B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-12

Kan jag på en massiv mögel i min lägenhet utan förvarning avsluta & quest; & quest;

Advertisement

Jag har denna senaste februari hyrde en källare lägenhet i Graz. I min samling Jag har allt målas med vit färg. Kort därefter, har på väggarna, speciellt utformad i ytterväggarna av gula fläckar som har fortsatt att sprida sig fram till idag. På vissa ställen, färg, jag tänker på grund av fukt inte pågått. Jag har aldrig riktigt lagt märke till det eftersom jag hade hängt bilder på väggen. Dessutom har det på sommaren, i tid så jag var borta tre månader inträffade en "mögel invasion" i min lägenhet. Alla mina läderbälte, toton och handskar och alla mindre träföremål var överväxt formellt av mögel. Även min madrass och soffan är mögligt. Min hyresvärd gav mig efter en ytlig rengöring indragning utan uppsägning av hyresavtalet de erbjuds två veckorna i mitt engagemang, dock "återkallas" (han menade helt enkelt att han inte vill det). Kan jag insisterar på denna uppsägning? Kan jag avboka utan förvarning från min sida ?? Dessutom i lägenheten luftfuktigheten är i genomsnitt över 60%, är tillåtet alls ?? Kan det mig förväntas som en hyresgäst i dagtid alltid har (i bästa fall även på natten) en avfuktare i kontinuerlig drift ??

answers

hyras i Graz

alltså förmodligen ganska griper den österrikiska hyresrätt. Därför är det tveksamt om någon vet en kompetent svar på en DT. Forum.

Related questions

Hyr minskning på grund av mögel även om du är med ansvarig & quest;

Kan även en hyressänkning i mögel fråga om du var ansvarig för bildandet av formen med? Så jag skulle vara mycket försiktig. Som är en begränsning, gör sig skadeståndsskyldig en skada på en hyrd fastighet skuld. Det är, hyresvärden kan då också en om

Mögel i lägenheten - hyresvärden måste bära Rennovierungskosten & quest;

Måste hyresvärden betala ackumulera Rennovierungskosten om det finns mögel i lägenheten? Min hyresvärd försöker att rama mig och har initialt gav mig en broschyr för god ventilation. Här ser jag inte problemet. I sänds flera gånger om dagen, är det u

Ägare gör min syster som ansvarar för mögel & comma; hon var 4 månader bort & quest;

Ägaren av min syster gör dem ansvariga för mögeltillväxt i hemmet eftersom de bodde 4 månader i USA. Under denna tid, men en vän var där 1x per vecka och har en halvtimme sändes. Vad menar du, han kan då efterfrågan från fordringar från depositionen,

Är mögel lukt i lägenheten en hyressänkning grundläggande & quest;

Frågan är ovan. Historia du vet ja. Jag skulle vara intresserade gånger. Jag hittade ingenting. Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de För mig skulle vara en lägenhet där är så myck

Mögel i lägenhet & comma; Ägaren visste offens & period; det och komma; vilka rättigheter hyresgästen nu & quest;

Vad händer när du inser i den hyrda lägenheten massiv mögel,. Experterna visar u klart ett träd Angel. Dessa nämnts är daß'der hyresvärden definitivt visste. Vilka rättigheter finns förutom Mietkürzung skadestånd? Övertagande expertarvoden? Särskild

Får jag betalt hela hyran om jag vill nu flytta igen & quest; & quest; & quest;

Hej, och faktiskt det är så här, i mitt tidigare hem jag hade massiv mögel, så jag delade också med konsortiet, tyvärr ingen har kommit för att titta på det själv. Jag fann då en ny, och undertecknat hyresavtalet, samriskföretaget har mig då, ingen i

Summariskt Meddela vid Schimmel i Apartment & quest;

Hej! har mögel i min lägenhet och skulle genast sluta. Min hyresvärd vill verkligen ta hand om det, men bara med mögel Ex, jag anser att det egentligen inte hjälpa, eftersom så vitt jag vet avser det i den här lägenheten inte bara mig, det är i lägen

Avskedande för mögel i lägenheten & quest;

Min hyresvärd har inte trots en begäran orsakar mögel som har bildats i min lägenhet, bort och vad som görs, att inga former nytt. Han tror att jag var vid den forma sig själva att skylla. Men jag inte blame'm känner jag tror att fukt kommer genom en

Meningsskiljaktigheter med hyresvärdar och tid, och tid, och tid; det kommer till mögel och husdjur

Hej! Detta är en dubbel fråga ^^ Vi är på 1,3 år i vår nya lägenhet drog en 10 hemmafester. Unserm grannes badkar är nästan bakom väggen i toppen av vår säng. I det var något läcker och nu har vi mögel i hörnet. Nu en del av tapeten, och en del av la

Mögel i lägenheten & comma, har avslutats och kommatecken, VM vill och komma; att jag ska ta bort flytta Schimmel

Hej! har mögel i hörnet-yttre hörn av köket bakom skåpet, hade följande att gå igenom vattenanslutningen dorthin.Lüftungsschlitz ca 10 cm Väggsläppningssidan, meinVM har drivit mig skadan, även om jag har gjort en rapport på min bekostnad, som visar

0
Views
0
Ccomments