B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

400 euro jobb social trygghet nästa jobb 400 euro jobb & plus; nästa jobb Künstlersozialkasse 2013-11-23

Kan jag ta ett deltidsjobb med 400 Euro & quest som försäkrade Künstlersozialkasse;

Advertisement

Hur är det, jag som försäkrade kan få en deltidsjobb med 400 euro i KSK? Eller jag flyger sedan från till? Skulle det vilja göra något för att förbättra min ekonomiska situation, skulle jobbet vara mycket enkel i ett kök, hade inget att göra med konst.

answers

Så länge du dominerande del av din inkomst Aquire med din konstnärliga verksamhet, som ska vara några problem.

Från Künstlersozialkasse att flyga, om du tjänat en lång tid mindre än minimi av konstnärlig verksamhet.

Den Künstlersozialkasse övrigt en mycket informativ webbplats.

www.kuenstlersozialkasse.de

Som redan skrev Lissa, är det viktigt att du hänvisar din huvudsakliga inkomst från din konstnärliga verksamhet. Om -även med 400-euro jobb återstår då är inte ett problem. Om inte, skulle du bättre kontakt med KSK innan upp deltidsarbete.

Related questions

Om en deltidsjobb på 400 Euro bas i deklarationen & quest;

Om jag har ett normalt jobb och vill göra en deklaration för 2009 och dessutom arbetar fortfarande baserat på 400 euro, jag måste ange någonstans i din deklaration? Var? Ledsen för dum fråga, men jag har aldrig gjort en självdeklaration. Snabbare och

Kan eleverna med deltidsjobb på 400 Euro bas för att förvärva föräldra pengar & quest;

Hej alla! Jag har en fråga om föräldrapenning. Om en elev ett deltidsarbete på 400 Euro bas ansöka om föräldrapenning? Eller detta inte är möjligt, eftersom det är bara en mini jobb? Tack för ditt svar! För låginkomsttagare med en inkomst under 1000

Ökar regeluppsättningen på Hartz IV nu till 400 Euro & quest;

Normalskattesatsen för Hartz IV kommer nu att stiga upp mot 400 euro, eftersom de nuvarande priserna är för låga. Har någon här från exakt när det kommer att bli mer ALGII? Tack någonsin för ditt svar. Såvitt jag vet bara regeluppsättningar för barn

Var && num; 039 och halv; s användbar när min bonde arbetar över 400 Euro & quest; Spara oss och sedan bonden pension & quest;

Vi överväger huruvida kvinnan (min fru) ser einej arbeta över 400 Euro. Då kanske vi kommer att spara bonden pension. Det skulle vara mycket användbart, eller vad tror du? Men hur då läufts med deras sociala trygghet nu? För säkrade skall vara så. Om

Klei Kommersiella 400 Euro & quest; & quest;

Är det möjligt eller inte Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Små företag (bättre en liten företagande, eftersom termen små kommersiella där nciht) UDN 400, - Euro jobb har nc

Som iäuft skatt och AOK & comma; om jag skulle acceptera en frilansare jobb på 400 Euro & quest;

Jag kunde gå in som en frilans anställd av tidningen, resultatet skulle under 400 euro i månaden. Jag är så långt mannen fri försäkrade (med AOK), som skulle vara av sjukförsäkrings fram ett problem? Och hur fungerar denna skatt? Snabb och billig hjä

Har sjunger studenten redan att göra självdeklaration & comma; när han tjänade deltidsjobb under 8000 Euro & quest;

En vänlig låt elev undrar om han redan har att göra en deklaration på skattebyrån, om han (han sjunger på begravningar, bröllop och konserter) med sina deltidsjobb tjänar mer än 8000 euro per år? Han gjorde olika uppgifter, ibland sades studenter är

400 Euro Jobb & plus; självständighet och plus, föräldraledighet: vem bär sjuka aldrig backup Post & quest;

Hej! förutom en 400 Euro jobb är möjlig, finns möjligheten här och där på en frilansverksamhet intäkter uppnås (låg max 100-300 euro). Sjukförsäkring för närvarande omfattas av föräldraledighet. Som det är, om du också skriva fakturor för frilansuppd

Regelbunden Arbete & comma; Deltidsjobb på 400-eurobaserade och oberoende verksamhet - såsom skatt & quest;

God dag. Jag hoppas att någon kan ge ett svar på min fråga mig. Situationen är som följer. Jag arbetar tillsvidareanställd i ett vanligt jobb och få nästan 2700 € brutto. Förutom jag är fortfarande en deltidsjobb på 400 euro basis. Och då jag säljer

kan min dotter bredvid skolan en 400 Euro jobb har & quest Or, räkningen och strävan mig;

Hej, min dotter 17 år gammal och fortfarande går de närmaste två åren till Schule.Sie men vill tjäna något till det och en 400 Euro jobb machen.Wird mig dras från min Hartz 4 eller på något sätt beräkna ??? Om du behöver gemenskap eftersom, som dras.

0
Views
0
Ccomments