B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-26

Kommer min ansvarsförsäkring & comma; skadar hyrda minigrävare

Advertisement

Har geliehen- om ett företag en minigrävare u. Är så tyvärr lutas. Kan jag zählen- fördraget på min ansvarsförsäkring, jag finner inga bevis för att jag är försäkrad genom bolaget av långivaren

answers

Hej!

här är några smarta fraser till hyrda saker:

Hyrt eller lånat saker bör behandlas med samma omsorg som den höga egna grejer. Från denna uppenbara förutsättning också ansvar försäkringsgivaren går ut. Därför är de behandlas som personlig egendom och därmed den första parten som inte är försäkrings igen.

Skador på hyresobjektet, inklusive fallet med hyrda lokaler utesluts i princip av de allmänna villkor för ansvarsförsäkring. I den mån, dock skador på fast förbunden med bygg saker är (t.ex. skador på byggmaterial, dörrar, fönster, sanitär utrustning, permanent installerade mattor från ägaren) gäller en försäkrad ansvar förlängning. Skador orsakade av slitage eller flexibla hyrda saker mot att försäkra.

Kan du också läsa på http://www.versicherung.net/haftpflicht/haftpflichtversicherung-faq.html#12

Jag är säker på att du har betalat något för grävmaskin, en slags hyra. Vem ger annars heue något gratis, speciellt eftersom du fortfarande talar om ett kontrakt. Så långivaren garanteras säkert för sådana fall. Han har för en skadeförsäkring, som i sin tur är inte med dig eller ditt försäkringsbolag kan anlita. Kanske du vill rapportera men skadan där också, eftersom jag redan hört att försäkringsbolagen gemensamt har dela avtal. Kanske även försäkringsgivaren är desamma. Så för säkerhets skull rapport också din ansvarsförsäkring.

Om företaget har försäkrat att då oftast med SB av 500-1000 euro. Ditt ansvar (om det inte är en mycket komplicerad och därför dyrare täckning) betalar inga skador på lånade, hyrda och leasade saker, står i villkoren som helst i den.

Related questions

Pays ansvarsförsäkring & comma; när lite skador förorsakar i lägenhet & quest;

Betalar ansvarsförsäkring skadan om man bryter något i en hyrd lägenhet, till exempel hoppa i diskhon. Följaktligen skulle hyresgästerna verkligen betala högre premier, som ägare, eller hur? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av cer

Kan man köpa kostnaderna med en första ockuperade & comma; sedan hyrde Realty kopiera och quest;

Har 2007 förvärvat en fastighet, är denna information används av 2010 och även då hyrde från 2011 och framåt. Nu vill jag skriva "linjär". Kan du här de tillfälliga anskaffningskostnader (förvärv skatt, notarie för köpekontrakt, kassör land doms

Pays ansvarsförsäkring & comma; Om du har glömt att Streudienst & quest;

Egentligen måste man evakuera och spridning utanför sitt hem i is och snö ja. Vad händer om man inte uppfyller denna skyldighet och att skada någon? Kan du sedan vägra ansvarsförsäkring eftersom du har försummat en skyldighet? Det beror på hur mycket

Studerar barn fortsätter vid föräldrarna ansvarsförsäkring & comma; om privatbostad består & quest;

Om barnet är, studerade ansvarsförsäkring och bor i en arbetsgrupp, fortsätta med sina föräldrar under en första examen? Fullvuxna förblir ogifta barn försäkrade automatiskt när de fortfarande är i utbildning eller en omedelbart påföljande yrkesutbil

Skyldighet att meddela ansvarsförsäkring & comma; Om hunden ges bort för en kort tid och strävan;

Ett par vänner vill ha för 2 veckor på semester, där det inte kan ta sin stora hund. Jag själv har en hund och vill att jag ska köpa någon kunde och skulle ta honom, men för den här gången i vårt hus och ta hand om honom. Bör denna ändring rapportera

Varje ökning av ansvarsförsäkring & comma; Om partnern går mot sitt & quest;

Man kan säga upp ett avtal med tidigare två singlar, om ett par dragningar. Om försäkringen är dyrare när du gör ett inhemskt samhälle? Jag vet hur det i den privata ansvarsförsäkring av sambo med den försäkrade kan bidragande ingår i täckningen med.

Jag behöver ett hus-u Yeoman ansvarsförsäkring & comma; Om min son bor där gratis

Jag äger huset där min son bor ensam gratis. Behöver jag ett hus och Grundbesitzer- ansvarsförsäkring? Jag själv inte bor i den. Som jag sa, du är företagets ägare och är ansvariga. Kontrollera om din personliga ansvar med täcket. Fastighetsägaren an

Hur många barn snd i den privata ansvarsförsäkring & comma; om jag som dagmamma arbete & quest;

Är detta begränsat till ett visst antal barn? Vem är dagmamma u. Kan jag ge information jag-am antar att personligt ansvar är tillräckligt att jag redan har? För det första bör det kontrolleras om den befintliga ansvarsförsäkring childminder accesser

Kommer min ansvarsförsäkring & comma; om jag strävan efter granne bryta något &;

Jag hjälpa en gammal dam ibland gratis i huset, om det är att lyfta något osv .. Ha mig men nyligen frågade vad som skulle hända om jag vad whatnot i deras hus. Betala eftersom min ansvar eller skulle jag nöja sig med henne? I goda tariffer vänliga h

Måste skadade klargöra ansvarsförsäkring & comma; att försäkringstagarna inte skylla & quest;

Vid skada min bild, först hörde jag att det fanns en manlig person som har stött på slarv det. Eftersom de ringde mig och sade även att det var hennes. Men nu plötsligt meddelar sig ansvarsförsäkring, dotter till den man som först tog på sig skulden.

0
Views
0
Ccomments