B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-29

Kompromissa Garanti & comma; när bilar på autohaus24 & period, köper de & quest;

Advertisement

God kväll och bil garanti experter!

Den autohaus24.de att göra just nu ganska mycket TV. Detta har jag också hört om det och fick mig hemsidan såg. Givarna är delvis verkligen inte dåligt, det är därför jag letar efter kroken. du Finns det kanske en sämre garanti när man köper på? Vilka är de vanliga fallgropar?

Tack för ditt råd och bra resa!

answers

Jag kan säga av egen erfarenhet att autohaus24.de en nätmäklare är att ni kommer att säga som förmedlar en helt distributörer som har sina maximirabatter kallade och de erbjuder ett på webbplatsen. Om du vill borta, avslutar du en medlingskontrakt med autohaus24.de, anger endast som kan överföra begäran + uppgifter till rätt återförsäljare som fortfarande allt utan förpliktelser. När du skickar respektive återförsäljaravtal sedan ett köpeavtal i enlighet med din begäran om du registrerar dessa genomförs det faktiska köpet. När du slutför köpekontraktet direkt med återförsäljaravtalet, kommer du att få som med alla inköp från en återförsäljare, det full garanti. Den kan som redan skrivit lösa vid varje återförsäljare. Om du flyttar, du får så fortsätta sin garanti.
Fallgropar Det är inte direkt, du måste ge till tanken att återförsäljare kan längre bort och en längre pågående Anvisningar för upphämtning. Det finns också service Factory samling Fordonshandover eller en Sixt station och om du anländer även för upphämtning, kan du få en gratis hyrbil. Jag fick hyrbil används för fabriks samling som fungerat mycket bra och var ganska avslappnad.
Hoppas du kan hjälpa lite :-)

Jag försökte något bara datum för en Polo TDI och fann att:
Återförsäljare, gör de extremt låga priserna missgynnas i sin leverans.
Min Polo skulle komma bindande för kvartalet. 1 Obligatorisk jag kunde skicka en påminnelse leverans, men lt. Kontrakt fram till mitten av maj 2012. Det finns också villkoren för att betala. Bara betala, då brev och uttagsorder för VW. Om Autohaus konkurs, pengar bort.
Jag sedan köpte ett år gammal bil.

lägre garanti? Nej! Garanti är! Om en köpman mglw. kommer inte att vara glad när du kommer med bil med honom med en garanti, så det finns tydliga regler som han har observerats.

Related questions

Bilar på eBay & comma; AutoScout24 etc & period; Köp - Trovärdig & quest;

I Internet bilar är så högar erbjuds, särskilt i de stora portalerna, har jag listat ovan. Har någon någonsin sett en sådan bil köpt? Hur trovärdig är portaler? Körning sig eftersom många bedragare runt? Vilka råd du har för online-bil att köpa? En b

Utgår garanti & comma; Om du bilförsäkring med verkstads obligation väljer & quest;

Hej. Jag har hört talas om Mercedes att de gör sina garanti eftersom du kan reparera skador i sina verkstäder. Så jag tror att de andra tillverkarna kan följa samma. Kan inte vara ett problem om du tar en bilförsäkring med verkstad obligation? Då mås

Pension utomlands & comma; kan varje pensionär grds & period; flytta utomlands & quest;

Kan grds. säga att varje pensionär har rätt att flytta utomlands, utan att behöva acceptera förluster i pension att köpa? Som i sin pension har FRG perioder, kan inte bara flytta utomlands. Det vill säga, han kan redan, men kommer att sakna dessa tid

Mängd insättningsgarantin kunde inte bry sig mindre & comma; Om mindre än 50 period, 000 skapar & quest;

I denna jämförelse räknare för federala medel som finstilta är alltid något om nivån på insättningsgarantin för bank X eller Y. Dessa är antingen få 50.000 eller 100.000 euro. Om jag ändå mindre än 50.000 investera, är det ingen roll hur mycket är in

Hur vet jag & comma; att ett AG & hyra period; tvångsinlösen söks & quest;

Vad är index som ett AG möjligen en klämma ut söks. För investerare, kan detta faktiskt kan vara en lönsam verksamhet även som. när ett företag ökar ständigt sin andel om det är i pressen om det finns en publik. Bud är, brunnen ovanför naken. priset

Moving BAföG Receiver & plus; Gering förtjänst & comma, som betalar hyra och period, ett drag & quest;

Vi har en stor Problem.Mein man är 48 år gammal och gravt funktionshindrade hänvisar trots sin ålder av 48 år Bafög.Ich, som fru hade en halv poäng och tjäna endast € 500, professionellt jag behöver min lilla bil, utökar våra pengar närvarande framif

tecknat hyresavtal och nu men umentschieden & comma; Vad måste ägaren Max & period; Skador ta & quest;

Igår skrev jag ett hyresavtal i dag en gång sov över det, och nu kommer att be ägaren, sak att ångra. Lägenheten passar inte någon av mina möbler :-) Vad kan kosta mig detta fel beslut, där sådana fall begränsas med avseende på ersättning? Hyresvärde

Huvud Employee & comma; Förutom aktiviteter självständigt och period; Office avdragsgill & quest;

Heltid jag är anställd. Förresten, jag har en Selbststänige aktivitet som jag tränar hemma, tar cirka 4000 € per år. Kan jag abetzen den Arbeitszimme hemma? De är max. 1250 EUR eller? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifi

Primära bostad Schweiz & comma; Deltid i Tyskland och period; Där skatten & quest;

Haloo, jag har min primära bostad i Schweiz, arbetar där även 100%. Gelegntlich jag hjälpa till som en föreläsare i Tyskland. Var ska jag betala skatt på inkomst? Måste jag betala någon skatt i Tyskland? Mina tyska arbetsgivare vill ha min skattekort

Egendom 2014 skuldfri & comma; Minijob istället avsluta wg & period; Hyresintäkter och quest;

Min syster bara intäkter från en mini-jobb med 350 € är mannen med sjukförsäkring. Din fastighet, de har ingen skuld i januari 2014 en liten lägenhet hyrs och ger dem månadsvis. 350 euro per hyra. Tidigare kunde de vara försäkrad på mannen / sjukförs

0
Views
0
Ccomments