B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter skattelagstiftning annonseringskostnader arbets transport arbetskraft och plus; annonseringskostnader 2012-03-04

Kan jag resa till jobbet två hävda & comma; om en 4-timmars paus mellan & quest;

Advertisement

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om restiden för tur- och returresa är väl summa mindre än fyra timmar, så kan man kostnaden för ytterligare resor se gällande.

Nej, har detta system har avskaffats med införandet av den resande bidraget. Sedan dess har enligt § 9 (1) nr. 4 EStG "för att reglera dessa kostnader ... för varje arbetsdag, ..., en resande bidrag för att ställa in ..."

Related questions

Hur ska vi reser runt i världen skatt & comma; om du arbetar && halv, gör Travel & quest;

Vad du måste förklara det för den tyska skatteverket / rapport, om man gör en resa runt om i världen och arbetar med Work & Travel Visa, till exempel i Japan, Australien, Nya Zeeland och Kanada inom ett år? Hej HansImGlueck888, http://www.work-and-tr

Resekostnader från huvudsakliga bostad hävda & comma; Trots andra hem

Min huvudsakliga bostad är cirka 160 km från min arbetsplats. Därifrån ska jag gå till jobbet varje dag också. Jag har dock fortfarande ett rum för cirka 100 € hyrde (20km från arbetsplatsen bort) där jag bara tillbringa natten om jag har sena kvälla

Jag vill resa med ingen skola Settling & comma; anger jag för Skatteverket & quest;

Jag har en extra faktura och resekostnader som några euro jag inte vill skolan. Kan jag använda detta med min skatter km? Det finns, för. Exempel, möten med andra skolor eller besök andra nya skolor, som vi bygger bara stor. Vilka bevis måste jag när

Kan en förlust hävda & comma; om AG är nu GmbH och aktien inte längre handlas

Kan du göra förlust hävdade om AG är nu GmbH och vars aktier inte längre handlas? för Conergy Nej, det är inte en skatteförlust, eftersom ingen försäljning av aktierna. I en tvångsinlösen av en större aktieägare eller ett övertagande lagändringar avg

Behöver jag reser hälsa & comma; Om du har en privat sjukförsäkring & quest;

Ska vi sluta för en utlandsresa, en resa sjukförsäkring, även om du har privat sjukförsäkring? THe borde faktiskt nog att inkludera det? Tack för dina synpunkter och förslag. Hej Harry Muffin, informationen är inte tillräckliga för att svara på fråga

Behöver vi två resa avbeställningsskydd & comma; när flyg och hotell bokas separat & quest;

Kan du i händelse av att en flygning och hotell bokas separat men bara göra en reseförsäkring som täcker både? Eller om du behöver då var och en? Allt du behöver är en resa inställda och -abbruchversicherung, inte två. Om du vill ofta reser i, du stä

Kan studenten reser bidrag i deklarationen gör & comma; om han pendlar & quest;

Om en elev pendlar mellan sitt hem och universitetet, kan du sedan hävda avståndet hänsyn i deklarationen? Det går slutligen ja på något sätt till sitt jobb, eller hur? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer

Vid betalning av rese kreditkort är ofta försäkringsfall & comma; utökar sökandet av &; Vad tycker du råda & quest;

En fråga, om du betalar för resan med kreditkort, men en försäkring (ofta reser hälsa) är ofta det med. Vad tycker du råda, detta häck nog? Eller ens extra försäkra? Gibts någonstans en jämförelse hur väl försäkringen i olika ligander korten är? Tack

Kan jag har en bilolycka på min redan erhållna skatteutgifterna 2014 fortfarande därefter hävda & comma; Jag är fortfarande på jakt efter perioden oppositionen och;

Du är inte i opposition perioden, men i opposition perioden. Ja, så länge olyckan är skatte relevant. För detta behöver du inte infoga en gång opposition, men en ansökan om (enkel) ändring i § 172 (1) nr. 2 Bu. a) AO är fullt tillräckligt. Men måste

Kan jag & comma, som ensamstående föräldrar och komma; jobbet lika switch & comma; när man hänvisar ALG II & quest;

Min dotter är 4år och jag har arbetat för 2years tillbaka deltid på min gamla läkarmottagningen. Och jag får byrån Förmåner som skall täcka uppehälle. Jag är mycket olycklig och skulle vilja byta jobb. Ansökningar har skrivits. För närvarande är jag