B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hartz IV driftskostnader ARGE behöver gemenskap ARGE & plus; Bedarfsgemeinschaft 2014-03-27

Kan konsortiet använder hela efterfrågan & quest ersättning;

Advertisement

Hej!

I går fick vi ett brev från konsortiet, där det kommer till Betribskostenabrechnung för redovisningsperioden 2009.

Jag har själv bara köpt från sommaren 2007 till juni 2010, studielån, så ingen nytta av det gemensamma företaget. Endast sedan 01.07.2010 jag HarzIV.
Min son fick bara två månader prestanda (under 30 Euro)
Mitt liv har Gefähre helåret prestationsbaserade. Konsortiet har därför betalat en tredjedel av hyran.

I maj fick vi vår räkning, och det var för oss ett plus, som hänvisades till oss i juni.

Konsortiet nu verlagt återbetalning hela beloppet för driftskostnader återbetalning.

Är detta legit?

answers

Om du har jetzterst erhålla återbetalning, detta är också helt räknas som hyressänkning, oavsett under vilka omständigheter den har sitt ursprung.
Det bör noteras att BK-kredit skall krediteras endast till kostnaden för bostäder. Om krediten är högre än de löpande betalningar ARGE för boendekostnader, är krediten som ska läggas till flera månader.

Related questions

Den 6 och period; 12 & period; Jag var huggen ur Klausen - kan jag Skadestånd och efterfrågan & quest ersättning;

Vid 06:12. Jag var med vänner på kvällen på vägen, som maskerade figurer närmade oss, med horn, klockor och kedjor, så kallade Klausen (FYI för nordtyska). Den göras ett skämt av det och slog oss med sina stavar på benen. Jag har i dag welts. Sedan h

Kan ersättning efter indragning olagligt licens efterfrågan & quest;

Domstolen återkallas tillfälligt av anklagelser om smitnings körkort. Tillståndet hade sedan levereras direkt till åklagaren. Nu efter överklaga straffrättsliga förfaranden mot betalning av böter fastställdes. Domaren har därför upphävde beslutet om

Passagerarrättigheter: Kan du för en försening av efterfrågan flyg ersättning & quest;

Behöver passagerarna har rätt till ekonomisk ersättning om de måste sitta på flygplatsen på grund av en försenad flygning under en lång tid? Som någon som reser ganska många miles per år med flyg, kan jag inte bara bekräfta förtret sådana förseningar

Kan ett arv från andra arv ersättning för hyresfria perioden i Erbobjekt efterfrågan & quest;

I min familj (det är kusiner till mig), finns följande fall. Två bröder ärver lika delar kontanter och ett hus i den sista av fadern har levt med en av sönerna. Detta har både Fadern underhålls och tas emot från honom en månatlig 1500 euro för, och h

Uni verkrost dokument för stipendium - efterfrågan och quest ersättning;

Jag är verkligen inte säker på om historien är sann från min kusin eftersom han är ibland verpeilt ordentligt och glömmer allt. Kanske är bara ne ursäkt för sin egen glömska, men jag ber ändå gånger efter ... Han vill åka utomlands och ville ansöka o

Kan jag få ersättning för garage överbyggnad efterfrågan & quest;

Jag märkte det inte, men var först nu, som min egendom åter tillfrågade, nämligen att grannen har byggt erbeblich med sin stora garage på min egendom. Överbyggnaden omfattar ett område på cirka 30 kvadratmeter. Även om jag inte vill att det eliminera

kan ägaren bara uppskatta ersättning för förlorad nyckel efterfrågan & quest;

har anmält en hyresvärd att jag har tappat nyckeln till ytterdörren. Lyckligtvis han lämnade mig två. Nu var han mjuk med en offert till mig, och jag vill ha pengar för att ersätta låssystemet. Under 2000, - Euro! Även om han inte ens låtit köra. Vad

Vilken ersättning jag kunde för plagiat efterfrågan & quest;

Häromdagen kom jag över en publicerad dikt som skriven av mig är densamma. Denna vackra andlig dikt jag skrev själv och mina egna tankar och stämningar införs så att den fjädrar enbart min andliga kraft och jag vill i alla fall att det har en annan,

Kan en & komma; som kompenserar för en utlandsskuld & comma; av efterfrågan gäldenären ersättning & quest;

För några år sedan en vän hade den andra sidan stod med hade balanserad sina skuld tusentals euro. Gäldenären var mycket tacksam mot honom, annars skulle ha verkställts i hans familj tomt. Nu gäldenären gör återigen en bra affär och har redan samlat

Kan ersättning arbetsgivaren WG & period; Furloughs efterfrågan & quest;

för ett år, arbetar min bror för ett stort företag i ett nybildat avdelning, bestående endast av honom, hans chef, en sekreterare och en partner. Han gör månatliga enorm, även om betald övertid och är på väg att bränna ut. Efter att ha frågat chefen

0
Views
0
Ccomments