B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-27

Kan vi i deklarationen beloppet av utdelningen i fonden med förlust säljer fond balans & quest;

Advertisement

answers

Hej Rat2010, tack för svaret och den länk som är mycket avslöjande. Men detta system att återhämta förluster gäller även ansökan om tilläggs skattebefrielse (icke-bedömning certifikat) ??

Jag tror inte, men jag är inte helt säker.

Den bästa tiden att inkräkta på det fria Elster programmet och prova det.

Men kanske någon har en bättre idé .....

Ja, kan du så länge sedan 2009.

Det och mycket mer är alla samma kruka.

Det är således kompenseras.

http: //www.pwc.de/de/privatpersonen/verlustverrechung-nach-einfuehrung-der-abgel ...

Related questions

Har du i deklarationen någonsin egna beräkningar av kontrollprogram som en investering med fast & quest;

Ta vad eller inte? Ofta röstar ja resultat med skattemyndigheten inte riktigt match, trots bevis, mm Jag behöver inte, eftersom jag gör ett uttalande med Elster, programvaran du får från skattemyndigheten. Finns det skillnader förklaras i meddelandet

När min flickvän för mig deklarationen gör & comma; kan jag släppa ut dem som en skattekonsult & quest;

Om min vän gör mig deklarationen, men det är inte en skatterådgivare, kan jag nöja sin insats som en skattekonsult av skatten då egentligen? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.d

Om beloppet för Famillienheimfahrten maximerad till två hushåll på mycket kilometer & quest;

Hej, siden över 2 år, jag har en dubbel hushåll. Jag pendlar nästan varje vecka 1120 km med min egen bil. Så den enkla vägen 560 km. Detta kan jag också bevisa körsträcka inspektioner fordonsverkstadsbesök, osv .. Jag tjänar ganska bra, skatteklass.

Var fyller jag i deklarationen 2011, mängderna av KV och PV i en engångsbetalning en & quest;

Innan jag gick i pension, fick jag från mitt företag en engångsbetalning. Jag måste betala detta belopp för 10 år och KV PV bidrag. I deklarationen, förmodligen när de investerar pensionskostnader, måste jag registrera dessa summor. Frågan wahre: Vil

Om utdelningen på Enel SpA och Eni Spa Safe & quest; Utbyte över 7 & percnt; & exkl;

Absolut ingenting :-) ENI kommer att visa hur snabbt tillförseln av olja från Libyen startar och den europeiska marknaden behöver oljeprodukter. I ENEL en är IMHO bättre, eftersom de stora investeringar i förnybar energi och har betalat en helt rimli

Du måste ange i deklarationen och komma; om du sätter en lägenhet av arbetsgivaren får & quest;

En vän har flyttat från Berlin till München. Din arbetsgivare har gett henne för 3 månader en möblerad lägenhet tillgänglig förrän de hade hittat en lägenhet. Hon hade ingen kostnad för att upprätthålla två hushåll. Måste de nu ange något i deklarati

I deklarationen glömt något - hur kan jag rätta till i efterhand och quest;

Jag läste nyligen en kontroll tips som jag inte kände till och som jag fortfarande kan sälja några euro mer. Nu har jag min självdeklaration men redan har lämnats in. Vad ska jag göra för denna korrigering skulle införa? Snabb och billig hjälp för di

Som undertecknar deklarationen för föregående år och komma; Om man dog detta år & quest;

Jag har skapat deklarationen för förra året för mina föräldrar vad jag gör i år. Men nu har vi problemet att min far gick bort oväntat. Den som undertecknar detta deklaration som skapas tillsammans predisponerade? Snabb och billig hjälp för din skatt

Begagnade varor från handlare köpte & comma; Fakturerade beloppet skiljer sig från mängden på leverans från & comma, giltig & quest;

Jag fick mig en begagnad glas bricka leverans från en återförsäljare -för min verksamhet. Leveransen är 500 Euro. Sedan räkningen kom och det är på 500 euro I netto antogs att priset var brutto tänkt. Vad är sant då? Visst, vi är båda affärsmän, men

Hur gör jag deklarationen och komma; när jag bodde med en gåva av Fadern & quest;

Vi har bott i 2015 från en donation / regelbundna månatliga betalningar av min far. Eftersom vi är båda närvarande arbetslös och ville inte gå till arbetsförmedlingen, erbjudas. Hur gör vi nu för 2015 deklaration? Ska vi ange att min far har gjort os

0
Views
0
Ccomments