B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-28

Kan jag överföra pengar från avtal besparingar get utan att ändra villkoren och strävan;

Advertisement

Hej!
Jag har avslutat en byggnad låneavtal tre år sedan, men nu behöver en del av pengarna. Är det möjligt att jag kan ta min del av avtalet besparingar som utan att ändra de nuvarande villkoren?

answers

En delbetalning inte gå säkert. Men med lite tur, en minskning av besparingarna, som inkluderar glasögonfodral. 50.000 kontraktssummor, 20.000 kapital i det, kan detta du u.bekommst betala dig för det utan förnyad förvärv avgift ett nytt kontrakt över 30.000 tillämpas. Om du har pengar på den antagna 20.000 - nu Du kan sätta in pengar på det nya avtalet en del av det. Det var tidigare i LBS från kontrakts summor 40.000 DM. Fråga Så efter.

3 år sedan, du förmodligen ännu sämre villkor för lånet, som idag.

För ren Spara en sparavtal är inte lämpligt.


Även om du får den gamla BSV bättre kreditränta, men eftersom du vid 0, - starta eur, men spar lån i sin helhet överväger låneräntan denominerade sparande fördel faktiskt får.

Det bästa sättet att svara på den din leverantör du. Det kan mycket väl vara så att du kan dela din sparavtal för att lösa ett av de två. Ett annat sätt jag inte se. Men jag tycker som lärs ut.

Related questions

Pengar från avtal besparingar

Hej! I fredags Jag har mitt samtycke besparingar BSH uppdelad på Volksbank i två € 10.000 och en avslutas med omedelbar verkan för att låta mig betala av balansen. Är ca 2000 €. Den kundtjänst Jag menade har pengar inom de närmaste två veckorna. Nu m

hålla avtal besparingar eller upplösa & comma; när man bygger strävan endast i 5-8 år &;

Jag har en hypotekskassa. Bring drygt 1% ränta. Jag planerar att bygga i 5-8 år. Ska jag säga upp sparare eller håll? Så en sparavtal är helt i sin ordning, kan du kontakta 5 - god användning av 8 år för att spara för och sedan få en mycket förmånlig

Kan jag överföra pengar till barn om deras besparingar bidrag för att använda & quest;

Är det teoretiskt tillåtet? WSenn det är en gåva, så att genom Ged blir egendom barnet, ja. Annars inte. Men du kan bara tänka på något. Bankerna gör så kallade repor. Man kan ett paket Werpapiere, eller en mängd kapital, barnen ge "Pension". Då

Vilka är alternativen för att överföra pengar och LPAR, om du inte är myndig är & rpar;

Jag har ett problem, jag måste snarast överföra pengar. Det finns inte mycket (ca 20 €) men det är viktigt. Min mamma är på en affärsresa. Jag har hört att under en överföring av väktarna också undertecknats skulle ha, om kontoinnehavaren är under 18

Betalningar genom att överföra pengar till ett sparkonto

Vi är en liten grupp som vill resa tillsammans en gång om året på semester. Tja, jag har ett sparkonto och en av oss skulle en månatlig "besparingar mängd" av € 20,00 önskar det betala via banköverföring eller stående order. Finns det problem i

överföra pengar från ditt schweiziskt bankkonto till Tyskland & quest;

Jag har ett konto som har givits till mig av en nu avliden farbror några decennier sedan i Schweiz. Nu vill jag överföra till mitt konto i Tyskland krediten. Finns det då skatteproblem? Pengarna har aldrig beskattas i Tyskland, eller är det inte rele

Är en underordning avtal besparingar obligationer gängig & quest;

Är en vanlig metod för att fästa en underordning avtal besparingar obligationer? Eller som har införts först nyligen så? Måste jag måste acceptera att som kund? Såvitt jag minns, med versal en underordning avtal alltid bifogas. Om du inte accepterar

kan överföra pengar till en annan bankkonto automatiskt & quest;

Följande problem: Jag har ett checkkonto på min bank (till vilket alla utbetalningar kör) och fortfarande har ett annat konto med en direkt bank. Då och då använder jag kontot direkt bank (huvudsakligen för inköp kreditkort) Jag är ofta i Dispot. Nu

Vad är det bästa sättet och komma; genom att överföra pengar utomlands & quest;

Finns det ett säkert och snabbt sätt att överföra pengar utomlands? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Via banköverföring. Det är också beroende av andra länder där du vill ö

Vilken är den billigaste och komma; att överföra pengar utomlands & quest;

Utländska överföringar är mycket dyra på min bank och Western Union tar mycket höga avgifter. Ville bara fråga vad är det billigaste sättet att överföra pengar utomlands? Finns det andra än den typiska banköverföring eller Western Union kan ha andra