B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-16

Kan jag hyra en bil för att ersätta tjänstebilar medan arbetslösheten mot skatte & quest;

Advertisement

Förra året var jag 3 månaders arbetslöshet. Under denna tid hade jag privat tagit mig en bil, eftersom jag tidigare hade en bil och ville köpa en personbil. Och för att få en bil för det nya jobbet igen, var nästan säker. Kan jag dra av hyreskostnaden skattemässigt?

answers

Hyra under arbetslösheten motsvarar driften av en privat bil - som är här ett avdrag härledda? Eftersom den motsatta slutsatsen skulle vara logiskt att kräva mer ALG en som din bruttolön är på ett säkert sätt sänka placeringen av tjänstebil.

Hittills hade privat bruk av tjänstebil ska fortfarande beskattas som inkomst och inte kunde om dras av från den beskattningsbara inkomsten. Varför skulle det vändas i perioder av arbetslöshet? Dessutom: Reklamkostnader är förvärvet av inkomsten. Vad intäkter genereras eftersom när arbetslösheten med bil använda?

Related questions

Oberoende: Fiscally meningsfullt att hyra en bil eller & period; att leva i föräldrarnas lägenhet mellan & quest;

Hej Alla, Jag är egenföretagare och starta från juli för första gången för ett projekt utanför min bostad. Jag bor i Nürnberg och har hittat ett projekt i München. Eftersom jag har ingen bil just nu, ville jag att hyra en bil under hela projektet ber

Barn åka bil till skolan och komma; Kostnader dras från skatt & quest;

Om jag måste gå med bil till skolan mina barn, eftersom det inte finns någon kollektivtrafik är tillgänglig, kan jag göra kostnaden sedan skattemässigt, ev. Som extra bördor? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade rev

Olycka med bil för enheten hem från arbetet och tid; Skatt & quest;

Jag hade några månader sedan en liten olycka med min bil hemma från mitt jobb. Nu mig någon sa att jag kunde fastställa kontrollkostnaderna. Det är en nyhet för mig. Nu är det så att jag inte kommer att fixa min bil, eftersom den är mycket gammal och

Bil Skador & period; Reparera någon gång & period; Avdragen skatt & quest;

Jag hade en liten olycka med bilen. I kroppen skada fienden var att skylla. Jag har en kompetens. Reparationen tar någon gång eller aldrig. So far so good. Nu kommer kontrollen från motsatta försäkring. Jag tittade på mängden och tror att det är före

Var kan jag hyra en bil på bästa & quest;

Eftersom jag inte äger en bil, skulle jag vilja hyra en bil för en helg som besöker släktingar. Hittills har jag alltid använt Mitfahrgelegenehit. Nu skulle jag vilja men lät sig gå. Kan du berätta bästa biluthyrningsföretag? Den billigaste biluthyrn

Kan jag hyra en bil om jag har inget kreditkort & quest;

Finns det ett sätt att hyra en bil utan att du har ett kreditkort? Behovet av att anställa en har uppstått med kort varsel och jag har bara några kreditkort. Vad händer om jag förklarar villig att sätta in pengar, eller något med EC-kort gör mig? Det

Vad ska jag titta efter Försäkring & comma; om jag vill hyra en bil i USA och strävan;

Jag går snart till USA på semester och vill att det (CA) hyra en bil. Alla leverantörer som jag har tittat på, jag förstår informationen försäkring är inte korrekt. Vad försäkring behöver jag för att slutföra? Jag vill inleda någon risk och vara abso

Kan man verkligen bara använda ett kreditkort utomlands för att hyra en bil och quest;

Jag vill i juni till Portugal, där sedan omedelbart hyra en bil. Det företag som jag såg så kräva att alla kreditkortsbetalningar. Gibts detta alternativ, skulle i princip inte har ett kreditkort som aldrig behöver verkligen vara annorlunda. Kan du i

Vilka biluthyrning kan vara det billigaste hyra en bil & quest;

Vilka biluthyrning kan vara i Tyskland på bästa hyra en bil (liten bil)? Den varierade dagligen. Gräs bästa hemsidorna för alla rikstäckande uthyrning från och tittar speciellt på hemsidan av befintliga tjänster. Så du kan snabbt hitta den bästa bile

Vad är Mindeslaufzeit om du vill hyra en bil & quest;

Anta att jag vill hyra en bil. Finns det darüf sedan Minestlaufzeit för leasing? Kan jag gå och hyra bil för bara tre månader? Skulle det vara möjligt? Billeasing kan slutföra 12-54 månader. I en 3-månaders Dauermiete jag gå @Obelix. Gå till ett bilu