B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-11-02

Kan min dotter för arbete 500 km drag & comma; eftersom hon där fann arbete & quest;

Advertisement

Min dotter bor med 2,4 J. gamla dotter för nästan två år separerade från maken. Du hittar i den vackra landsbygden inte fungerar som motsvarar deras examen och är trots stora ansträngningar strax innan HartzIV. Sedan kom en begäran från sin tidigare anställning, om de skulle vilja arbeta där igen, de kunde använda det mycket väl. Samtal i förväg, mycket positiva, vilket bekräftas av den positiva utvecklingen av deras intervju. Min dotter skulle ta plats, endast är hennes främmande man tolerera aldrig detta drag med barnet. Jag undrar om hon har en chans att äntligen kunna arbeta i sitt yrke som en produktchef igen, även om de skulle dra bort. För dem, skulle detta steg vara ett bra sätt i framtiden för sig själva och barnet. Skilsmässa är på 2016/05/19. Vad tror du?

answers

är uppehållsbestämningen av man över hustrun, jag tror, ​​avskaffats i 70-talet.

Om din dotter har en supportalternativ för det barn som är med jobbet det bästa som kan hända henne.

För gemensam vårdnad är faktiskt ett problem. Om din dotter med sin ex-make är ingen överenskommelse, måste det ta över familje domstol ett beslut. En advokat de kan ha på grund av skilsmässa, men vad säger det till?

Det är att be om ett yttrande ...

Om Zee är villig att betala underhåll till ett belopp av det förväntade innehållet, kan man tala om huruvida de avstått från punkten.

Naturligtvis bör du unterstüzen din dotter där och uppmuntra nystart. På andra håll är det lättare om du har ett jobb. Äktenskapet är alltid i två veckor historia. Vad gör före detta maka eller inte är inte längre efterfrågas. Arbetet är så absolut inte före 1.6. startade. Kanske bör vi alla inte om att mannen helt.

Related questions

Problem med fördelar och strävan arbetslöshet; Dotter vill arbeta avsluta & comma; för bry förlossning och me & period;

Hotande problem med arbetslöshetsersättning? Min dotter vill att hennes arbete för att stoppa, att de är bättre för barnet och för mig (gjorde mamma. Allvarlig sjukdom) kan ta hand om. Hon driver också mer än 30 km till jobbet, kan aldrig plocka upp

Änkepension av 500 euro plus 400 euro grund för meriter och exkl, kan vi fortfarande Minijob arbete & quest;

Hej, får min mor en pension på cirka 500 euro gjorde en 400 Euro jobb! Håll dem dessutom till 400 Euro basis eller på mini-jobb basis ännu vad för att göra utan din vad dras från änkepension? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifi

Jag föredrar min dotter till & period; Har min främmande man med Office & comma; vår dotter omregistrera & comma; och vi behöver hans namnteckning & quest;

Hej! Jag har separerat mig nyligen av min make. Vi har en dotter, 6 år gammal. Nu ska jag ta vår dotter iväg på. Han har också gett sitt samtycke till det, men bara verbalt. Kan jag omregistrera Office ensam eller måste komma min främmande man? Eller

Min dotter startar en utbildning - obligatorisk är en PC & plus; Skrivare - Support & exkl; & quest;

Hej! min dotter börjar en utbildning. Hon blev tillsagd vid informationsdagen, som är en PC + Internet + skrivare för arbete i skolan eller för läxor, etc. krävs. Kan jag ansöka om bidrag (utbildningspaket för barn / tonåringar) för förvärvet (PC / s

Kan dotter och LPAR; 45 & rpar; Växla till fader PKV GKV i döden & quest; Var försäkrad genom sin polis och exkl;

En far (72) dog två dagar sedan. Fadern var i PKV och var då läkare. Dotter (45) och barnbarn (12) har varit på fadern eller farfar i PHI. Nu detta skulle ändras i den lagstadgade sjukförsäkring eller en mer gynnsam PKV. Är det möjligt? Extra uppsägn

Far till min dotter är oberoende och endast betala minimalt underhåll - vad kan jag göra & quest;

Jag har aldrig gift och jag gå vidare med far min dotter faktiskt ganska bra. Men jag antar att han kunde betala mer underhåll. Vad kan jag göra? Hur kan du berätta? väl, en själv han gör en balans, eller en inkomst eller utgift Überschussrechnung. S

Student & comma; halv kropp och unika heders arbete & quest;

Hej. Jag är student och har samtidigt en deltidstjänst. I detta avseende faller jag faktiskt komma ut ur studerande, eftersom jag förtjänar mer än detta om 8000 € gräns. Inga problem, jag är så påslagen normalt tjäna och betala vad det tar. Nu hade j

Inlösen ALG I 2 dagar arbete & quest;

Hej Alla, här är jag igen. Jag hoppas att någon vet lite i arbetslöshetsersättning - härva av. Det handlar om ett nytt jobb. Den min dotter på 28,09. tävlade. Så snart fredag ​​och lördag arbete. Kontraktet löper enda gånger endast till 31,10. Då hon

Kan jag göra ett drag endast av yrkesmässiga skäl mot skatte & quest;

Eller så kan du ändå dra de rörliga kostnader av andra skäl? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Det har kopplats till en typ av inkomstrelaterad. Det kommer att vara upp näst

kapitalisera Obelastad egendom eller & period; für låta mig arbeta & quest; Utan exkl Att sälja &; & exkl;

Kära herrar, kanske du kan ge mig tips om hur jag (är råd innan!) en oinskränkt egenskap (property) värt cirka 1 miljon kan vara arbete för mig ?? En försäljning eller uthyrning är inte tillgänglig! Som nämnts i ett annat svar, är det en fråga om ris