B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Bankkonto arbete Kontoaufloesung Diba banktjänsteman Work & plus; Konto 2013-01-19

Kan vi som bank praktikant ett konto på en annan bank har & quest;

Advertisement

En vän till mig gör en lärlings på en bank och säger att det måste därför lösa deras Diba konto. Kan det vara? Kan något som arbetsgivare?

answers

Oavsett om det skulle tåla en arbetsprov, jag vet nciht, men du bör ändå så mycket förtroende för sin arbetsgivare har att man köper också det, eller har sitt konto.

Bortsett från detta, får du också anställdas villkor.

Dessutom, hur du berättar en kund: "Kom till oss, vi är bäst," om man tar en annan övertygelse själv.

Vad ska jag tänka på en VW arbetare körning (eller vice versa) en Opel.

Av egen erfarenhet vet jag att arbetsgivaren uppmanar att den upprätthåller ett konto endast när egen (utbildning) läge. Tvingar arbetsgivaren väl inte att han skulle förlora varje process, men din flickvän bör överväga vad som är viktigt för henne, och som kommer att vara lärlings - när det inte kommer att ha onödiga problem, skulle jag lösa upp andra konton. Hur kan de z. B. också en övertygande Mitt arbetare Bank XX om de fortfarande har konton hos banken XY.

Vanligtvis en bank erbjuder sina anställda att föredra villkor. Detta bör redan vara - särskilt konto för en anställd ska inte kosta något, om det är nödvändigt uppmana rådet. Det kan vara att det finns ett företagsavtal - att säga, alla anställda får sin lön för egen räkning, från verksamhet arbetsgivaren.
Om det inte finns någon driftsavtal, får arbetsgivaren inte kräva att arbetstagaren. Det skulle bestämmas innan varje domstol i Tyskland, baserat givetvis grundlagen.

I detta fall skulle jag låta Aubildungsbeihilfe på kontot måste arbetsgivaren igång, vilket ger arbetsgivare - något om den beprövade konto.

Den nedersta raden kan komma ut några extra kostnader.

Jag menar, du kan inte diktera för dig. Det är naturligtvis användbart, eftersom hon får särskilda villkor i allmänhet. Hon kan hålla kontot vid Diba, kontrast, talar ingenting. Men paycheque jag som praktikant skulle ha med uttagsanstormning där jag arbetar. Jag var också bank och har gynnats av det. Om du av din bank utbildning på en annan bank arbete, då du behöver inte flytta din paycheque.

Ja, vissa banker säger att deras praktikanter att de inte skulle ha någon annanstans Konte men du kan inte diktera det. Jag har alltid haft olika konton och insättningar banker. (Var ibland bankanställda) !!!

Det är enklast om du har öppnat ett konto på sin bank och konto Diba- tillsammans ytterligare reserver.

Ingen kan tala om för dig var du har ditt konto.

Vad för? Säker på att du får det gratis på privatbanken. Och man bör stå bakom hans företag.

Related questions

Budget konto för pensionstagare och LPAR, Branch Bank & rpar; & quest;

Kan någon rekommendera med kontorsnät som erbjuder billiga transaktionskonton för pensionärer en bra bank? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Bland de cirka 2000 olika banker

Kan banken med en exekutionstitel mitt nya konto på en annan bank överta & quest;

Banken har fördömt mig min kredit och kontot och har erhållit en exekutionstitel. Jag har öppnat ett nytt konto hos en annan bank. Kan min "gamla bank" lova min pension från det nya kontot eller en fogde att ta saken? Du kan, men endast i samban

Konto på Noa Bank Open & quest;

Jag reser för ett par dagar och märkte inte mycket. Jag läste just att det finns några problem i Noa Bank. Faktiskt, räntorna var där inte dåligt och jag ansåg att det för att sätta lite pengar. Måste jag avstå från andan och bör jag bättre att inte

Inget konto öppning vid Mercedes-Benz Bank mer & quest;

En vän till mig berättade om de relativt höga räntor i Mercedes-Benz Bank. Då jag ville göra detta faktiskt smart, men jett jag fick höra att inte längre behandla förfrågningar på grund av allmän begäran. Är det verkligen sant? Och det gör fallet gar

Bank meddelar mitt konto nich vad kan jag göra & quest;

hade .I Jag var i februari 2010 på bänken och fick aufrtag för omedelbar uppsägning till den avsedda balanserad .Europeiska konto var därför nich i minus.jetzt det är mai och bänken kan helt enkelt fortsätta mitt konto? jag kan göra här? för ett svar

Kreditkort via ADAC pder Payback - måste då konto på en specifik bank öppen & quest;

Om du vill använda ett kreditkort via en tredje part, såsom Payback eller ADAC, har du ett konto med en viss bank måste då öppna? Eller kan beloppen sedan debiteras den långvariga befintliga bankkonto? Om du ansöker om kreditkort, kan du använda intä

Är det gratis konto på PSD Bank rekommenderade & quest;

Jag vill slutligen avsluta mitt dyr Volksbank konto och jag letar efter ett bra alternativ. Nyligen har jag snubblat på ett flygblad av PSD Bank. Det låter för mig som ett bra alternativ. Skulle du rekommendera av egen erfarenhet här kontot? PSD Bank

Vad tänka på när Bank Välj Första nytt konto eller föredrar att stänga endast & quest;

Hur en bank förändring mest smidigt när du flyttar gamla konto först radera eller snarare först ny öppen hur länge bör tillåtas att eventuellt konto löper parallellt? Eller onödigt? öppnas förrän ett nytt konto och sedan den andra lösa. Hur kommer du

Efter en BWL Masterprogrammet i en bank arbete & quest;

Hej! Jag gör mitt BWL kandidatexamen och sträva efter magisterexamen. Sedan skulle jag arbeta i en bank, inte nödvändigtvis i butiken, men kanske på huvudkontoret. Vet du vad ingångslön baseras på masterstudier och från vad jag kan arbeta allt som fi

Kassa och värdepapperskonton hos flera banker förnuftiga & quest;

Fler och fler banker belöna depå till dem. Jag har för närvarande depåer på Cortal Consors, Comdirect, ING DiBa och DAB. Och jag frågar mig: Är det, bortsett från uppdelningen av ansökan om undantag, någon mening alls? Eller om det finns goda argumen