B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-08-27

Kan jag som pensionär hålla mig en bil och komma; när min fru får socialbidrag & quest;

Advertisement

Min fru får din pensionstillskott socialbidrag kan jag -Även pensionärer
köpa mig en bil?

answers

Hur mycket grundläggande fördelar du får beror på pensions din fru och inkomster och tillgångar sin make.

Så din gemensamma inkomst är för låg för att uppfylla dina levnadskostnader.

När du nu förklara socialtjänsten, där pengarna kommer till bilen, bör du överväga att du tillräckligt tidigt.

Related questions

Kolla in bil - en del av den årliga avgiften tillbaka & quest av försäkring;

Jag vill sälja / avbeställa min bil. Om jag nu har betalat ett årligt belopp på 1000 € och jag får min bil efter 6 månader sålde / utloggad. Skulle jag då få 500 € från försäkrings tillbaka? Det är vettigt -. Vilka även faktureras exakt på dagen och

Är försäkringskostnaderna för bil LPG högre än för normal körning och quest;

God dag Normalt innebär alltid att fordon som drivs med gasol i underhåll är billigare än normalt, eftersom det sparar bränslekostnader. Jag nu veta att det skulle vara bara en sida av myntet, en bekant. Eftersom kostnaden för försäkring för gasoldri

Bil för semester i USA: vad om försäkringsskydd & quest;

planerad semester i USA. Där är en hyrbil krävs. Försäkringen för hyrbilen borde vara så här, särskilt: Ansvar + partiell / full försäkring med max. SB 500 Euro. Jag har ingen erfarenhet av uthyrning av bilar i USA. Är försäkringssystemet där som här

Må vi som pensionärer sätt fortfarande arbete och strävan; Hur mycket skatt måste du betala & quest;

Min far avgick nyligen. Han är fortfarande passar och vill ha något arbete. Är det tillåtet? Finns det en gräns i intäkter? Om han kommer i en skatteklass? Vid ålderspensioner före ålder 65 år kan tillsättas tjäna 400 euro i månaden, över 65 år obegr

Bil bogseras från snabbköpet parkeringsplatsen & comma; som betalar & quest;

Jag parkerade min bil två dagar på en stormarknad parkeringsplats och bogserades. Måste jag betala för det? Om du har en mycket bra advokat, då kan du ta en chans att drag var en oproportionerlig åtgärd det i en rättegång. Eftersom parkeringsplatsen

Vind driver egen cykel att äga bil och tid, och tid, och tid; Hushåll & quest;

Hej, igår min cykel blåstes mot min bil, som stod parkerad på uppfarten. Om något tas från hemförsäkring eller måste jag spänna mig att den tvärgående ytan på något sätt. Till exempel, säg att jag hade hjulet parkerat för nära bilen och skulle därför

Har en pensionär gift & comma; skilsmässa och Versorgungsausgleich & comma; krig jag sedan mer pension & quest;

Jag gifte sig med en pensionär, min fru är fortfarande arbetar. Det kommer inte bra. Vad skulle hända i händelse av skilsmässa och pensionspoäng? Skulle jag få mer pension eftersom det måste leverera vad? Vi har varit gifta 10 år. Tack. Om man får en

Vilket är bättre finansiering bil genom återförsäljaren eller genom sin egen bank & quest;

Inom en snar framtid kommer vi planerar att köpa en ny bil. Vi kommer att ha bilen finansiering. Vad är bättre, lån av säljaren toppen av banken? Bara beräkna och erbjudanden enholen. Den särskilda finansieringen av bilföretag (här får du pengar för

Bil för att göra semesterperioden flera förare försäkra & quest;

Jag skulle snart gå med några vänner på en skidsemester. Eftersom vi kommer att bli fler människor, bara en stor bil uteslutet, som endast har en av oss. Kroken är att detta bara är säker på att vara vid ratten Familienmitgleider sammanträde. Kan man

2 bilar kolliderar vid körning bakåt och komma; medan en bil nyligen fortfarande pågår - som är att skylla & quest;

En vän berättade för mig om följande fall, som jag vilja höra din åsikt. Sedan körde 2 bilar uppbackning av en parkeringsplats och kolliderade. En bil, men det har ändå lyckats stoppa kort innan. Har de andra bilförare enda skulden för olyckan? En hä

0
Views
0
Ccomments