B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-10

Kan man efter att ha studerat arbetslöshetsersättning får & comma; om du tidigare har arbetat & quest;

Advertisement

Jag kommer att vara klar snart med min grundutbildning och naturligtvis vet inte hur lång tid det tar att hitta ett jobb. Omedelbart före examen, hade jag redan gjort en utbildning och efteråt var även två år anställd. Får jag någon ALG I efter examen för att ta upp ett yrke?

answers

AFAIK du får bara ALG-1, om du bedrivs inom de senaste 2 åren åtminstone ett år av en SV-tull arbete.

Men du måste slå ändå arbetssökande (om du inte direkt hittar ett jobb), så har du alla möjligheter, konsulten efter sätt att ALG-1 och -2 att ställa.

Hur länge har du studerat? Rätten till arbetslöshetsersättning är en endast om behörighetskraven är uppfyllda. Jag citerar igen:

"Regeln intjänandeperioden har du träffat när du har under de senaste två åren innan registrera sig som arbetslösa och uppkomsten av arbetslöshet (ramperiod) i en obligatorisk försäkring förhållande (t.ex. sysselsättning, sjukersättning) stod åtminstone tolv månader."

http: //www.arbeitsagentur.de/nn_25634/Navigation/zentral/Buerger/Arbeitslos/Alg / ...

Hälsning Z ....

De som inte har betalats in till arbetslöshetsförsäkringen får heller ingen ALG1. Det skulle vara ännu trevligare. Fråga de flesta av arbetsförmedlingen. Bli medveten om, men inget hopp. Måste man stannar snabbt för en jobbsökande.

Related questions

blockera hans arbetslöshetsersättning människans & comma; eftersom fru € 400-jobb har & quest; & quest; & quest;

Hej, min son i lag för några veckor arbetslös och får arbetslöshetsersättning I. har nu min dotter en € 400-jobb. Arbeitsamt har omedelbart kontanter blockerat för min son i lag och sa till honom att han nu är en Hartz måste ge IV begäran eftersom ha

Hyr som lån får & comma; måste de kommer fortfarande återbetalas & quest;

Efter 20 år av självständighet har jag blivit på grund av sjukdom till Hartz 4 mottagare. Jag bor i en villa som hyresgäst och har månatliga utgifter (el, vatten gas) från 530Euro. Ägaren av huset är min div. Man. Han erbjöd mig att stanna bor i huse

Är arbetslöshetsersättning högre & comma; Om man gör en omskolning & quest;

Är det sant att mer pengar får du som arbetslös stöds av konsortiet, i omskolning än tidigare, då en övervägande skulle vara värt :-) Prima, det är rätt attityd! Inte göra något på grund av möjligheten till ett nytt jobb, fortfarande ingen arbetslös

Far & comma; Self Employed && semi; Föräldrar Pengar & quest;

hej, Jag hoppas att någon kan hjälpa mig. följande: Min fru är gravid, bör den lilla komma till världen i januari 2009. Jag är egenföretagare och justeras bostadsförvaltare i ett anställningsförhållande festivaler. Min fru är en hemmafru. Jag tjänar

Kan cyklister delaktighet i en olycka får & comma; när den drivs utan hjälm & quest;

För korta resor till stormarknaden eller liknande Jag litar på ingen hjälm och det är trots allt inte obligatoriskt. Nu har jag en vän påpekade att jag fortfarande få en partiell skulden för mina skador i en olycka och därför försäkringsskydd och ska

Där vi får & comma, en 12 & period, 500EURO Credit & quest; & quest; & quest;

Vi har ett dokument från Schufa, att jag, Achim Bihler inte längre stå i Schufa, men fick av vissa banker, ingen kredit, eftersom jag uppenbarligen i Schufa. Vem, mer hjälp kan mig eller oss, ??? Detta är naturligtvis irriterande, men ofta inte exakt

Om du betalar för dagis bidrag från arbetsgivaren får & comma; är skatten sedan för Me & quest;

min arbetsgivare erbjuder förmodligen dra dagis bidrag direkt från din lön. Är denna skatt då bättre för mig? Ja, eftersom mängden förblir skattefria. Han kunde också betala extra bidrag nämligen. http://www.vlh.de/content/index.htm?/content/archiv s

WG börja med rumskompis socialbidrag får & comma; tveksamt wg & period; min förmögenhet & quest;

Om man sätter upp en WG, själv en vanlig kontanta överföringar har u. Lite spar tillgångar och WG partner är i ungefär samma ålder u. Welfare mottagare, som sedan kan vara farligt för mig? Vad händer om socialen trodde vi var ett par? Måste jag har n

Inga ersättningar för min Riesterrente får & comma, jag kan mina försäkringsavgifterna återta & quest;

Jag har 2002 Riester pension klar, alltid fylld min begäran, men inga ersättningar erhalten.Dann jag denna begäran fylla igen från försäkringen försäljare låt ingen success.The försäkring infördes sedan ett fel i tätt ville mig nu för ett år, ersättn

Arbetslöshetsersättning 1 & comma, arbetslöshetsersättning 2

Hej! Hur länge kan människan lagligt arbetslöshetsersättning, och arbetslöshetsersättning får ,,, och inzwiechen vara sjuk ,, eftersom det förväntas ??? Och ALG2 betalas fram till pensioneringen. Naturligtvis, under tiden, och regelbundet behöver det

0
Views
0
Ccomments