B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-02-08

Kan jag som en 17 & period, stående begäran om att jag får en del av mitt barn stöd och strävan;

Advertisement

Jag måste ge i månader eller år, problemet att min mamma vägrar mig Regelbunden fickpengar. Jag har ingen cent att gå på bio eller från och till med vänner för en kopp kaffe. En deltidsarbete för jag kan göra utanför skolan är svårt eftersom jag bor i en ganska avlägsen by & Sök alla bara "flexibla" människor.

Nu vill jag veta om det är möjligt att jag kan få en "fickpengar andel" kanske på mitt eget konto?

answers

Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Det finns mig veterligen ingen (lagligt), så att det har rätt till fickpengar ingen grund för projektet ... ledsen.

Men jag tror att det är redan för rätt och viktiga barn + unga människor som arbetar med pengar för att ta reda på var att få dessa vecka och senare månatlig summa X som fickpengar på fritiden. Men det bör också vara klart att det är föräldrarna barnet som ska betalas genom att spendera pengar betalas inte vissa saker som filmer och Handyvertrag men.

att ge prov ändå gånger din mor denna PDF och gemensamt diskutera: http://www.jugendamt.nuernberg.de/downloads/taschengeld.pdf

Jag skulle firstonce prata med dina föräldrar om. I en lugn stund och inte rusade mellan möten. Jag skulle inte heller direkt drauf los "gräl". Först tyst och prata objektivt. Det kommer säkert att bli en anledning till varför du inte får fickpengar. Möjligen kan det vara dina föräldrar bara inte har råd med. Men jag tror att om du börjar lugnt och rationellt diskutera inbördes en "bra" kompromiss kan hittas att du får fickpengar och kan göra dina föräldrar fortfarande bra.

Annars kan du ta bort med 18 och hur qtbasket skrev underhåll samtal. Men skulle ha långtgående konsekvenser för framtiden familliäre. Dessutom bör du sedan vidare till oroa.

Som sagt firstonce söker konversationen med dina föräldrar.

en utmanande det, gjorde du inte.

Det är säkert en anledning till varför din mamma, du är pengar oregelbundet. bara prata med henne igen om det.

ps: hur tidningen avbeställa i lokala byn?

Tyvärr har du ingen chans med 17 detta måste du vara 18 år gammal - För din förfrågan, om det skulle vara så tillåten Få det avgörande kriteriet, nämligen den fulla rättskapacitet saknas.

Och sedan komma i barns pengar inte dina föräldrar över, bara de kan nämligen ge sina barn i barnbidrag begär fond. Och när de frivilligt kommit ut något ???? Det är vad som händer med föräldrar.

Vid 18, kan du ta bort och även kräver underhåll av dina föräldrar fram till slutet av din första träning ...

Related questions

Jag väntar på en halv period år på mitt barn stöd &; Vad kan jag göra & quest;

Jag har ett problem. I oktober 2010, återanvändas jag för mitt barn stöd och har inte hört från barnet pensionsstiftelse Mönchengladbach sedan. När jag ringer, får jag höra att mitt fall är i snabb redigering. Så småningom jag vet inte längre vad jag

familjen fonden har mitt barn stöd för ett barn med födelsedatum 25 period, betalade 1982 till slutet av 2009, 03 & period

Familjen Fonden har mig till 2009 betalade 1982/03/25 underhållsbidrag för ett barn med födelse begäran var närvarande och de handlingar som också! Nu kräver de pengarna tillbaka även om jag har svarat på alla frågor, och har betalat kassan. beloppet

Efter Lohnsteuerausgleich under gränsen undantag - Har mitt barn stöd till och period;

Hallå Jag måste ärligt säga att jag inte längre se. I (* 1990) har sedan september 2008 Praktikant industriell kontorist, då min barnbidrag avbröts eftersom jag förtjänar för mycket (jag är så över undantaget gränsen 7680? Vet inte om 2008 på samma s

Min dotter är 25 J & period; och har kommit fram till efter den tyska studien, en 2 & period; Study & LPAR; Jura & rpar; startade & comma; Det finns fortfarande barn stöd och strävan;

Är den första genomgången utbildning, inte barnbidrag inte upphöra automatiskt. Familjens budget måste bedöma om ålder barnet genererar skadlig inkomster. Ingen inkomstgränsen - men negativa inkomster Som nämnts ovan ingång, är inkomstgränsen utelämn

Jag bor är 4 J & period; i Afrika & comma; Min dotter bor i Tyskland, med hänvisning barn stöd i utbildning & comma; Nu har jag en indikator & comma bedrägeri; vad ska jag göra & quest;

Utbildningen avslutades 2013 och betalningen justerades sedan. Nu fick hon ett brev från polisen att för mig ett tecken på bedrägeri körningar som tillhandahålls av familjen Fund I är flabbergasted. Jag har loggat ut i Tyskland men under 2011 inte vi

Mitt barn föddes i Tyskland och bor med mig i Mexiko & period, Kan jag få barn stöd och strävan;

Mitt barn föddes i Tyskland, men för 7 år bor med mig och min fru i Mexiko. Kan jag få underhållsbidrag ändå? Detta är utan besvaras klassiska kundboken för underhållsbidrag i den allra första avsnittet (som kan få barnbidrag): http: //www.arbeitsage

erhållit en dom & LPAR; penningfordringar & rpar; period hyreshöjning begäran &; Hur kan jag få pengar och strävan; & quest;

erhållit en dom (monetär tillgång) från hyreshöjning begäran. hur får jag nu pengarna ?? Behöver jag att initiera en betalningsorder? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Nej, om

Begäran om att Hartz 4 & sol; Omskolning & sol; 3 Barn & sol; temp & period; Bedarfsgemeinschaft

Hej, min man vill flytta ut ur dyrare lägenheten. Jag får i min personliga konkurs ingen lägenhet. Om jag hålla lägenheten, är deponeringen säkrad. Hyran kostar 576,01Euro plus 90E driftskostnaderna plus 100 Euro uppvärmningskostnader. 2 barn kommer

Engagera augusti full invalidpension och period; Har begäran fortsatt betalning sker och period; semester Gotta für augusti bokade Logga in på pension & quest;

Hej! i pension måste du ansöka om en semester. Det kan vara mycket användbart att anlita någon för att öppna posten av pensionsförsäkring i frånvaro. Om så är nödvändigt, också ge en fullmakt i samband med ansökan om pension fortsätter att betalas. O

Livförsäkrings Mor: Far Bezugsberechtiger dog & period; Jag som ett arv från far

Hej, har min avlidne mor en livförsäkring för några år sedan. Som individ har rätt till min sena innan hennes far var som jag ensam arvinge med intyg om inheritance'm registreras. Nu kommer LV i dödsboet eller kan jag göra denna begäran med beslutet