B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-26

kan socialtjänsten sjukhuset dagpenning från mig återta & quest;

Advertisement

answers

"För är det nödvändigt att ytterligare betalning av hyra, en begäran om bistånd för försörjning i enlighet med SGB XII - att ge socialt stöd.
När förmåner enligt SGB XII grundtrygghet kan förkortas om sjukhusnäringsinnehållet (§ 27a para. 4 SGB XII). "

http://www.bundesanzeiger-verlag.de/betreuung/wiki/Sozialhilfe

Sjukhuset dagpenningen av ett privat sjukhus kontanter försäkring? Det skulle vara du tillgodoräkna grundtrygghet.

Related questions

Dagpenning än krasch asyl & quest;

Är det en bra idé sin aktieandel på 90% (i stort sett diversifierad på 40 värden) minskas till 20% för att få tillräckligt med pengar för nästa krasch till historiskt låga omlastning igen kan? Är detta dagpenning en vettig lösning för att parkera pen

Kan arbetsgivaren Maklercourtage betalas vid förtida uppsägning återta & quest;

Om arbetsgivaren kan återta courtage betalas (för fastighetsmäkleri arbetarens) efter förtida uppsägning av den anställde? Det beror på avtalet, som gjordes mellan beställare och entreprenör. Jag tror att det bestäms reglerad. Detta är för övrigt ock

Kontohantering avgifter återta & quest;

Hej! I för ett år i utbildning, men redan 22 Jag visste att det inte ger upphov till bankavgifter till 21 år. Så därför jag betala i juni 2008 kontohantering avgifter, även om jag är utbildning sedan september 2008. Jag har just fått veta att även om

Kära kombi konto i en bank eller hårt pengar på och komma; Dagpenning för andra Bank & quest;

Hej. Jag vill skapa bra intresse mina pengar, men samtidigt kan ha det när jag behöver det. Med hårda pengar samtidigt som det är mycket bra intresse, men tyvärr du inte kan tjäna upp sina pengar. När dagpenning är lite åt andra hållet. Så jag fann i

Är resekostnader för nära släktingar i syfte att sjukhuset besöka en oersättlig skada & quest;

Kan resekostnader för anhöriga för att besöka turer i skadade på sjukhuset av detta är också åberopas som skadestånd? Resekostnader av nära släktingar bland sjukvårdskostnader och därmed skada som ska ersättas. För bilresor min kunskap EUR 0,25 kan s

Hur länge kunde vid kvarstad fordringsägare en bortkastad pengar återta & quest;

Fordringsägare kan ändå kräva tillbaka en bortkastade pengar när det presenterades strax före ett anfall. Men vad betyder "strax före"? Hur länge kan de pengar som gavs bort, ringa tillbaka? Donationer är juridiskt giltigt först efter 10 år, att

Kan jag underhåll återta & quest;

Är det sant att jag kan be om underhållsbidrag tillbaka när har lagt ut att jag inte barnets far? Jag måste redan 11 år nu betalt för ett barn, som jag har trott att det är från mig. Jag men nästan aldrig får se, eftersom mamman har hållit mig med al

Commerzbank erbjudande 3 & period, 5 & percnt; p & period; a & period; sedan omvandla till dagpenning Varför denna strategi & quest;

även om jag inte en bankkund under Commerzbank fick jag ett brev i dag. vara 3,5% ränta pa som bjudit efter denna period omedelbart omvandla till en dagersättning. Vad ska vi tänka på det, varför det inte är helt enkelt placerad kula? Där nyttan är f

Stöld på sjukhuset & comma; som ersätter skadan & quest;

Min syster är för närvarande på sjukhus. Dina värdesaker hon hade hållit i en låst garderob med integrerad mini safe. På stationen korridorer kameror installeras var som helst. I patientrum meddelanden är inställda på att stänga sina värdesaker i för

Är PrismaLife dagpenning rekommenderas Polis och quest; Det finns för närvarande fyra & comma, 75 & percnt; Ränta på investeringar och tid;

Det bör finnas en försäkringsprodukt egenskaper liknande har dagpenning. Kan någon säga vad? Hello Emeli, Själv är jag också intresserad av denna produkt - även för professionella skäl. Jag är oberoende finansiella mäklare och letar efter ett bra alt