B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

barn anhöriga skilsmässa vårdnad barn & plus; skilsmässa barnskydd 2012-11-13

Kan min brorson byta sida och strävan;

Advertisement

Min bror är frånskild, barnen bor med mamma, nu han berättade att hans son skulle vilja leva med honom. Han skulle också ta honom, eftersom han har förmågan att arbeta hemifrån. Men vi tror att mamman till min brorson inte kommer överens, bortsett från de underhållsbidrag gånger. Kan minderåriga beslutar med vem de vill leva, om det behövs, eller hur? Och skulle mamman någonsin då med?

answers

Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om föräldrarna inte kan komma överens där barnen ska bo, då förmyndarskap domstol är inblandad. Och så vitt jag vet, är barnen redan frågar var de vill bo, är det äldre barnet mer en av barnets önskan.

Ju äldre barnen är, desto högre räknar sin begäran innan familjen domstol.

Din bror har ganska goda chanser om det behövs.

han kan upphäva beslutet säkert. Men om mamman inte håller, i detta fall antagligen att avgöra förmynderskap domstolen om de faktiska vistelseort för barnet.

Related questions

Vad du måste tänka på när kallelsen till eltariffen på att byta leverantörer och strävan;

Det är alltid varmt att du gör ett avtal med den nya elleverantören och sedan tar hand om uppsägning och smidig övergång. Måste då startdatum för kontraktet, se till att avtalet endast kommer att börja när meddelandet när andra leverantörer är över e

Som ägare av de nuvarande byta leverantör och strävan;

Hej, jag är ägaren av en Wohung i en bostad med 7 andra lägenheter. Egentligen var det så planerat att hela byggnaden är utrustad med samma elleverantör. Men jag har bara problem med denna leverantör. Kan reglera sig själv mitt nuvarande jag som en e

Skulle du mot en avgift ökar när Riester banksparande planerar att byta leverantör och strävan;

Hur starkt påverkar en dubblering av förvaltningsavgifter i en Riester Bank Fyrklöver på avkastningen? Värt det som en övergång till en annan leverantör eller utbyte även i samband med så mycket kostnad som inte är värt? Att du enkelt kan räkna ut sj

Gör grannarna betala min staket när det var äventyras vid deras sida och strävan;

Hej, jag har en lägenhet i ett hyreshus. Bakom vårt hus finns två hus med 8 lägenheter. En liten privat väg går förbi vårt hus till parkeringsplatser av de två husen. Vi har ett staket runt vår egendom rom. Nu var tungt skadad vid sidan av de närligg

Kom systrar i följd före syskonbarn och sol, Brorsoner quest; Vad är strävan i unterschieldlichen stammar &;

En stor-morbror till mig dog 1987 och lämnade bakom hans fru, två systrar och 5 syskonbarn / brorsöner. Han lämnade inget testamente. Hustrun agerade som enda arvinge till arvet. När hon dog 2003 satt hon mig och min make som enda arvinge. Nu i 2006,

Gaspriset ökning & comma; då kan jag byta leverantör och strävan;

Om priserna stiger kraftigt under hösten, kan jag byta leverantör och försöka hitta ett bättre erbjudande? När det gäller ökningen av upp till 11% är berättigad? Visst kan du ändra sedan leverantören måste öka så meddela. Du har då sex veckor för att

Felaktig pengar från en bankomat - måste jag byta certifikat och strävan banken;

God dag, Jag var i morse på ATM och fick några helt nya räkningar. På något sätt tycks mig hjälten som förfalskningar. Skulle min bank som ersätter i tveksamma fall om jag åkte dit nu och räkningarna skulle faktiskt visa sig vara falska? Tack Snabb o

Är && num; 039 & halv; s av KfW ett bidrag om du byter fönster och strävan;

Vi har hemma fönster med enkel glasrutor och vill ändra nu för att spara energi. Kan ett av KfW Bank bidrag förvänta sig när det gäller sådana relativt små energibesparande åtgärder? Här hittar du information: http: //www.kfw-foerderbank.de/DE_Home/B

Gasförsörjning i mitt hus: Jag kan byta leverantör och strävan;

Jag har ett hus och min uppvärmning och därmed varmvatten är gasdrivet. Min leverantör har ökat priser åtstramande under den senaste tiden. Kan jag ändra gasleverantör som är i nuvarande (eller DSL :)) möjligt? Eller är jag inställd på min lokala lev

Uthyrningsgraden & sol; Mieterhöhung & exkl; Vad gör jag & comma; Om det inte finns några hyrorna är på vår sida och strävan;

Hur ställer jag in mig då? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Om det inte finns några hyrorna ?? Om hyresgästen inte är villig att hyra att betala, för att söka en ny (eventuell

0
Views
0
Ccomments