B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Försäkring bil skadegörelse heltäckande försäkring bil & plus; skada 2012-11-24

kan jag låna min bil och komma; betala min försäkring i händelse av skada och quest olycka;

Advertisement

Hur skall det gå när jag lägga min bil till och från låna min syster och det bygger en olycka. Kommer min försäkring då fortfarande skador på min bil?

answers

Försäkringen betalar skador på sin egen bil när det finns en heltäckande. Oavsett vilken av förarna, om du inte har en av dessa solo förare tariffer.

Related questions

köpte Bil & comma; men ännu inte omregistreras - i händelse av skada problem med försäkringen & quest;

God morgon. Jag skulle vilja köpa från privata en ny bil. Säljaren kan ge mig en tid för nästa lördag och jag också redan antytt att jag kunde ta i teorin direkt bilen då. På grund av utnämningen på helgen, men jag kan inte omregistrera omedelbart på

Det är ett lån med en bank begärde & period; Inte betala lånet från och period; Är det okej & quest;

Låntagaren har betalat avgifter. Lånet betalas inte på grund av att låntagaren har registrerats i schufa. Banken betalar avgifter tillbaka Är det okej? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.e

Skulle vilja bil finans & comma; Nettolön 1000 euro och komma; förlänger kredit priser & quest; Vad tror du & quest;

Jag skulle vilja att finansiera en bil, är min nettolön 1000 euro, tror du att nog för avbetalning? Jag bor hemma, måste ge någonting, även jag fortfarande tips från Cafe. Konkret erbjudande Jag har ännu inte ville bara tills du ber personal att tänk

Flickvän har många skulder och lån och komma; inte heller kan torka priser & comma; från när nalister skuldsättning & quest;

En vän till mig har en massa skuld och fler lån. Men de kan betala av sina priser, men de routiert ganska, övningar för att fler jobb ut. När vi talar om skuldsättning? Så länge de fortfarande uppfylla sina förpliktelser, skulle jag ännu inte tala om

Måste betala full försäkring på en Wildschaden & quest;

En vän hade en åktur på sin bil plötsligt en hjort framför på gatan, men kunde inte förhindra en kollision. I undanmanövrar och inbromsningar smällde han sedan innan ett träd. Rådjur har förmodligen överlevt, det var efteråt omöjligt att hitta, måste

Vilken försäkring bör avslutas med hyra och quest en bil;

Varje gång jag gör jag hyra en bil till mig igen på frågan vad försäkringen nu är den bästa? Den dyra Vollkassko möjlighet eller med betalningen. varje gång jag tar vollkassko och igen ingenting hände jag irriterade senare har spenderat mer pengar. V

Bil lämnas utan licens Son - Vem är ansvarig för olyckan och quest;

En mamma har hennes son lämnade sin bil trots att hon visste att han är diskvalificerad från att köra. Så han var inte tillåtet att köra bilen. Då denna skuld återigen en olycka. Måste betala trafikförsäkrings försäkring av modern och försäkringen ka

Wildunfall utan djur lik - måste betala full försäkring & quest;

En vän var kväll reser med bil, plötsligt hoppade flera galtar tvärs över gatan. Min vän lyckades en undanmanöver, men han slutade tyvärr framför ett träd. Måste betala full försäkring för skador på sin bil, även om ingen dött djur och värderingsman

För mig ett fallna träd har skadat Garage & comma; betala husägare försäkring & quest;

En fallna träd har jag skadat garaget, denna skada kommer att betala husägare försäkring? Eller skulle jag behöva för att säkra extra? som husägare jag faller i eget ansvar! för träd på min mark, måste jag se till att detta (om utanför som Laie igenk

Måste betala full försäkring & comma; om olyckan av is och 1 & comma, en promille alkohol & quest;

En trafikolycka inträffade i ett fordon vridande grund oöverträffad hastighet av vägen, välte och var helt skadad. Föraren och ägaren var lyckligtvis oskadd. Men när han var Alkohilpromillegehalt fesgestellt i blodet på 1,1% o. En Straverfahren inled