B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-07

Kan ursprungliga garanti under privat försäljning passerade & quest;

Advertisement

Hej, om en privatperson något försäljning är oftast ingen garanti ingår. Men vad händer om enheten eller två års garanti från tillverkaren måste vara? Då skulle den nya ägaren har utan även i händelse av skada att dra nytta av denna garanti det?

answers

Låt oss tala om en garanti eller garanti mot säljaren? När vi talar om tillverkargaranti, som inte nödvändigtvis måste ta 2 år kvar, då tillverkarens Grantiebedingungen tillämpas. Att säkerställa (interims) Säljaren är i självhäftning.

min uppfattning, ett rungande ja! varför skulle det inte vara så? Det är oavsett vem köpte vad och varför ska garantin / garanti inte vidare till den nya köparen?

Related questions

Garanti för privat säljs Cykel & quest;

Jag vill sälja min cykel eftersom jag inte längre behöver den. Kom da Gerwaehrleistungpflichten mot mig eller finns det något som inte på Privatverkaeufen. Finns det fria standardavtal som rekommenderas? Tack. Naturligtvis är varje säljare ansvarig f

Kan du lugna en bil som inte TÜV får privat försäljning & quest;

Jag har en mycket gammal bil som inte längre kommer från TÜV. Jag vill att det ska sticka ut pengar och sälja den. Den enda frågan är nu vem som ska sälja bilen. Ska jag prova en privat försäljning eller om du har sedan efterhand med en sådan gammal

Privat försäljning av en livförsäkring tillåten & quest;

En yngre vän har genomfört en hög livförsäkring på sig själva, kan deras bidrag för närvarande uppbåda lite mer. Även om han har betalat över 10 år (för en total löptid på 15 år) försäkringen har det erbjuds en sådan magra kassa återköpsvärde. Därför

När måste jag överväga skatte & quest privat försäljning;

Hur högt beloppet kan vara, jag förtjänar över privat försäljning utan att jag var tvungen att ta hänsyn till skatteändamål. Säg, från när jag har privat försäljning ange när deklarationen? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av c

Är privat försäljning på eBay alltid ofarliga skatt & quest;

Om en på ebay en hel del, men endast privata objekt som säljs, är det hela någon gång ändå kommersiellt, eller kan jag sälja mina egna objekt utan gränser? Finns det en gräns? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade re

Privat försäljning av kvarvarande lager av sin egen likvidation

Hej Jag har följande problem. Jag var fram till slutet av april kommersiella leverantörer på Ebay, mitt företag jag abgemeldet.Ich April 1 gjorde då några av mina kvarvarande lager indikeras genom omvandling av mitt konto på Ebay på privat (början av

Enda kontrakt ut mer - han får provision även & comma; om privat försäljning resultat och strävan;

Om det beviljas ett exklusivt kontrakt för att sälja en fastighet till en mäklare och det finns under tiden en privat försäljning ... får mäklaren då fortfarande anrikning, trots att han har gjort något arbete? Som är vanligt regimen? Jag har överens

Jordbruksmark privat försäljning eller det klassificeras som operativa tillgångar och strävan av skattekontoret;

Hej Alla, fick över av mina morföräldrar 20 år sedan jordbruksmark. Det är dags att jag kanske vill sälja. Min fråga är detta betraktas som en privat försäljning eller som jordbruksaffärstillgångar från skattemyndigheten? Var och hur kan jag veta det

Måste privat försäljning redovisas till skattemyndigheten och strävan från ett visst värde;

Kan jag sälja privat vad och så mycket som jag vill? Eller måste intäkterna från ett visst värde som ska rapporteras till skattemyndigheten? Vad händer om jag säljer en bil? Eller vad händer om jag säljer lite dyrare på Ebay hur jag betalat för det (

Har höjning av tröskeln inkomst KV 2014 om bidrag i privata sjukförsäkringar från & quest;

2014 inkomsttröskel höjs. Har detta en effekt på inlägg i privata sjukförsäkringar. Bidragen i PHI inte måltavla för inkomst, men de försäkrade priser, posten ålder, hälsotillstånd, vid starten, etc. Därför spelar bidraget taket ingen roll. Försäkrin

1
Views
0
Ccomments