B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

lägenhet Egendom utbetalning KfW energieffektivitet nybyggnation 2012-06-06

KFW70 - när medlen utbetalas för byggprojekt och strävan;

Advertisement

Jag är intresserad av en lägenhet som nyligen har byggts. För att jag kommer att tillämpa KfW 70 agenter lt. Byggd Beskrivning skall godkännas, som byggs energieffektiva. När kommer eftersom de pengar som betalas ut endast efter fullständig avslutad? Detta hjälper mig sedan ja ingenting, eftersom jag måste betala för att gå vidare till utvecklarna. Vem vet vad de ska göra? Tack!

answers

Hallå

Först och främst måste ansökan om Kfw70 blocket sakkunnigt tillämpas. Detta gör att dina utvecklare, Archtitekt eller civilingenjör. De har de nödvändiga datorprogram och vet vad Mindestaneforderungen är (måste installeras) behövs.

Betalningen är sedan att gå vidare passieren.wichtog 8 månader efter avslutad ett bevis under förutsättning att Kfw70 åtgärderna genomfördes. Även ny design av utvecklare, Architket, Ing etc.

Ja efter slutförandet av byggnadsarbete.

Related questions

Vad investerare tjänat på kommersiella byggprojekt och strävan;

Hej! om jag med en investerare till 30% med en kommersiell byggprojekt, blir han "bara" 30% av vinsten, eller en slags intresse som den bank som skulle finansiera resten? Tack! Resultatet är bara toppen av ett isberg, så vad som återstår att för

bättre fördela större byggprojekt på huset för två år och strävan;

Vi avser under året för att låta oss lägga till en vinterträdgård och hantverks timmar för ja kan tillämpas som ett hushåll tjänst, idén om återstående arbete, kommer vi att om det skulle vara bra, div. För att göras förrän nästa år till att ta optim

Bausparer avslutade & period; flyttade byggprojekt i fjärran och period; Vad man ska göra och strävan;

Mina föräldrar har en bosparande ingåtts år sedan för mig. Nu har dock ett byggprojekt flyttade längre bort, eftersom jag har beslutat att göra en längre utbildning och inte att bygga under det kommande året. Jag undrar nu, vad man ska göra med samhä

Vad det innebär och komma; om medlen inte skydda sig mot valutafluktuationer och strävan;

I översynen till en fond det sagt att det inte skydda sig mot valutafluktuationer. Vad betyder det? Kan någon förklara en kurs som, tack? Tack Det finns medel (kanske 10% av alla), driva valutasäkring, andra inte, och i vissa finns det olika (säkrad

Hur skatteklass förändring strävan att Bröllop &;

Hej, min partner och jag båda har skatteklass och vara gift på 5:12? I år har jag tjänat lite pengar och min vän mycket väl. Hur kan vi i efterhand pengar för året nu. När behöver vi ändra skatteklass eller vi får pengarna tillbaka om vi bara göra en

Varför investera i aktier och strävan;

Han läser varken årlig eller budgetar. Även kvartalsresultat är inte intresserade. Utbytet ska åtalas endast av underordnad betydelse. Så varför investera i aktier? För att bestämma någon gång att värdet är antingen fördubblats eller mer än hälften h

Är det vettigt uteslutande investera i rena pengar och strävan;

Jag är ett stort fan ekologiskt och etiskt orienterade medel. Gör det gör också meningsfullt att helt fokusera på en investering i detta område eller om du bör sträva efter alltid en kombination med andra typer av fonder? Främst är det viktigt att se

Ytterligare förluster i dessa fonder och strävan;

Erfarenhet av investeringar: allmänhet inget Framläggande av befintliga fond positioner: Carmignac Investissement Temporal ansträngning beredskap för din fondplacering: Under tiden jag kan med motivet snarare handlar knappast Risk typ / risk / hanter

Vad får jag betalt med en deltidsarbete och strävan;

Jag förstår inte allt det där och ge mig också några länkar till några elchen datorer Jag behöver någon som är bekant med ärendet och kan hjälpa mig här för mig beräkna. Jag har en utbildning (Skatte klass I.) brutto 745 € och snart en andra jobb (in

Artisan bill split & comma; att spara skatter och strävan;

Hej. Jag hoppas att hitta trevliga människor i detta forum som kan hjälpa mig. Danke schon einemal i förväg för något svar. Till punkten: Hemma är en större ombyggnad. Kostnaderna kommer att uppgå förvisso mer än 1200 euro, är mängden avdragsgill per

0
Views
0
Ccomments