B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-05

Kan min mobiltelefon kontrakt förnyas automatiskt och komma; om jag inte avbryta i tid & quest;

Advertisement

Som alltid jag har förbisett att avsluta mitt kontrakt telefon i tid 3 månader före utgången av avtalsperioden. Nu har han återigen förlängas med ett år. Finns det inte redan finns bestämmelser som förbjuder mobiloperatörerna denna kund ovänliga Vertragspassus?

answers

Nej, eftersom man inte komma ut. Det är tydligt i kontraktet att avtalet sträcker sig automatiskt när man inte avbryta i tid. Jag är rädd, eftersom alla hade gått igenom. I ditt ställe skulle jag omedelbart lagra ett minne på datorn eller mobiltelefonen som du avbryter i tid nästa år.

Tyvärr är denna passage laglig och du måste svälja det beska pillret. Så får dessa perioder alltid i kalendern, så att du inte missar detta.

Denna passage är inte "kundenunfreundlich" eftersom ja du kan avbryta när som helst, men åtminstone 3 månader innan avtalet är slutet.
Varför har du inte avslutas genast när du hade det första gången glömt? Som ordspråket säger, "Vad du kan göra idag, inte skjuta upp till i morgon".

ingen chans. Du vet uppsägnings och kontraktet. Det är inte kundenunfreundlich men vanligt.

Jag skulle bara rekommendera dig: meddela just nu, även om ett år är tills kontraktet löper ut eftersom.

varför? Du undertecknades ett kontrakt och det är troligt att se är i villkoren att man inte ska då avtalet till 1 eller 2 år avslutas efter förlängas.

Återigen - som kan läsa och förstå är en klar fördel !!! Och ansvarskännande medborgare läsa det avtal som undertecknar eller åtminstone fråga hur det ser ut med uppsägningstider!

Related questions

Hur fakturering av en gemensam mobiltelefon kontrakt bäst & quest;

Jag fick ett mycket bra erbjudande för en mobiltelefon kontrakt. Här har du möjlighet att få även för parterna ett SIM-kort. Har du erfarenhet, hur man bäst för att göra sedan i förlikningen? Om du kör på EU-konto kontraktet då? Eller så kan du också

Gamla mobiltelefon kontrakt via telefon förlängas & comma; en har Återkallelse & quest;

Jag faktiskt slutade min mobiltelefon kontrakt. Då kallades jag och hade mitt kontrakt förlängdes sedan under bättre villkor än. Nu är jag inte så säker på om det var rätt beslut. Är jag en fjorton dagars ångerrätt, även om jag hade redan en gammal k

Varför inte få en mobiltelefon kontrakt och komma; Även om du aldrig haft skuld & quest;

Hej! Jag ville skriva en mobiltelefon kontrakt med O2, men detta avslogs. Jag hade aldrig skulder. Hur kan det vara? Finns det en rimlig förklaring? Men detta är ovanligt. Fråga gå tillbaka till o2 varför de har nekat dig kontraktet. Där var därför h

Kan jag registrera med 16 år en mobiltelefon kontrakt hade ett utbildningsavtal

Hej, så jag är som sagt 16 år gammal vill ha en mobiltelefon kontrakt har en platt och råttor betalning för telefon, har en fast inkomst på grund av min utbildning, fungerar det? Du är begränsad "rättskapacitet" och kan teoretiskt bunden av dett

Iphone finans & quest; som bäst och billigast & quest; disponibel eller mobiltelefon kontrakt & quest;

Därför trodde jag skulle få en iPhone mig och har 0 kontanter, men jag är kreditvärdiga och har en tillräckligt hög men auszuschöpfenden DISPO på 20% ränta, jag sedan gå bättre med den klassiska mobiltelefon kontrakt eller kontantköp av disponibel oc

Ingen mobiltelefon kontrakt för dålig Schufa & quest;

Är det rätt, om du har en Schufa post som du får ingen mobiltelefon kontrakt? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Ja, ett antal företag ger då inget kontrakt. T-Mobil

Jag behöver en billig mobiltelefon kontrakt me & comma; vilken leverantör rekommenderas & quest;

Jag måste äntligen sluta ett kontrakt telefon, men jag känner mig själv dåligt hela "leverantören djungeln" från. Vilken leverantör rekommenderas? För mig är det snarare mer komfort än billig shopping - Jag vill nås - ett stabilt nätverk och god

Finns det en gräns för mobiltelefon Kontrakt & quest;

Kan du se så många mobiltelefon kontrakt under ett namn för att slutföra som man skulle vilja, eller finns det en gräns? Så länge jag har ingen Schufa post, skulle jag fortfarande kunna slutföra ett oändligt antal kontrakt - teoretiskt - eller? Eller

Om det finns en nedgradering av i slutet av flera mobiltelefon kontrakt och strävan;

Jag har hört att en, nedgraderas genom ingående av flera mobiltelefon kontrakt, med banker i kredit. Gäller detta även om jag inte har någon post i schufa? Om det i detta sammanhang också skiljer mellan ett kontantkort och kontrakt? Så är det fortfar

Kan mobiltelefon kontrakt för ett par månader kommer att stängas av om du reser utomlands och quest;

Kan Handyvertrag avbrytas under några månader när du reser utomlands? Så bara de betalningar som ska hängas i slutet tur (termen är precis runt utlandsvistelsen flyttad). Skulle inte vara bra om du betalar för det varje månad skulle utan en. I Dt är

0
Views
0
Ccomments