B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-18

Kan jag rabatterade varor utbyte & quest;

Advertisement

Vid jul Jag köpte min make en skjorta som minskades. Ovanför hyllan hängde ett tecken på att reducerade objekt kan inte returneras, var skjortan i en klar plastfolie. Vid uppackning fann vi att flera Webb och färg fel på denna skjorta är. Kan jag byta denna skjorta ändå?

answers

Information Exchange, har som Rumpel stjälk som kallas (så felfri, mot andra felfri) Nej

Reklamatonsrechte är nciht begränsad. Så du kan alltid klaga defekta varor (utom det markerades som felaktig).

Pengar skulle vara tillbaka men Goodwill säljare, eftersom du har köpts endast rätt att befria från defekter, inte att ändra (annullering) av kontraktet.

Så felaktig shirt tillbaka och få en lika, bara bara ohen fel. Pengar bara om har ingen motsvarande felfria skjorta mer.

Enligt §437 BGB kan du be att Händeler de defekta varor tar tillbaka eller eliminera dessa brister. I ditt fall, bör en omvandling därför egentligen inget som står i vägen, eftersom det är helt klart en produktion fel.

Om ingen indikation för B:.. Var "varor har mindre brister" på skjortan, kan du returnera den och kräva tillbaka inköpspriset. Detta är inte en omvandling, men ett klagomål för defekta varor. En omvandling skulle vara om du ville återvända skjortan för plötsligt färgen inte gillar, eller skjortan inte passar.

Related questions

Kan jag rabatterade varor utbyte & comma; när wg & period; ades reudziert utgångs hållbarhet prissatta & quest;

Om man har även i yoghurt möjlighet att bära detta till återförsäljaren när det wg. köpte passerat hållbarhetstid har för halva priset, men hemma det blev klart att även redan mögligt? Eller är det då otur - fick en låda med 15 koppar köpta och är nu

Måste minskas varor utbyts & comma; om det är bristfällig och strävan;

De säger alltid ja, de reducerade varorna är ej. Gäller detta felaktiga varor? Kan rabatterade varor bytas om den är bristfällig? Vid felaktiga varor talar vi inte återbetalas, men från höger av köparen att defektfria varor, så att garantin lagen. Oc

Kan en julklapp i en annan gren utbyte & quest;

Jag fick en julklapp en modekedja. Grenen, där gåvan köptes, men lite längre bort och det finns en ytterligare gren lika med oss ​​i staden. Eftersom det inte riktigt passar, skulle jag vilja byta ut det, detta gäller för butiken med oss? Till exempe

Olycksfallsförsäkring med återbäring & sol; Utbyte & quest;

Jag har vistas olycksfallsförsäkring med återbäring Den har följande tjänster - Prestanda på Vollinvalität (ML300): 120000 € - Grundläggande summa Invalität: 40000 € - Sjukhus kontanter: € 10 - Fördelar för dödsolycka: 4000 € - Olycksservice (utan ex

Välja elleverantör: som "& halv, helt enkelt" och halv; som en DSL-leverantörer utbyte & quest;

Jag vill byta till en leverantör och undrar om och kör till exempel med en DSL Anbieterwechel?! Finns det driftstopp? Eller så kan du berätta något? Finns det "särskilda kostnader" sådan bestämmelse, etc? Vem har erfarenhet? Vill du göra något i

från tredje land där och när man ska betala digitala varor Skatt & quest;

God dag alla, Jag är ett litet företag och hänvisar digitala varor från ett tredje land. Jag har fått höra att jag får naturligtvis utfärdats av leverantören netto faktura, men jag här måste betala skatt (19%). Var och när detta betalas? Skatte utnäm

Ska jag tänka fond utbyte & quest; Har Industria och Inter Global & exkl;

Vid pension jag bespare fonden Industria och Inter Global. Utvecklingen är inte så stor, jag bespare här regelbundet. Ska jag överväga en fond utbyte. de sedan säljs eller bör hållas och en ny besparen? Tack! Extremt dålig timing, att tänka nu av akt

Hur länge har du på en innnerdeutschen skicka & comma; Internet & comma; beställda varor vänta & quest;

Hur länge har du på en innnerdeutschen sändning på Internet, väntar på beställda varor? Jag ser det som något orättvist när lasten omedelbart erfoltg, måste vänta på mina varor enligt bankkonto eller uppsamlingskreditkortskonto och jag ett par veckor

Kan du även DM mynt utbyte & quest;

Jag har nyligen ett stort glas med insamlade mynt hittats med mina föräldrar från DM gånger. Det är verkligen värt något. Kan jag fortfarande byta även mynt eller sedlar? Även mynt du fortfarande kan byta utan tidsgräns på tyska Bundesbank. Det finns

Kan jag omedelbart få nya glasögon och komma; om jag i det allmänna sjukförsäkrings utbyte & quest;

Min syster har flyttat månad från den privata till den offentliga sjukförsäkring eftersom hon har börjat ett verk. För visuella hjälpmedel hon har en privat försäkring avslutad (samma försäkringsgivare, där hon tidigare försäkrad privat genom våra fö

0
Views
0
Ccomments