B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-08-11

Kan självdeklaration för att skriva ut i form av enstaka blad & quest;

Advertisement

När försäkran om min deklaration som en besvärlig sak är både dubbelsidig utskrift av ark alltid (har inte den senaste skrivare). Accepterar skattekontoret skattedeklarationen även i form av enstaka blad (redan häftat ihop), eller måste sidan 2 av pläteringsplåten på baksidan av sidan 1, etc.?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Ja, självdeklaration självdeklaration. En finansiell domstol eller ens BFH ansåg att skattemyndigheterna en deklaration inte får vägra, bara för att förklaringen inte är tryckt på båda sidor.

Så innan du så abgibst konstiga dubbla tryck, där kanske sidan trycks upp och ned, skrivs det i stället för enstaka blad.

En komprimerad Elster uttryck är också en ensidig.

Nej, bladen skrivas på båda sidor och det bästa vore om man kunde sy ihop vid sidan av ytskiktet med klisterremsor.

Related questions

Övertid - chefen inte vill betala, även om jag har samar skrivit alla & komma; Hur får jag pengar & quest;

min chef berättade i dag att inte intresserar honom mina handskrivna anteckningar som hänvisar till övertid. Jag har presenterat honom idag övertid registrerar de senaste 3 månaderna. Han sa att jag var tvungen att prova alltid nöja sig med honom för

Kan självdeklaration redan fram i december & comma; Om ingen inkomst kommer & quest;

Om du vet att någon inkomst i december flödar (nästan allt redan ingår i deklarationen, kan deklarationen redan utfärdas i december? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Ja, de

Bibehåller undertecknandet av sonen för moder skriftlig form av ett hyresavtal & quest;

När mormor inte kan skriva, kan du sedan har det tecknat ett hyresavtal för sin son som hyresgäster de effektiva? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Naturligtvis är detta aldrig

Skriv uppsägning - det som tillhör nödvändigtvis ren & quest;

Jag måste snabbt avsluta vissa saker. Kostar för mycket. Telefon. Försäkring. och och och .... Bin skriftligen inte lika bra. Vad som måste vara ren i så ne uppsägning? Något annat att tänka på? Kan jag e-post också? Adress, avsändare, kontrakt nr.,

Finns det andra än andra för privata investerare intressanta former av företagens deltagande & quest aktier;

Så till exempel, något som en investerarkollektivet som investerar i skuldfritt och etablerade företag (före IPO)? Kända leverantörer? Så det finns många möjligheter, är frågan alltid hur mycket säga att du vill och hur liten risk. Däremot kan jag kn

Skyldighet att självdeklaration 2015 på grund av mottagandet av arbetslöshetsersättning I 2014 & quest;

Hej Alla, Jag var tillfälligt införas i 2014 som arbetslösa och har även arbetslöshetsersättning I (ALG) baserad. För 2014 har jag också gjort en självdeklaration eftersom jag var tvungen av ALG jag därtill. År 2015 var jag full sysselsättning och ha

Varför inte använda alla hyresvärdar i samma form för ett hyresavtal & quest;

Det finns ett mönster för leasing. Varför inte använda alla hyresvärdar samma form? Det skulle vara lättare för alla inblandade. Jag undrar nämligen nu, om jag måste vara skeptisk eftersom min nya ägare har presenterat mig en Eigenentwurf än leasing.

Hus nyttjanderätt redan skrivas över - vad kommer den utvärderade Estate & quest;

Min far har skrivit över min egendom. Det är en nyttjanderätt på den. Hur är de schablonbelopp i boet fallet om andra arvingar finns, håller inte mindre än en obligatorisk del? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater

Vad du skriver i ett program till sin lön & quest;

Min lillasyster är avslutar sin magisterexamen och gör nu söker jobb. Idag har hon läst en annons i tidningen, där det fanns att man ska ange sin lön i ansökan. Problemet är att hon aldrig har arbetat, även om det inte jämföra. Hur går på mest? Hur t

Hus skrivas över - i vilken utsträckning kostnader avdragsgilla & quest;

Hej! Jag gjorde och fann att kostnaden för konverteringen, som eget bidrag, inte avdragsgill, utbetalningen av Geschister inte heller eftersom värdet på hemmet mindre än € 400 000: e mig något smart Nu är jag 100% arbetar hemma, är min studie / konto

0
Views
0
Ccomments