B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-20

Konsekvens av att låna pengar och LPAR, privata hyror och rpar;

Advertisement

Hi folks,

när det gäller ekonomi, jag är inte allvetande;) Vad livet har lärt men i detta land mig är att när jag har en obehaglig känsla, det finns en lag eller regel bekräfta min känsla.
Min plan är enkel:
- Jag vill låna någon pengar.
- Beloppet är EUR 10.000
- Jag får varje månad 200 euro för en hastighet
- Det hela är privata lägenheter och ska vara fri från intresse
- Det finns ingenstans diarieförs. Ingen notarie eller annan

Min fråga är om det finns några problem, kan jag inte förutse. Till exempel att 200 Euro räknas som "intäkter" i månaden och jag måste betala skatt på ytterligare intäkter. Eller att jag måste något förklara 10.000 euro i en över som.

många tack

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

I vilket fall som helst problem uppstår innan, att du i särklass största Anteol inte längre ser av dina pengar tillbaka. Ett gammalt talesätt i detta land är nämligen; Med pengar vänskapen upphör. Sorgligt men sant. Om låntagaren redan kan absorbera mer pengar på banker för närvarande ganska överkomliga priser, ser det inte bra. Vi har också en viss inflation, som kan stiga ganska. I drygt fyra år, om du har din 1o Mille igen i bästa fall, så de är som mest 9000 värd. Sad ....

Om det är vettigt att tilldela personliga lån, är ett kapitel om du kan prata länge. Men det är ditt beslut. Din fråga är en annan en.

Man bör utlånings skriftliga medgivande, i synnerhet med de detaljer som lånet är räntefritt. Detta skyddar en fall misstänkta förfrågningar om ursprunget av pengarna. Mottagaren av lånet kan endast få problem faktiskt när man talar förmåner. Eftersom det skulle kunna invända att det inte är i behov. Även då glada över att kunna bevisa för låneavtalet, att det inte är hans egen förmögenhet.

Om du vill privat låna någon, utan kostnad och utan ett skriftligt avtal långsiktigt pengar, bör du ha dessa pengar fiktivt balansräkningen ta bort som presenteras tidigare. Detta besparar dig annars nästan viss besvikelse.

Som ni redan misstänker själv, är de "kredittransaktioner" så ovanligt att de lätt ge efter för en utomstående intrycket att något olagligt ligger bakom det.

Det finns massor av Asker, berätta det igen och igen att deras fordringsägare har ställt in avbetalning, och de måste köra efter deras pengar. Utan ett avtal !!!
du har inga bevis i hand - så det kan faktiskt leda till en total förlust.

Jag kan bara avråder att ge så mycket pengar.

Om någon är något kreditvärdiga, kan han alltid låna pengar genom avbetalning lån, smava eller - lagen är inte på din sida, snarare lämna det.

Intresset är fortfarande Zins.Auch sådant intresse skall avräknas mot undantaget 801/1602.
Är naturligtvis i än högre grad förklaras i inkomstdeklarationen.
Vad är den genomsnittliga marginalskatten för detta beror på om tillämpligt undantag
har redan överskridit totalt.
Trfft att tillämpa detta till marginalskatten, som i sin tur enligt den personliga skattesats
riktas.
Exempelvis den beskattningsbara inkomsten för en ogift 30000 och därmed 5625 skatt
Totala ränte 3801 euro för år - minus 801 undantag förblir 3000 skattepliktig.
För 33000 (30T och 3T) 6592 total kontroll.
Det träffade 3000 intresse 6592-5625)) 967 € skatt för 3000 är 32,23%
Marginalskatten.
Den genomsnittliga skattesatsen på 18,75% vid 30.000 ökar med 33000 till 19,98%.

Nej, juridiskt sett, det finns inga problem. Vare sig du pengarna tillbaka helt emot dyker upp, att ha stannat här några bra information levereras. Annars, moms och laglig okej. Det finns gränser mellan privat och kommersiell, även om allt är som "privat", förklarade. Denna gräns är cirka 250.000 euro eller 50 gäldenärer. Men det är du förmodligen långt borta.

Kan jag vänligen ha privat kontakt med dig absorbera FenderBender ??

Related questions

När jag ser utomlands låna pengar och LPAR, lån och rpar; & comma, måste jag kontrollera för utländska pay & quest;

Är det någon bekant med den? Om ett lån från England och jag skulle flytta i förväg skatter till skatteverket där. Är detta på rätt sätt? Nej, du måste inte beskatta utländska lön. Detta är bara ett påstående, så att du nu förmedlande överföringar pe

Låna pengar och LPAR, VIKTIGT & exkl; & exkl; & exkl; & rpar;

huhu, kan låna någon 200 euro ?? med skriftligt avtal och allt som går med det ?? skulle verkligen Supi eftersom mina föräldrar ger mig något och jag behöver det snart och semester jobb och så jag inte kan hitta här så verkligen ... det skulle sluta

Full stretch inkassobyrå och LPAR, privata skulder och rpar; quest utomlands &;

Hej Alla, jmd gånger parti som helst. något sätt lyckats lägga en entreprenör är en hel del pengar till den goda sidan, nu leker med tanken på att emigrera till länder utanför Europa. Men det finns i Tyskland några fordringsägare (som representeras a

P konto övergången sker till Mi & period; Jag kommer innan mina pengar och LPAR, pantsättning datum och rpar; & quest;

Attackerades av ett konto kvarstad och stod på tors framför en bankomat, som vägrade att ge mig betalningen. Jag kan omedelbart växla till ett P-konto. Varar 3-4 dagar. Hela min bank pantsättning gratis. Har varit dagar inte en cent i fickan och skul

Kan skattekontoret min momsåterbetalning utmäta för företagets bidrag service Rundfunk Berlin & LPAR; Privata rum och rpar; & quest;

Jag är en enskild firma. Men det rör sig om min privata lägenhet. I min nuvarande forskning, jag var tvungen att inse att Post service, RBB, ett företag med ett momsregistreringsnummer. Och Post service, ARD ZDF Tyskland Radio är ett registrerat saml

Låneavgift och premie för ett lån undantag och LPAR, Bausparvertrag & plus; Bostadslån & rpar;

Hej Alla, våra sparavtal att återbetala konstruktion lån (och efterföljande beviljandet av att bygga besparingar lån från byggsparavtal för utbyte av konstruktion lån) kommer att tilldelas inom kort. Saken är den att vi inte behöver en byggnad lån, m

Kan hyresvärden skatt när Nebenkostenabrechnung & LPAR, privat lägenhet och rpar; Sedimente & quest;

Hej, jag fick nu min Nebenkostenabrechnung och separat till min värmeräkningen. Nu ser jag rapporterade om värmeräkningen ett belopp på 19% moms. Är han lov att vidarebefordra till mig som jag är privata hyresgäster alls? Jag har alltid trott att ska

Min insättning och LPAR, privat vardagsrum och rpar; har skapats med en låg ränta och period; Nu banken låt & comma; de framtida ränte uppgår till 0 & comma; 00 & percnt; & period; Rättmätiga & quest;

Det är inte värt att bli upprörd på grund av en tiondel en tjugondel av en procentsats. Även vid 6000 € Deposition gör det på bara sex eller 3 euro. Banken får göra de villkor som fri (bortsett från ockerpriser) och deposition kan väl tillämpas på en

Kan vi faktiskt lagligt ta ut ränta när privata lån pengar & quest;

Om du vill ge flera år i släktingar eller bekanta en större summa pengar, kan man då faktiskt helt lagligt och officiellt begå intresse? Om ja, vad bör vara den högsta och hur ska se ut ett avtal som den är vattentät? Jag tycker också att det är bra,

EU-länder kris låna och LPAR, mer eller mindre & rpar; lätt Pengar & period; Bra Trend & quest;

Hej, när de finansiella marknaderna har sett på sistone, har du sett att många EU-länder i kris själv kan låna pengar igen. Italien eller Irland våga tillbaka till marknaderna ... Kan du se detta som en bra trend och positiv signal för framtiden, ell