B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Legal underhållande studera barn skilsmässa barn & plus; underhållande Solitary 2017-05-18

Kan min ex-make för att hålla för våra barn skurna & quest;

Advertisement

Hej,

Jag bor i fem år separerade från min man. Men vi är fortfarande gift med behålla skatteförmåner.
Trots dessa fördelar, vill jag nu att dra en linje och börja om, det vill säga att få en skilsmässa. Det skulle innebära att min (ex) make skulle tjäna mycket mindre och jag lite mer. Min man har jag nu hotade att jag skulle göra detta, kommer det att minska underhållet till den summan våra gemensamma barn som studerar. Kan han göra det? Är det möjligt att minska underhållet för barnen?

answers

Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Nej, det underhållsbidrag baserat på hans inkomst och barnens ålder. Så du kan se upp i Düsseldorf tabellen, vilket underhåll skulle betalas mindre ägare till hälften av barnbidrag.

http: //www.olg-duesseldorf.nrw.de/07service/07_ddorftab/07_ddorf_tab_2011/index ....

Den tillämpliga steget i inkomst beräknas efter vissa avdrag. Detta kan räkna en skilsmässa advokat när du dock.

Men vad som kan hända: Din före detta make sedan kunde ha fått från dig makar underhåll om lönerna är mycket olika.

Du .. att med separationen och underhåll bara på grund av de skatteförmåner .. Jag skulle inte hänga ut högt, eftersom skattemyndigheten är också intresserad av sådana relationer.

I grund och botten har ditt äktenskap länge brutits, så att du har faktiskt länge sett inte längre skatt efter klyvbordet skulle behöva beskattas, men enligt den tabell.

Om du vill verkligen irritera din ex-make, sedan lägga det till skatteverket - vinden de senaste fyra åren självdeklaration från tillbaka och göra en separat disposition därav.

Related questions

Har jag pengar och komma; Jag ärvt från min far & comma; efter döden av min make med den obligatoriska delen minderåriga barn delar & quest;

Min make är avliden. Jag är högt Testamentet enda arvinge. Nu har hans barn har krävt från hans första äktenskap en obligatorisk del. År sedan, en halv jag ärvt av min far pengar. Det är pengarna godset av min make? Vi lever i Zugewinngemeinschaft. S

Separerade levande make ärver & comma; sin frånskilda hustru lag även & quest;

Hej, gör uttalandet "Även i samband med en (möjlig framtida) få ersättning förblir ärvt Bra alltid arvtagare och mannen är ingenting att"? En man främmande ärver, vid denna tid och är inte säker på om hans frånskilda hustru den har rätt till en

Halbwaise är adopiert den nya make änkan - förlora sin rätt till halv-barnpension & quest;

Vad händer om den nya man av en änka fru antog barn från första äktenskapet (förälder). Förlorar barnet då rätten till halvbarnpension? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de §

För egenföretagare make anlitade & comma; Således alla både Riester Spara & quest;

Någon som vet om en egenföretagare make som använder sin hustru i drift som anställda kan således även Riester besparingar. Han skulle vara grds. ingen ersättning har rätt till det? Intressant fråga. I grund och botten är egenföretagare är endast ind

Deltagande av ex-make av kostnaderna för ortodontisk behandling av sonen & quest;

God morgon. En vän till min bror skild från sin man. Hon har hennes ex-make uppmanas nu att lägga hälften av kostnaden för ortodontisk behandling av deras son. Men han avvisar alla Beietiligung och anser att han fullgjort alla sina skyldigheter med s

En make erhåller sjukpension: få de andra föräldrar pengar & quest;

Om zei make har ett barn och får sjukpension från staten, den andra kan då fortfarande gå i föräldraledighet och få föräldrapenning? Eller hur det regleras? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expe

Church Skatt & comma; måste betala make även om han inte är i Church & quest;

Hej, jag kommer att gå på mammaledighet snart. Min make är inte i kyrkan, men jag har. Har nu accepterar han min kyrka skatt eller hur kommer det att fungera? Jag har första gångerna ingen inkomst eftersom kyrkoskatt inte kan dras så ... De som inte

Berliner testamentet andra make & comma; både någonsin sätta ett barn i äktenskapet

Vad om i OBOG beskrivna fallet? När den andra maken avlider, de diverse Balansomslutningen mellan de två barnen delas inte forskar står i testamentet? Berliner testamentet, även kallad makes eller gemensam vilja, är en speciell form av egendom planer

Jag har ett hus och komma; Min man har 2 barn från ett och period; Vigsel och komma; har sina barn - efter min makes död - har rätt till en obligatorisk del & quest;

Som arvtagare min son planeras. Om du vill vara säker på att även i händelse av att du skulle dö först, är din son arvtagare, så finns det bara 2 (3) alternativ: 1. Du använder din make och son till ett avtal om arv. Det utelämnade make på hans arv o

Har min ex-make för att fortsätta underhåll av barn och komma; när vi lever tillsammans i en delad lägenhet

Jag kommer att gå med mina 2 minderåriga barn till min ex-make och bilda en arbetsgrupp. Min fråga är, om han fortfarande har åtagit sig att barnen att betala underhåll eller inte? Och då frågan om jag skulle ändra skatteklass av 2-1? Snabb och billi

0
Views
0
Ccomments