B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-05

Kan uppstått resekostnader under utbildning krävas retroaktivt & quest;

Advertisement

Hej Alla,

Sedan 2010 är jag i en arbetsträning för arbetande lärare. Avståndet från mitt hem till undervisning webbplats (skolan) Jag låg med min egen bil tillbaka (hittills: 25.000 km).
Nu är jag närmar min slutsats, och se att jag högt AVR - hade rätt till ersättning för resekostnader (0,30 cent per km) systemet.

Min arbetsgivare är bara villig att ge mig rückwirdend att rapportera senaste sex monterings mina resekostnader.

Har jag rätt till ersättning för sina resekostnader?

Har min arbetsgivare skyldig att informera mig om möjlighet att få ersättning för resekostnader?

MfG

patrik

answers

Får du ett utbildningsbidrag? Inkomst?

Related questions

Har arbetsgivaren har retroaktivt resekostnader för utbildning återbetalning & quest;

Hej Alla, Sedan 2010 är jag i en arbetsträning för arbetande lärare. Här Jag har rest 23.000 kilometer från där jag bor undervisning plats (skola) med min privata - täckt bil. Nu är jag närmar min slutsats, och se att jag förtjänar en ersättning för

Är resekostnader för utbildning avdragsgill & quest;

Från och med januari 2009 Jag är en perenn träning efter jobbet. Kan jag dra av resekostnader skattemässigt? Och i så fall i vilken utsträckning, eller hur många kilometer? Jag ska gå direkt från jobbet till utbildning och sedan därifrån tillbaka hem

Kan resekostnader för utbildning redovisas för att få & quest;

För utbildning som är mäglich. Vad om ritten kostnad för utbildningscentrum? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de ja 30 Ct. per kilometer (dvs tur och retur) UDN Reiskostenpaus

Kan resekostnader i förväg krävs från Heritage & quest;

Min granne och hans bror ärver lika delar av hennes nu avlidna far. Det faktum att kostnaderna för begravningen bära både arvet, var tydlig. men nu säger brodern, som bor längre bort för att kunna ringa arvet hans rese- och logikostnader för begravni

Hur många år kan krävas retroaktivt från pensionssjukpension & quest;

Min fru har en förtidspension. Nu har vi funnit att betalar deras pension och sjukpension. Hur många år kan detta göras gällande retroaktivt? Måste beskattas här i tillägg? Tack för hjälpen. lg Nebu Måste beskattas här i tillägg? Om en klumpsumma int

Kan jag resekostnader för utbildning med 60 Cent och sol, km mot skatte & quest;

Jag har precis börjat sina studier vid sidan av sitt arbete och gå för 2 gånger i veckan i en annan stad, cirka 48 km / väg. Får jag börja som resekostnader och schema 60 cent / km? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av

Andra Utbildning & period; Resekostnader 60 cent per kilometer & quest;

Kan jag starta resekostnader för föreläsningar med 60 cent per kilometer med min självdeklaration? Jag studerar förutom jobbet och har 3 gånger i veckan i en annan stad. Ja, jag går min: 30 cent per rida kilometer motsvarar 60 cent per kilometer. Upp

Jag är i utbildning och LPAR, inkomst skatteklass 5 och rpar; & comma; efter att ha arbetat i STKL & period; 3 & comma; än vad jag tänkt att indikera att utbildning i Lohnsteuerjahresausgleich & quest;

Hello kära användare, Jag, 30 år gammal, gift, far till två children'm bara kommer att göra min inkomst skatteåterbäring. 2015 Jag gjorde min praktik som en maskinist Efterföljande (1st utbildning) och därefter anställd av ett annat bolag som en rout

Kan jag använda reklamkostnaderna för min utbildning Settle därefter & quest;

Hej, jag gör en utbildning i detaljhandeln och min platschef berättade jag kunde med att ersätta det år efter min utbildning Därefter exempel resekostnader för de tre åren av min utbildning kvitta. Jag kör varje sätt 25 Km (även på skoldagar) 6t x (2

Kan barnets mor underhåll för 4 år efterfrågan retroaktivt & quest;

Hej! min ex-flickvän och mor till min 7-åriga dotter lämnade mig början av 2010. Hon drog ut ur huset, som jag var tvungen att underhålla ensam hädanefter. Eftersom barnet stöd budgeten hade vi ursprungligen kommit överens om så att jag var tvungen a