B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-01-21

Kilmometergeld på alternerande skikt

Advertisement

Hej kan någon hjälpa mig. Min fru arbetar i en restaurang tills nu har kontinuerliga skikt. Nu vill din chef att hon skulle göra anläggningen, dvs den har ett lager morgon och kväll. Min fråga är, vi kan lösa fler kilometer tillrygga genom dessa skikt från kontroll ???

answers

I kontroll du kan bara 1x dagligen göra reser utsläppsrätter kraven. Men du kan tilltala din chef så att deras extra resekostnader som uppkommit med konverteringen, men han skulle kompenseras av ytterligare tjänster.

Först av allt, tack kan avbryta frågan orgie arb genomskinlig.

På själva frågan:

Nej, eftersom lagen är tydlig. Det kan inte vara 2 x eller 3 x resekostnader redovisas.

Related questions

Måste betalas och strävan efter en deltid frilans KK inlägg;

En anställd som arbetar 117 timmar per månad, är den veckoarbetstiden annorlunda (alternerande skikt). Han utövar också ett fritt yrke (ingen kommersiell). Om för inkomsterna från freiber. Aktiviteter betalas sjukförsäkringsavgifter? Nej. vid ca 30 t

Permanent nattskift

Vad är permanent nattskift definieras? Så som jag förstår det, är processen utförs kontinuerligt på natten, eller som det står min chef som tar åtta lager finns även när man arbetar i alternerande skikt? Logiskt förklara uttrycket "fast nattskiftet&q

Medelklass är mindre och komma; dvs det och komma; från vilken inkomster hör till vilket skikt & quest;

Jag läste i dag att medelklassen minskar, skulle vilja veta med vilken nivå av inkomst du kommer att tilldelas vilket skikt? Ser fram emot svar. Vare sig medelklass verkligen minskar, frågan kvarstår (att i vilket fall som helst läsa på det sättet.)

skikt balansera på lager Deposition

Hej: Jag har arbetat mer än 20ig år 2-skift. Nu har vi mindre arbete och vårt företag vill 2nd skikt avsatt utan lager kompensation: Om jag blir sjuk eller semester får jag för varje timme en kompensationsskikt. ca 2 euro per timme. Nu min fråga: Är

Erbjuder alla bil försäkring för alternerande indikator & quest;

På grund av den planerade 2011 ändringsindikator, kommer det snart att vara billigare att försäkra en andra bil. Men jag läste också att vissa bil försäkringsbolag inte exakt stolta över med idén med förändringen indikator. fortfarande måste erbjuda

planerad familj främja CDU och sol, CSU: för vilket skikt som skulle vara den mest lukrativa & quest;

Om alla familjer gynnas eller bara Geringverdiener- eller återigen minst? Det bör vara-för men justerat barnbidrag och bidrag alls? Så om barnbidrag och barntillägg ökad nytta: Lågavlönade top: Inte (eftersom barnbidrag till fullo tillgodo) Genomsnit

Är jag på Uni alternerande sömlöst studenten försäkrad & quest;

Sedan 1:10:15 Jag är student sjukförsäkring. Eftersom jag från 01:04:16 utbytesuniversitet jag hade på 2:02:16 på min första Uni exmatrikulieren mig vid 04:02:16 på min nya universitetet för att registrera. Allt detta har fungerat felfritt. Den Semst

Kan arbetslöshetsersättning förkortas & comma; Om jag för tre skikt systemet inte arbeta heltid k

Hej, jag är en ensamstående mor till två barn (5 u. 8 J.). Jag har arbetat i två år på heltid som sjuksköterska efter att höja period. På den tiden var jag fortfarande med mitt ex. Den resulterande från situationen orättvisa .......... jag måste ta h

Legal lås & quest;

Hej! på grund av hotande arbetslöshet, skulle vi vilja låta råd från en expert advokat. Problemet är Advocard löper på 19:07, sätter här nya Verischerung. Eftersom vi är låsta vanligtvis 3 månader. När en skrivmaskin av företaget komma fram till 19:0

Om Riester pensionen med gratis omvårdnad säkra Provincial riktigt bra & quest;

Som har erfarenhet av produkten? Det väcker frågan i första hand, även om en Riesterrente för dig är rätt form av vård. Sedan 1.1.2005 pensionsinkomster lag tillämpas. Därefter pensionen indelad i 3 lager. Layer en grundläggande vård: lagstadgade pen

0
Views
0
Ccomments