B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

arbete student Hälsa kommersiell arbete och plus; student 2012-01-13

Kan jag på en kommersiell verksamhet för att hålla mitt utländska hälsa & quest;

Advertisement

Jag är student och har ett litet företag står för en deltidsjobb. Eftersom en och en halv vecka, har jag ansökt om skattenummer.

Jag har ett litet företag står för en deltidsjobb. Eftersom en och en halv vecka, har jag ansökt om skattenummer.
Eftersom jag ville börja från 10:10 med mitt arbete jag vet mer exakt.

Min fråga är, var att vara försäkrad, eftersom jag har en sjukförsäkring vanligen i Bulgarien. I två av de grenar av AOK fick veta att jag antingen skulle stanna med min bulgariska försäkring, eller jag måste betala hela summan för en frivillig försäkring. Den gynnsamma studentförsäkringen inte skulle vara möjligt för mig.

Sammanfattningsvis: Kan jag tränar nästa ockupationen ännu förblir försäkrad i Bulgarien?

answers

Detta talar om för IHK till:

Medborgare i EU-länder, inkl. Bulgarien och Rumänien, Island och Norge är inte begränsade. Njut av full frihet att tillhandahålla tjänster i Tyskland. Om strömmen skall tillhandahållas i Tyskland, vilket motsvarar en tysk hantverk, kan det krävas ett intyg från hantverkskammaren.

Din bulgariska sjukförsäkrings kan förbli i Tyskland under perioden.

Jag ska försöka sortera.

  1. Du är en student. Är du rätt inskriven?
  2. Är detta bara en termin, eller kommer du att stanna längre, om så behövs, göra slutsatsen här?
  3. Som student är enligt min uppfattning öppna student sjukförsäkring.
  4. Små företag inte existerar, även om många använder termen. Du tecknat ett kontrakt och är förmodligen liten entreprenör (för moms). Har du studerat vid företagsregistrering korset på "drivs som en bisyssla" gjort?
  5. Du kan lika Stdentin termin inte arbeta mer än 20 timmar i veckan, annars förlorar studenten egendom. Sedan de uppgifter som AOK skulle definitivt rätt.
  6. Om det tidigare var inga problem med din bulgariska sjukförsäkrings, hålla oss till det. Annars skulle du har svarat på frågorna ovan.

Ja, jag är en heltidsstudent och korrekt inskriven. Den kommersiella var ett krav för min nya deltidsjobb som är 20 timmar per vecka.

Har den bulgariska försäkring eftersom även sjukvården tar över i Tyskland? Och om så är fallet, verkligen allt? Skulle en tysk läkare eller ett tyskt sjukhus för att lösa det? Jag har mina tvivel och om ska ha rätt till det kan sluta tragiskt för dig. Då måste du själv betala för kostnader som kan gå från Euro-beroende på sjukdomen i tusentals eller tiotusentals.

ja!

när den bulgariska KV obligatorisk försäkring i D tillräcklig.

Med den kommersiella som inte har något att göra.

lycka till

Barmer

Related questions

Skatt på försäljning och komma; Om en av hyra och kommersiell verksamhet på 17 & period, är 500 Euro & quest;

Morgon! En kompis till mig driver ett litet företag som han reagerade så omkring 14.000 euro av sin information till ett år. Bara detta, skulle han inte vara föremål för mervärdesskatt, eller? Men han har också ärvt en lägenhet, som han vill hyra nu.

Om ett antal flerbostadshus KG & comma; hyr & comma; hanteras och sedan omvandlar den till en GmbH & comma; är här då en kommersiell verksamhet innan & quest;

Med utgångspunkt från antagandet att bolaget förvaltar bara sina egna tillgångar, är aktiviteten i princip inte begränsad till förvaltningen. Från denna princip från och med nu losdenken handelsrätt och skatterätt. Handelsrätt, är bolaget föremål för

Kommersiella inloggad fortsätta kommersiell verksamhet kräver en log-

Jag har loggat slutet min stående kommersiell eftersom min Omsättning 2012 uteslutande skapades som en underleverantör, vilket är en log-in. Ett system med sol arbetar en inloggnings. Vad är skatt som skall beaktas? Vill fortsätta att skatt på försäl

Kommersiell verksamhet skäl för uppsägning & quest;

Om en hyresgäst har loggat in på ett hem än normalt, privat hyresgäst, men hur en kommersiell verksamhet som omfattar (manikyr / pedikyr) som sedan en orsak till uppsägning? Först efter explicit språk och tillstånd från hyresvärden eller det kan vara

Finanzamt tyska förståelse - mindre kommersiell verksamhet hållbar och quest;

vet jmd. definitionen av "hållbar vinst"? . Om jmd verkar i mindre utsträckning på en handel och bara 400 från en månad - gjorde 500 euro vinst, kan man tala i så små mängder fortfarande av "hållbar"? "Hållbart" är ett så vag

Kan en Limited En kommersiell verksamhet från dt period; Gewerbeamt deal & quest;

Vet du om du kan hantera en affärsverksamhet från den tyska Trade Office med en Limited? En kund försöker detta skulle därför ha ett råd, om det fungerar, vad han vill göra. De kommersiella aktiviteter mot en viss person, så kan naturligtvis undvikas

Frilans & sol; kommersiell verksamhet med 7 & percnt; Moms & quest; Är && num; 039 och halv; s & quest;

det freiberufl. eller kommersiella användare. Aktiviteter där momssatsen på 7% erhålls och debiteras? Inkomstskatten behandling av dessa i en viss typ av inkomster har ingenting att göra med moms. , Och slutligen, nästan alla transaktioner som beskat

Måste kommersiell verksamhet ummelden & comma; när aktivitetsförändringar och strävan;

Min flickvän hade tidigare registrerat ett företag, eftersom hon gjorde pappersarbete och redovisning av företag som erbjuder. Det var inte så söt. Nu vill de sälja leksaker i lager försäljning. Måste Återvänd kommersiella eller lika med underteckna

Student 2 Kommersiell verksamhet - hur gör jag anger detta i min deklaration & quest;

Kära gemenskapen, Jag är student och prata två Commercial: En separat (1-man) Kommersiell som grafik och ljuddesigner. En GbR med 3 andra deltagare (som inspelad musik utgivare, per aktieägare 25% andel) Nu kommts för deklaration och jag står helt på

I vilken form måste skattekontoret anmälda & comma; genom att justera sin kommersiella verksamhet och strävan; & quest;

Jag har min verksamhet set (småföretag) och nu troligen måste underrätta skattemyndigheten. Rätt? I vilken form måste jag göra? Gibt är som en form, eller jag kan göra telefonen? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade

0
Views
0
Ccomments