B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-19

Konkurs och övertygelse mot den tilltalade och komma; hur jag hävdar att det & quest;

Advertisement

Hallå

Min fråga igen i detalj under förutsättning:

Jag har fått en slutlig dom (tvistemål) mot en person 2002. Med ränta, för närvarande står totalt till cirka 4200 €.
Svaranden, nu dömde har gäckat året runt efterfrågan, men har nu visat sig. I mitten av 2008 sökte jag insolvensförfarandet, i augusti 2014, jag är klar.

Detta krav, som jag en gång stämde, var inte i ett konkursförfarande
anses varken som en kredit eller en massa av insolvens. Förvaltaren visste om det. Den nämnda summa var ansich mina föräldrar, som vid den tiden lånade från dig, men fullt skrivs som hopplös, återfå de det fortsatta förloppet.

Specifikt vidare på min fråga.

Vad händer med pengar från kravet?
Kan jag returnera den till mina föräldrar?
Gång dessa medel till fordringsägare?

Tack för ditt svar dig ...
järnvilja

answers

Om du har klagat och få pengarna tillbaka, faller sedan in i konkursboet.
Oavsett var pengarna kommer från, säg, lotteri, arv, etc., är det delvis eller helt täckt i konkursboet och distribueras pro rata till fordringsägarna.
Om pengarna är dina föräldrar, har behov av att klaga.
MfG
Bästa be förvaltaren, om verkligen pengar skulle komma, eller fråga som ett alternativ med tingsrätten en stämningsman. Är gratis.
MfG

Related questions

Människor i personlig konkurs - det får konsekvenser och komma; om de vill tjäna endast kvarstad avdrag & quest;

Eftersom det är med människor i personlig konkurs, har det för dem konsekvenser när de inte vill göra, såsom beslag ersättning? Upplev det ofta i det dagliga arbetet att dessa människor har inget intresse för att tjäna mer, då det alltid är, bör de i

Påverkan på investerare i konkurs av en ränte ETF & quest;

God morgon! Jag har en fråga för säker investering: vad händer om den som tillhandahåller en ränte ETF skulle konkurs? Hade investerarna förlorat allt eller inte är möjlig på grund av status av fonden? Tack för ditt råd. Till vilken ränte ETF är det?

Kan skattekontoret i konkurs och äktenskap inkomstskatt innehållits trots & period; & period; & period;

Hej! Min fru är i 5: e året i konkurs, nu har vi gifte och görs enligt vår inkomstskatt år tillsammans förra året. Nu ska vi få högt kontrollprogram 900 € tillbaka, som då förmodligen tillhör en del av min fru och den andra delen av mig. Eftersom åte

Kan faktiskt gå i konkurs och strävan av oljejätten BP också med några dåliga tillgångar;

när miljökatastrof är för dyrt, eftersom brunnen inte kan stängas eller BP måste då helt gå i konkurs och återgå till börsvärdet till 0? det skulle behöva känna till gruppens struktur och vet vilken del, om det är nödvändigt, vad är ansvarig. så kan

Vilka produkter för pension för egenföretagare är säkra i en konkurs & quest;

Finns det åtgärder vidtagna produkter för egenföretagare som förblir orörd på ett företags konkurs? Vilka är de? Systemet för anfallsskydd är en sida faktiskt mycket tydlig. Jag tycker du ska läsa detta: http://www.bmj.bund.de/files/-/2232/BGBl%20Pfa

Företag med negativt eget kapital i allmänhet konkurs & quest;

Jag ser fortfarande balansräkningar i företag som har negativt eget kapital - eller inte omfattas av EK förlust. Jag hade varit av den uppfattningen att efter InsO dessa företag faktiskt skulle vara pank. Är det så? Eller vad som måste vara fallet at

Personlig konkurs självdeklaration

Jag lämnar när du uppmanas för år 2011, en självdeklaration. Bin i arbete, men min förtjänst är kan återigen låg, så seizable inkomst hållas inne. Jag har mycket höga resekostnader, snarast behöver extra pengar för reparationer och bensin för min bil

Lägga fordringsägare efter att öppna process personlig konkurs & comma, gör det eller de problem

hi # Ämne: personlig konkurs Fredlig enande fas: avslutat Insolvensförfaranden: öppnas Nu har förvaltaren meddelat att föra ett samtal med mig. So far so good, men nu har jag en annan 2 kreditgivare på listan ... F. Jag ska berätta att förvaltaren el

Utbetalning LV i konkurs - är hur hög Selbstbahlt & quest;

Jag satt två år i personlig konkurs och nu får min 60-årsdag en summa av 4.500, - Euro betalas. Vad är min avdragsgill. Under genomförandet av fas ett är skyldig så mycket att betala och ange någon inkomst. du inte du, ingen kvarvarande skuld bevilja

Måste vi göra bort & quest I i personlig konkurs vår bil;

Vi har en äldre bil (Skoda Favorit, Bj.1991). Detta är registrerat i namnet på vår dotter (hon är mentalt handikappade, 80%). Det aktuella värdet är 400, - € återförsäljare inköpsvärdet). Nej, bilens registrerade till dottern och i övrigt faller Bila