B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

studera Deklarationer marknadsföring läroböcker marknadsföring och plus; Studie 2013-06-17

Kan jag läroböcker för Promotion & sol; studerar avdragsgilla & quest;

Advertisement

Kan jag sälja läroböcker jag behöver för min doktorsexamen tillsammans med mina yrkesverksamhet kontroll och i så fall hur mycket?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Ja, kostar detta kan du dra av som affärs kostnader från skatt om böckerna har en tydlig professionell referens har. Det finns en klumpsumma på 1000 euro, som du kan börja.

så mycket som du är på kvittot - Titel etc. måste också vara på kvittot!

Related questions

Kostnaden för reparation av taket för installation av ett system med sol också avdragsgilla & quest;

Jag skulle ha som att vara så ett system med sol, men detta måste taket rehabiliteras eller förstärkas. Hur skulle det uppträda med kostnaden, skulle jag rekommendera denna nödvändiga reparationsarbeten kan också avdragsgilla? Naturligtvis kan du i s

Kan vi som lärare alla läroböcker avdragsgilla & quest;

Finns det en förordning om avdragsrätt för tekniska böcker för lärare? Hur styrs? Gör de relevanta läroböcker har något att göra med läroplanen, måste man träffas i år? Reklamkostnader är kostnader för att erhålla, förvärva eller säkra intäkter. Om d

Underhåll för dotter som studerar utomlands avdragsgilla & quest;

Min dotter studerar i Haag, efter att redan ha genomgått en utbildning framgångsrikt. Kan jag dra av underhåll och skolavgifter skattemässiga? Underhållsbidrag, eftersom betalningarna i Tyskland inte är avdragsgill. De skolavgifter du nämnde, jag är

Om ett företag interene Promotion & sol, anställd pris betalas & comma; är som en lön & quest;

Eftersom ett bra förslag i företagsinternt förslag jag får ett pris. Hur är därför faktiskt tas ut eller beskattas? Eftersom jag kommer verkligen i allmänhet inte riktigt hålla mycket rätt? ic utgår från en fast anställning: som kommer att vara en bo

Begravningskostnader avdragsgilla med en 1 & sol; 2 år & quest;

Hej! min fråga är kan också dra begravningskostnader 2009 i deklarationen 2010, jag visste inte att du kan sälja? Dessutom är min fråga jag har arvet utslagna (som arv bestod av skulden), men begravningen betalade sig och proportionellt få pengar frå

Hur påverkas skilsmässa när de härrör Promotion & sol; quest Riester kontrakt &;

Vad händer med den härledda Förderng om ni skiljer lässt- förlorar Zulagenanspruc gänzlich- vad man ska göra bäst? Termen är indirekt eller direkt återbäringsberättigade. Arbetar som inte hustru, så hon är berättigad till familjeförmåner endast indir

Kan jag få studielån när jag studerar dubbla och 865 € och sol, brutto tjäna & quest; & quest;

Hej, jag är metallindustrin, och har blivit ombedd av min arbetsgivare på tisdag, om jag inte gillar att studera maskinteknik! Nu är allt går ganska snabbt, eftersom jag börjar redan den 1 oktober i år. Nu får jag praktikant lön. Så 865 i ett upp til

Kostar Beschulungen & sol; Vidareutvecklingar av personal avdragsgilla & quest;

Där kostnaden för en tysk språkkurs eller läskunnighet kurs för de anställda i ett företag avdragsgill? Det handlar om människor med invandrarbakgrund, men även om de är skickliga på tyska, är mycket svårt för dig, liksom tyska medarbetare som är ana

Promotion & sol; Stöd från KfW i taket renoveringar möjligt & quest;

Hej, har vi en gammal byggnad, i vilken sadeltak måste renoveras. Att förnya gamla taket ner, skadade balkar, takisolering och sedan nya bältros. KfW rekommenderar medverkan av en energikonsult. Är det värt ansträngningen (konsulten kostnaden du säke

Information & sol; Studieresa avdragsgilla kostnader

Vi besöker företaget i vår Lieferanten.Wie har en informationsresa utomlands utformas? Kan en lunch eller middag är på resplanen? Ja na klart. Men mycket viktigare är den fråga som bara rest utomlands för att besöka företaget, eller perioden är 14 da

0
Views
0
Ccomments