B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter reklamkostnader tjänstebil bort aktivitet tjänstebilar och plus; annonseringskostnader 2015-03-17

Kan jag percnt resor med tjänstebilar och en; göra regel Bort aktivitet har hävdat & quest;

Advertisement

Jag kör tjänstebil jag versteuere med 1%.
Med detta jag kör olika kunder som servicetekniker. Så det borde vara här platsen sysselsättning och bort aktivitet. Det finns en större kund är närmade oftare och flera mindre kunder. Det är alltid stannade på plats och körde hem på helgerna. Men det är som skall användas innan helgen på platsen. Företagets huvudkontor är nästan aldrig närmade sig, kanske en eller två gånger per år.
Du företag återbetalas bara kilometer som skulle uppstå från huvudkontoret (som också belastar kunden) och inte de faktiska kilometer från sina hem. Så det finns en skillnad på ca.8000 km per år som jag måste betala diesel själv.
Kan jag söka som ett företag bekostnad dessa kilometer?

answers

Tack för noteringen.
Så om jag förstått saken rätt, kan jag göra kilometer som inkomstrelaterade kostnader? Jag kör en Firmenwgen alltså ingen roll?

det här: http://kuerzer.de/WFd7pIKvb

Domstolen har i detta avseende "förenklad".


Logiken ziehlt troligen från det faktum att enheten ska skattemässigt accepterat AG som referens när det gäller personliga skattesats.

Related questions

1 & percnt; regel i tjänstebilar och period; Frilansare & period; Moms översikt & period; Varaktighet & quest;

med mig är den första omsättningsskatt avkastning som jag måste tänka på min bil, jag har rörelsetillgångar. Bin frilansare, bilen används och 3 år gamla. Jag har men här i regel 1% hänsyn moms med och anpassa här min omsättning självdeklaration. Det

Resor med tjänstebilar för kvällskurser lösa & quest;

Jag arbetar i området och har en tjänstebil, jag versteuere med förordningen om 1%. Dessutom ett schablonbelopp 15 dagar per månad beskattas (km x 15 x 0,03% bil värde). Dessutom studerar jag på natten skolan och uppsök 3 - 5 gånger per vecka. Kan ja

1 & percnt; Beskattning av tjänstebilar - kontroll

Om inom en månad versteuerenden prislistan förändras t.ex. Ålder Listpris € 50.000, - till 17 i månaden Nya "€ 60,000 - från 18: e månaden Vilken prislista används för månaden .. eller är det en proportionell tilldelning dagar? Snabb och billig hjälp

Tjänstebilar 1 & percnt; Kontroll vs & period; Faktiskt kostnad & sol; & sol; För mycket betald skatt & quest;

Hej, jag är i området och köra ett företag fordon. När jag år 2012 hade fått en ny bil och den vanliga 1% -regeln infördes, misstänker jag att få för mycket att ha betalat skatt. Jag kan skapa mig en budget för 2012 design. Den årliga skatten är ca 4

Måste arbetsgivare garage för tjänstebilar betala & comma; när man ber om det och quest;

Hos oss är det fastställs i avtalet att tjänstebilen måste vara i ett garage. Jag har faktiskt inga tjänstebilar, men det kan ändras snart. För vår bil hyrde jag ett garage. Måste jag använda dessa för bil? På min bekostnad? Snabbare och billigare rå

BahnCard för resor till arbete och tid; Vad & comma; när arbetsgivaren betalar dem & quest; räknad

Jag anser mer att uppgradera till webben och även att driva det att fungera. Kostnaderna troligen betalas över avståndsersättning. BahnCard är att endast användas för privata resor. Vad händer om arbetsgivaren skulle betala BahnCard? Vad är det strän

Loggbok eller 1 & percnt; regel & period; Vilket är bäst & quest;

Jag kommer att köpa som frilansare en bil och ta den i affärstillgångar. Jag använder bilen privat. Nu är frågan vad som är bättre: loggbok eller 1% regeln. Hur avgör ni förväg? Finns det ett paket formel som svarar på frågan? Användning av verksamhe

Måste make alltid med tjänstebil och LPAR; 1 & percnt; regel åtkomst och rpar; köra & quest;

Är det beslut av arbetsgivaren eller make kan också ta företaget bilen när regel 1% ingriper när det gäller beskattning? Sådana saker är helt fritt förhandlas. Vissa arbetsgivare föredrar att låta enbart företagets anställda med fordon från Fuhpark e

Där du spara mer pengar och komma; boka resor via Internet eller att dra nytta av funktioner i resebyrå & quest;

Det är alltid billigare att boka på Internet, eller hålla resebyråer men bättre erbjudanden tillgängliga? ... Det är inte alltid billigare att boka på Internet. Bättre (eller billigare?) Att klaga erbjudanden på resebyrån för särskilda resor med serv

Kan du ange resekostnader för resor med egen bil i deklarationen - trots att köra med tåg & quest;

Kan du anger i kostnader självdeklaration resor för resa med egen bil till jobbet - trots att köra med tåg? En vän sa kan du alltid fixa ett schablonbelopp 0,30 procent, även om du cykla. Varför har du då i rapporten men ange registreringsskylten? Sn

0
Views
0
Ccomments