B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-05

Kommer i en påtvingad uppdelning av auktion, bara ena halvan av ett hus på auktion eller Property & quest;

Advertisement

answers

Det är inte bara auktioneras en del, men hela objektet.

Syftet är att implementera en odelbar bra (hus) i en delbar bra (pengar) för att tillåta delningen.

Om delägare i divisionen sökt versteigerung kommer hela huset i auktionen. Ingen annan division skulle säkert göra.

Om huset består av 2 lägenheter, skulle då bara auktioneras ut. Annars, hela gården.

Related questions

Skallig-ex-fru hotar att kasta auktion - de kan & quest;

Hej och god kväll, Jag och min fru är körningarna i 4 månader i år separation. Skilsmässan är finalen. Jag bor ensam i vår gemensamma två-familjshus (du flyttade ut, men kommer varje 4 månader kort hem. Nu drar nya hyresgäster rena botten och så hon

Vad är garantin i auktioner av fastigheter & quest;

Vad att när en auktion på säkerhet när du vill öka annonsen? Vad är säkerhet i allmänhet, måste uppbåda köpare av fastigheter i en auktion, en berörd part? Detta är i tidningen är alltid darra med publicering eller med. som regel, som nämnts ovan, 10

är innan huset auktion & comma; Jag vill mitt hus plötsligt köpa från bank & quest;

Hej, kommer vår bostadsrätt snart ska auktioneras ... Vi har ca 180.000 € att få banklån ... Jag säljer mitt hus i Turkiet för 100.000 € och vill köpa mitt hus innan auktionen. Skulle banken omförhandla gånger med oss, eftersom köpet av huset ??? I d

Om en auktion ömsesidigt bindande & quest;

Samtidigt en auktion har bristande intresse nu skett för tredje gången. Den någon person som har det lägsta pris som erbjuds, är son till den avlidne ägaren. Detta Bor i samma fastighet i en gated Eigentumswohung med bostadsrätten och privilegier för

Kan förhindra division auktion gemensamma Condo & quest hustru;

Både mannen och hustrun argumenterar häftigt för en bostadsrätt eftersom de har separerat och hustru vill bo i lägenheten. men du kan inte ersätta sin mans delägarskap. Detta hotar nu med en pitch auktion. Kan förhindra detta fru? Snabbare och billig

Förekomst av brandförsäkring på auktions memorandum tillsats & quest;

Vet du vad som händer med elden försäkring av föremålet för gäldenären, om jag som en troende låt tvingas auktion objektet? Det fanns en auktion meddelande registreras i fastighetsregistret? Om byggnaden är fortfarande försäkrad mot brand eller måste

Riktlinjer-Auktion- som har sina försäkringsbehov någonsin auktioneras & comma; Åsikter & quest;

Jag har hört att man kan definiera sina online försäkringsbehov och begäran kommer sedan att behandlas av agenter. Dessa gör sedan ett attraktivt erbjudande att främja försäkringskunder. Vem har redan försökt, det är en bra sak? En försäkringsmäklare

Har make uppdelning i EU över och komma; Jag kan därför inkomstskatt fäste III tar & quest;

Kan jag har LST III när min make arbetar i en själv öst? Jag har 2 bostäder, en i D, där jag arbetar och en i öst? Så för att sammanfatta. 1. Du har två bostäder, en i D och A (är din i D har här närmare till arbetet?) 2. Din man har bara en bosatt i

Finns det en tid på ebay & comma; där jag betala min auktioneras punkt måste, & quest;

Hur länge måste jag betala en på Ebay? Finns det en definitiv regel att när pengarna ska tas emot av säljaren eller jag kan lämna det så mycket tid som jag skulle vilja? Vi köper och säljer oftare i e-bay, och min vet en 10 dag här i allmänhet given

Kan ett hus makar auktioneras eller först måste kunna verkställas sedan & quest;

Makarna tillsammans äger en ett enfamiljshus för varje ägare av hälften av gemensamt ägande. Du kan inte kommunicera vad som händer med huset efter separation och skilsmässa. Medan mannen vill ensam bebodda och hålla den, kvinnan vill sälja det och d