B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Skatt Skattekontoret resekostnader flyg redovisning yrke hotellkostnader professionell & plus; Skatteverket 2017-03-20

Kan jag professionellt viktiga flyg och logikostnader utomlands i Stuer lösa och komma; om och period; & period; & period;

Advertisement

... Jag är också samtidigt sightseeing i intressanta platser?

Min skattekontor vägrar att erkänna kostnaderna, eftersom jag är på affärsresa på Mallorca vistas (sommaren 2009) för ett par dagar. Orsak: Jag kunde också ha kan ligga på stranden !!!

Om en sådan sak?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Mestadels professionella initiativ av resan måste på något sätt dokumenteras.

Men då det gäller fördelningen av de totala resekostnaderna. Samtidigt erkänts av BFH (beslut av den stora senaten från 21:09:09 GRS 1/06) pro rata tilldelning. I 6 dagar varaktighet med 2 dagar privata aktie två tredjedelar av den totala kostnaden blir professionellt erkänd.

Den av wfwbinder riktat Stegvis avdrag för privata kostnader (endast säng och styrelse under de senaste två dagar) var inte erkänns av BFH.

http: //juris.bundesfinanzhof.de/cgi-bin/rechtsprechung/document.py domstol = BFH & a ...?

Verksamheten Orsaken kan säkert spelas in.

  • samtals
  • tändstickor
  • Korrespondens med företaget

Det bör inte vara några problem att dokumentera affärsmässig bakgrund.

sedan hotellet och måltidskostnader nciht avdragsgilla för de extra dagarna.

Related questions

Praktik framgångsrikt utomlands & comma; finansieras genom bidrag i Tyskland och period; Det som ser ut med EK kontroll från & quest;

Hej! Jag har följande situation: Från och med februari nästa år kommer jag att göra praktik med ett franskt företag under 6 månader. Där jag betalt minimibeloppet. Samtidigt har jag ett stipendium från en tysk stiftelse, som har mig nu skrivit att ja

Familjemedlemmar som bor utomlands och här i Tyskland familjens sjukförsäkring täcker & period;

Kära herrar, är det rätt att om z. B. en turkisk arbetstagare som arbetar i Tyskland och Sv belopp debiteras att hans föräldrar och syskon i Turkiet kan vara försäkrad fri familj, även om de inte bor i Tyskland? Behandlingskostnaderna för exempelvis

Flyg till Indien - När du bokar bäst & quest;

Hej! Jag tänker på över julen för tre veckor efter Indien att flyga. Nu märkte jag att flygningarna är bokade med kort varsel, blir billigare och ville fråga om du tycker att det är värt det, om jag fortfarande väntar nu med tiden. Som jämförelse kos

Resekostnader kalkylator för internationell och period; ville Uppdrag

Jag letar efter en resa kostnadsräknare för internationella resor. Jag kommer att resa i det utomlands för en kund, som jag är frilansare. Jag har hittat endast avgifts platser. Och så svårt att inte kan bli föremål faktiskt. Lite jag vet från mig, m

Värt American Express Air France & quest;

Professionellt, jag flyger mycket med Air France och deltar i sin körsträcka program. Nu har jag en Brieg få med erbjudandet om ett American Express, inklusive 1000 miles poäng. Är det värt sökningen eller om det finns ett försök att dra en mer penga

Mastercard eller VISA - vad föredrar du & quest;

Vilka kreditkort är bättre eller har större acceptans? Visa eller Mastercard? Bättre det troligen inte riktigt. Tänk på 90%, samma accepterar. Och de villkor som bestäms ändå din bank. Om du är så platt söker kreditkort, det spelar ingen roll, eller

Vilken bank i Frankrike för ett checkkonto att rekommendera & quest;

Min systerdotter kommer att tillbringa en Erasmus termin i Bordeaux och kräver därför ett franskt bankkonto. Har du som ett tips som bank ger en bra lönekonto och goda förutsättningar för studenter och ungdomar erbjudanden? Snabb och billig hjälp för

Nya Resekostnader Law 01 & period; 01 & period, 2014

Inte egenföretagare gift anställd har sitt säte i Tyskland. (Hustru delvis arbets, barn i skolåldern, bostadsrätt, arkivering gemensamt). Praxis på en statlig institution i Spanien, en icke-tillfällig föreläsare från, betalas och beskattas av den spa

Konsultprojekt EU och LPAR, Spanien & rpar; - Måltidsersättningar och strävan;

Jag relaterade till förvärv (frilans). Ett projekt som skulle instruera en DT. Kund. Jag måste börja två månader utan avbrott till Spanien, sedan bara 2-3 dagar per vecka. Period för hela projektet: 9-12 månader. Klienten skulle betala kostnaderna fl

Avslutnings utbildning på d & period; praktikanter

Jag utbildar och är i det första året (ingen testperiod). Egendom mig men beslutade att avbryta för att starta i ett annat yrke. Hos oss det är så att vi har alltid sex veckor blockera skolan och sedan stanna i en bostad. Klasserna skulle nu falla i