B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

aktier Apple aktiekursen Nokia iPhone konkurrens aktiekursen och plus; äpple 2013-03-12

Kan Nokia N8 med Apple & grav; s iPhone är konkurrenskraftiga och quest;

Advertisement

Kan Nokia vara konkurrenskraftig med N8 för Apple `s iPhone och kanske även göra något för sin aktiekurs?

answers

Jag är skeptisk här. även om N8 ska vara en blockbuster, så det kommer inte att räcka, tankfartyget Nokia att vända.

de aktuella meddelandena går mer mot att Android och RIM (Blackberry) är väl positionerade mot iPhone. Nokia alltid kallas "relativa" förlorare.

Jag vet anställda i Nokia, som för närvarande inte exakt bubblar över med entusiasm om sin arbetsgivare. vilket är sällan ett gott tecken.

Related questions

Kan Nokia vända - smartphone Lumia 920 gör iPhone v period; Äpple konkurrenter & quest;

Förmodligen den nya Smartpohne Lumia 920 är lika bra som Apple motsvarighet. Kan det ge Nokia, rodret igen rom riva dem? Köpa värde? se dig men aktiekursen! Han var på 1,5 (12 juli) och är nu ca 3 euro. Är detta inte redan en vridning av värde? Nokia

iPhone till Apple publicera hur lång tid tar det & quest;

Hej, hade min iphone 6s som ska skickas till Apple på onsdag (20:04). För min iPhone hade vatten skador och ska bytas ut :( Efter att jag har redan kommit till torka i reparera enheten på 06/04 och men det fanns tyvärr alltför många saker som skulle

Varför ge Apple & grav; s försäljningsrekord till tyska aktieindex uppgång & quest;

Varför ge Apple `s försäljningsrekord, med iPhone och iPad, och den tyska aktieindexet uppgång? Jag skulle misstänka att en kraftig ökning av Apples aktier leder också till en ökning av aktier i företag som befinner sig i en liknande bransch eller ka

Kommer Apple lager kommer att stiga i morgon & quest;

Tror du att Apple aktier efter domstolsbeslut i Kalifornien är nu ner igen Stark? Goodwill har så att säga ökade med 1,05Milliarden eller? Problemet här är att var tidigare redan klart att det kommer att bli ett beslut. Så konsensus redan prissatt i

varför inte börja i Apple aktie efter den aktuella korrigeringen och quest;

När allt kommer omkring, jag har redan läst några analytiker, Apples andel träff i 12 månader mer än 700 dollar. Hastigheter av 800 till 1000 USD kallats. Hur tror du? Hälsning Althaus. (Jag gick ombord på priset på 630 dollar! Åh Gud, analytiker han

Var kan jag den nya Apple smartphone billigaste buy-out är ännu & quest idag;

Köpa henne den nya delen omedelbart och vilket pris du har att förvänta sig det? Kan inte ha några detaljer för att hitta nätet. Köpa henne den nya delen omedelbart Nix, ej heller senare - helst inte. Varför? Min telefon fungerar korrekt. Så bar det

Obligationer i Nokia nedgraderas & period; Antagligen för att skräp och period; Sälj & quest;

krisen i Nokia är så hård? Obligationerna nedgraderas. Vad bör göras? sälja obligationer? Detta är något beroende av den proportionella andelen att ta dessa obligationer i din portfölj. Visst Nokia har blivit mer sårbara genom alliansen med Microsoft

Som min iPhone app i Ekonomi & quest;

Bin egenföretagare och har en iPhone 7 förde mig som främst används för företag. Jag har på gång men betalas av mitt privata kontor, eftersom min företagskonto var i den röda på grund av höga kostnader. Hur man skriver rent i redovisningen, så att de

Foto Transfer för iPhone på comdirect säker & quest;

Jag läste om en tillämpning av comdirect, med vilken man kan göra en fotoöverföring på iPhone. http://www.comdirect.de/cms/ueberuns/de/presse/cori1088_0787.html Är proceduren säker? Faktiskt en bra idé som kan spara tid. Eftersom det är också skyddad

Vill du veta sparade min grav underhållskostnader och komma; men som & quest; De valda trädgårdsmästare kan gå i konkurs

Bin vid en ålder där du vill ha kontrollerat allt (bin klass 80 blir). Hur kan jag skydda min grav vårdkostnader? Trädgårdsmästaren, laddar jag nu, som faktiskt skulle gå i konkurs, pension och har ingen efterträdare. Ska jag ge pengarna till graven

1
Views
0
Ccomments