B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter lösa särskilda kostnader skolavgifter lösa & plus; merkostnader 2015-01-27

Kan skolavgifter är avdragsgilla med fru & quest;

Advertisement

Hej!

Min man har sedan september med en reklambyrå självständigt. Jag gör sedan september en online-undersökning som kostar 1200 €. (Det är en certifierad Kurser Färdig i grafik).
Nu min fråga: Eftersom min make är en av de skolavgifter, då de kan avsatte skatt, och om så anses det specialutgåva?
Hälsningar och tack på förhand för svar :)

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Kostnader som gäller för förvärv av färdigheter som gör det möjligt för dem att utöva ett yrke, eller för en första examen (§ 12 nr. 5 EStG) är levnadskostnader och lika särskilda kostnader i enlighet med § 10 punkt. 1 nr. 7 EStG avtagbar (R 9,2 LStR, R 10,9 östr). men:
Reklam kostnader när
grundläggande yrkesutbildning eller grund föremål för sysselsättning (utbildning sysselsättning) är.
den första graden är baserad på en färdig yrkesutbildning.
Det är utgifter för utbildning i ett yrke redan.
den avser kostnad för omskolning, som förbereder en karriär förändring, är.
Du behöver inte nämna om du är anställd av din man eller kommer att göras senare, så bara det allmänna svar.

Related questions

Skolavgifter för utlandsskolor avdragsgilla av Skatteverket & quest;

Hej! Jag har nyligen någonsin frågat om skolavgifter kan dras av från skatt. Tack för ditt svar, de har hjälpt mig förväg. Nu har jag till en ansluten fråga: 30%, samma gäller om utlandsskola och en statligt godkänd skola är det? Finns det skillnader

Vad är avdragsgilla i underhållet för ex-fru & quest;

En annan fråga att hålla: hur mycket är avdragsgill för underhållet för ex-fru? Den månatliga avdragsgill i det här fallet är för närvarande (Düsseldorf tabell 2009) 1000,00 euro. Efter desem dom: (BGH 15.03.2006 - filnummer XII ZR 30/04) 995, - Euro

Distansutbildning och sjukförsäkring självrisken fru & quest;

Hej alla! Min fru studerade vid universitetet Hagen och vi har ett barn tillsammans. Hon har ett privat rum för detta i vår lägenhet som är avsedd enbart för dem och deras studier. Utom underhållsbidrag hon har någon inkomst. Nästa hon och barnet är

Grad av oberoende: kan jag justera fru & quest;

Hej! Jag är anställd och min fru är en hemmafru och familj försäkrad genom mig. Jag arbetar del självständigt 6 timmar per vecka. Nu anser jag att anlita någon att 400 € grund för redovisning. Min fråga: jag kunde anpassa min fru. Vi Güteremeinschaft

Barnbidrag som fru & quest;

Hej! Jag gifte förra året i Septemer och är 22 år gammal. Fram till bröllopet jag fick barnbidrag, eftersom jag har gjort bara en MAE åtgärd efter jag slutat studera. Nu min fråga: Min man tjänar cirka 1400 € netto per månad och jag har ingen inkomst

Är en student och nyligen gift och period; Kan jag få sjukförsäkring gratis på min fru & quest;

Hej! Jag är en student, gift nyligen och gå en 400, - euro jobb till. Hittills har jag säker på min far i privata sjukförsäkringar. För att spara dessa tjänster, ville jag också försäkra min fru i den lagstadgade hälsa mig nu. Kontraktet med PHI bör

Barnbidrag relaterade kostnader avdragsgilla som student & quest;

Kära användare, Min tidigare fråga har varit föremål inte produceras på rätt sätt. Hoppas jag kan ta itu med de ekonomiska experterna med min nya fråga. Jag är en student praktikant från april 2011 och hade under 2011 en total bruttolön på € 10,437.4

Verringerrung pension hävdar ex-fru & quest; Barn i den nya relationen äktenskap

Jag är skild efter 15 år. Inga barn, både anställda. Nu ska jag far i min nya relation och kommer att gifta mien partner också. Eftersom jag är äldre, jag vill också ta väl hand om mitt barn. Min ex-fru går igenom min mycket meriter hör en gottgörels

hane 79 år & rpar ;; varefter änkan pension och LPAR efter döden av beräknad fru & quest;

hall, för min far, skulle jag vilja erfahrenm, varefter beräknas änkling pension efter döden av fru och om han får RZVK, är nöjd med svaret Kontaktuppgifter raderas av Support Beräkning av änkans / änklingspension Det månatliga beloppet för änkans oc

Affärs: hur mycket avdragsgilla som frilansare & quest;

Jag har mot en affärslunch med klienter på min inbjudan. vara värd två kund och jag i en restaurang. Räkningen gör 90 euro och jag betalar 100, 10 euro är spets (finns även på kontot). Vad om avdrags som frilansare? Kan jag fixa hela 100 euro? Kan ja

2
Views
0
Ccomments