B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter börsen Tyskland vinst england aktiemarknaden och plus; Tyskland 2012-02-20

Kom från England och vill agera i Tyskland på börsen - vilka skatter som ska iakttas & quest;

Advertisement

Hej, jag är engelska men bor under tiden i Tyskland. Om jag vill göra på aktiemarknaden lite, jag har något speciellt note? Egentligen är det inte bör vara ett problem för EU, men jag ville ha det med att fråga. Särskilt som med skatter är? Jag tar mina vinster / förluster som jag kan göra i Tyskland, antagligen behöva betala skatt här eller? Oavsett mina utbyte vinster / förluster i England eller?

Tack

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Bor du i Tyskland (bosatt i Tyskland), då du redan obegränsat skattskyldig i Tyskland. Källskatt automatiskt undanhöll vinster. Särskild beskattning av brittisk finns det inte så.

Under Du ligger du obegränsat skattskyldiga i Tyskland, men även intäkterna från brittiska växter (och på andra håll i världen) måste beskattas i Tyskland! Om din personliga skattesats under 25%, kan du hämta det belopp som här överbetalda igen i min självdeklaration i Tyskland.

Om du vill bara att stanna i Tyskland, men inte rapporteras bosatt, förmodligen tillämpar vanliga skatteskuld i Storbritannien till och betald skatt i Tyskland är nödvändigt, använda betalas i Storbritannien för att ladda (lt. Dubbelbeskattningsavtalet). Den brittiska beskattningen av utländska inkomster med kapital etc. Särskilda Jag vet inte.

Hej!

Du måste betala skatt på dina vinster där, där din huvudsakliga bostad är. Dvs. Var du kanske gillar aufhälst den större delen av året.

Related questions

Jag vill byta euro i pounds - ska jag göra bara i England eller tidigare här i Tyskland & quest;

Jag kommer nästa vecka för en vecka till England. Nu Jag ville veta om det är bättre pund för att plocka upp endast i England, eller redan här i Tyskland gånger. Kan man bara gå till banken, eller måste logga in på något sätt innan? Du bör enligt min

IPO kabel Tyskland & period; Vad tror du & comma; dra det & quest;

Enligt AFX är kabel Tyskland till börsen. Teckningstiden börjar på 11/03. Prisintervallet är från 21,50 till 25,50 €. Det bör vara möjligt eftersom emissionsvolymen upp till 879.75 miljoner euro. http: //www.ariva.de/news/IPO-Kabel-Deutschland-legt-P

Transfer från Italien till Tyskland och LPAR, € 7000 och rpar; - Vilka skatter eller & period; Avgifter och strävan;

Hej någon skickar från Italien (relativ) till Tyskland (för mig, Commerzbank) € 7000. Hur lång tid tar det och vilka skatter och avgifter uppstår? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.experm

Företag i Österrreich & comma; Bor i Tyskland & comma; där betala skatt & quest;

I Österrike flyttade till Tyskland. har mitt företag i Österrike. Var betalar jag för nu vilka skatter? Skattebetalaren är pärla på grund av sin bostad. § 8 AO i Tyskland obegränsat skatt (§ 1 mom. 1 EStG). (Förutsatt att du har inte längre är bosatt

Kan jag arbeta utomlands och i Tyskland sociala avgifter och skatter betalas & quest;

som beskrivits ovan, jag undrar om jag betalar skatt när man arbetar utomlands i Tyskland eller i det land där sysselsättning och social fonderna eller i båda länderna? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer

Att arbeta i England & comma; Berufsunfähigkeitsversicherung i Tyskland - går Quest &;

Jag kommer snart att arbeta för ett eller två år i England, men jag slutade här i Tyskland sjukförsäkring. Måste jag säga upp och sluta en annan i England eller kan jag hålla försäkringen medan du arbetar i England och bor? Skulle om det är de tjänst

Kan Facebook redan agera i Tyskland & quest;

Hej! kan Faebook åtgärder i Tyskland redan agera? Så inte i USA och inte på L & S, men i den kända dt. Börsen? Påstått det redan som gick över bordet: http://www.ariva.de/facebook-aktie/kurs tack dave Väl logiskt. Eftersom igår du kan handla Facebook

I divisionsintäkterna i England för att återvända till Tyskland skatt & quest;

Efter att ha bott några år i England, överväger vi att återvända snart återvända till Tyskland. Vi planerar en större summa pengar för att investera för att få (besparingar + Resultat från husförsäljning i England) och i ett hus i Tyskland. vi behöve

Självdeklaration förklaring 2013: arbetade 4 månader i England och 7 månader i Tyskland

Hej alla! Jag har en fråga och kanske någon av er tillräcklig sakkunskap hand för att hjälpa till med denna: 2013 Jag har de första fyra månaderna fortfarande arbetar i England (betalas av arbetsgivare engelska). I maj jag pausa en månad och ingen er

Jag äger personal aktier ett franskt företag och LPAR, köpte 2004 och 2008 & rpar; och vill sälja och komma; vilka skatter i Tyskland beror & quest;

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Ingen. Du har köpt före 01. 01. 2009, och sedan appliceras den gamla regimen pärla. § 23 EStG. Nej, eftersom beskattningen av kapitalvinste

0
Views
0
Ccomments