B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-04-29

Kan kommersiella kontrakt egentligen bara kvartalsvis avsluta & quest;

Advertisement

Min moster har en butik hyrt -Den hyresavtalet att vara ungefär 20 år gammal. Nu vill hyra det kündigen- utfärdas på obestämd tid. Den har tre månad. Observera avslutas. Ägaren säger, så skulle den icke det gäller här tre Mt. slutet av kvartalet. Är det verkligen så?

answers

Beroende på hur det är i kontraktet!

Den privata hyresrätt har praktiskt taget ingenting att göra med kommersiella hyreskontrakt.

Om en uppsägningstid kommer överens vid slutet av kvartalet mot hyresavtalet, måste detta också respekteras.

Related questions

Kan jag använda min sparavtal tidigare avsluta & quest;

God dag .. har ingått ett sparavtal för tio år sedan. Detta löper över en period på nästan 30 år. Kan jag på något sätt förr från dessa ut kontrakt? Tack kontrakt sparande kan alltid avslutas, fortfarande läser "finstilta" för tillfället. Viktig

Freenet inträffade bara fernmündlich mig eftersom DSL kontrakt zoom - Jag är bunden & quest;

Jag fick Freenet unbidden ett samtal, varefter de erbjöd mig en billig Freenet DSL-anslutning. Såvitt jag också fortfarande kan minnas, har jag verkligen uttryckt intresse och som godmodigt kallade mitt bankkonto och min personliga information. Men n

Hade kontrakt med mobiloperatören Debitel avslut & comma; godtogs inte och komma; applicerar uppsägning & quest;

Jag hade 2009 mitt kontrakt (24 månader, Internet-Stick) medan mobiloperatören Debitel avslutas utan förvarning, eftersom det fanns problem (obehörig dyr Internetanvändning i Österrike, 3 timmar för cirka 400 Euro), men lät inte mig då komma ut ur ko

Försäkring 5 års kontrakt efter tre år avslutas och quest;

Hej! I den 02/08/2007 yrkesansvar inkl. Privat ansvar u. Dog ansvarsförsäkring (5 års kontrakt). Eftersom jag gav upp mig själv jag vill veta om jag verkligen kan lägga till nya uppsägningsrätt denna försäkring till 02.08.2010 avsluta nu. Det är datu

Kan jag använda en premie besparingar kontrakt tre år minst löptid har verkligen inte i förtid avsluta & quest;

Jag har en sådan premie sparkonto med mina besparingar. Från den 3: e året av varaktighet där första gången bidraget, 3% - nästa därefter 4%, etc. prospekt något av tre J. kortaste är. Men jag behöver pengar snabbt. Gibts verkligen inget sätt att säg

Kan en telefon kontrakt med flytta utomlands utomordentligt avsluta & quest;

Ta utomlands permanent, då den trådlösa tjänsteleverantören åtar sig att lösa avtalet? RMS kan vara ja hans tjänster inte längre använder. Om detta är möjligt, premien mobiltelefon då måste man gå tillbaka? En vän till mig så jag vet ett fall. Redo e

Kan jag använda min besparingar kontrakt med kapital ackumulering fördelar för pension avslutas & quest;

Hej alla, Jag har en fråga: Och även om jag har som RRSPs ett sparande kontrakt. Det jag vill säga i förtid eftersom jag går från 2016/01/04 gå i pension och jag inte längre hålla mig. Är det möjligt? Tack för ditt svar. Pensionärer har ofta tre alte

Kontrakt fax avsluta & quest;

Kan jag avbryta en mobiltelefon kontrakt via fax eller anmälan skall göras skriftligen? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de kan avslutas i vilken form, är oftast i kontraktet. finns i

Kan en kontrakts när du flyttar i förtid avsluta & quest;

Är det möjligt att du kan avsluta ett ettårskontrakt med den lokala gym tidigt, om man drar sig ur stan? Kontraktet inte säga före utgången av medlemskap, även om det är möjligt under rådande omständigheter? ett meddelande är inte ett problem. Vissa

Kan ett kontrakt med en läkare omedelbart avsluta & quest;

Är det möjligt att en pågående behandling möjlighet att säga upp avtal med en läkare omedelbart om du inte är nöjd med den behandling eller läkaren misstror exempel? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: