B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

kontanter Bank kreditkort kreditkortskonto pengar & plus; kreditkort 2012-11-12

kan på kreditkort överföras pengar & quest; säger en debiteringskonto & comma, om man tänker kreditkortskonto & quest;

Advertisement

answers

Kreditkortet som ett bankkort

Med ett bankkort kreditkort alla transaktioner som genomförs är mycket lägligt debiteras från kontot för kreditkortsleverantör. Debet kreditkort ger kreditkort tagaren ingen kredit. Betalkort är den mest populära typen av kreditkort, tack vare betalkort, som också är på samma gång ett bankkort, i Tyskland. Problem med betalkort är att låg inom Europa acceptans.

Överföringar är bara en GIRO KONTO regelbundet möjligt.

Ja, från ett checkkonto du kan överföra pengar till ett kreditkortskonto, om det var frågan.

Detta kreditkortskonto, finns det bara förbetalda kreditkort, ofta för ungdomar.

Det är i Übriegen inte dåligt intresse

Related questions

Jag vill på Western Union med ett kreditkort överföra pengar till ett bankkonto och komma; som är här de avgifter & quest;

Följande fråga, skulle jag vilja ha en familjemedlem (som naturligtvis jag känner personligen) av WU online Skicka pengar med hjälp av mitt kreditkort till sitt bankkonto. Jag är inloggad på Wu och har sedan i förväg jag såg avgiften - Överföring av

Olika växelkurser om jag med ec-kort eller kreditkort skiljer Pengar & quest;

Hej, kan det vara så att olika växelkurser antas om du tar bort pengar utomlands, beroende på om du tar bort pengar med sin ATM-kort eller sitt kreditkort? Om de olika bankerna, då detta kan fastställas. Dessutom avgifterna är ofta mycket olika, så k

Ska jag överföra pengar & quest påstådda elektronisk stöld;

Jag beställde dåraktigt Phytolabel bantning patch. Först därefter Jag har läst att det är att röra bedragare. Tyvärr kan jag komma i kontakt med företaget inte är i kontakt att annullera ordern, som faktiskt är ganska misstänksam. Kan jag nu problem

Är det möjligt från ett kreditkort för att överföra pengar till kontot referens & quest;

Kan jag överföra pengar från ett kreditkort och pengar till ett konto och kan betala det så kringgå avgifter på kontantuttag med kreditkort? Ja, prinzipiel som finns i alla banker som använder kreditkortskonto som ett sparkonto. Här kan du överföra d

Kan tredje part för att överföra pengar direkt till mitt kreditkort konto quest;

Kan andra faktiskt överföra pengar direkt till mitt kreditkortskonto? Om detta är möjligt, vilket kontonummer, eller uppgifter som de behöver det? Har jag dem för att ge mitt kreditkortsnummer? (Jag hoppas inte gånger) Snabb och billig hjälp för din

Är det möjligt och komma; Kreditkort överföra även pengar & quest;

Är en överföring möjlig? Hur mycket kostar en sådan överföring? De flesta banker erbjuder nu en överföring tjänst som gör det möjligt att överföra pengar från hans kreditkort. Typiskt kommer denna avgift att debiteras, vilket är baserat på det överfö

kan överföra pengar till en annan bankkonto automatiskt & quest;

Följande problem: Jag har ett checkkonto på min bank (till vilket alla utbetalningar kör) och fortfarande har ett annat konto med en direkt bank. Då och då använder jag kontot direkt bank (huvudsakligen för inköp kreditkort) Jag är ofta i Dispot. Nu

Vilken är den billigaste och komma; att överföra pengar utomlands & quest;

Utländska överföringar är mycket dyra på min bank och Western Union tar mycket höga avgifter. Ville bara fråga vad är det billigaste sättet att överföra pengar utomlands? Finns det andra än den typiska banköverföring eller Western Union kan ha andra

Vad är det bästa sättet och komma; genom att överföra pengar utomlands & quest;

Finns det ett säkert och snabbt sätt att överföra pengar utomlands? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Via banköverföring. Det är också beroende av andra länder där du vill ö

Kan jag överföra pengar till barn om deras besparingar bidrag för att använda & quest;

Är det teoretiskt tillåtet? WSenn det är en gåva, så att genom Ged blir egendom barnet, ja. Annars inte. Men du kan bara tänka på något. Bankerna gör så kallade repor. Man kan ett paket Werpapiere, eller en mängd kapital, barnen ge "Pension". Då

0
Views
0
Ccomments