B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-30

Kan jag har en fri ersättning i ELStAM Ange & comma; trots skatteklass IV strävan med faktor;

Advertisement

Min fru och jag har kontroll klass IV med faktor. Eftersom min fru har höga resekostnader att arbeta, ville jag att detta extra bidrag i ELStAM anges. Skattekontoret men säger att det inte är möjligt. Är det verkligen så? Jag förstår inte varför det inte skulle gå ... Kanske en av de experter kan hjälpa här för att klargöra. Tack.

answers

Följande förklaring finns på sidan ett i full skatt - rabatt ansökan (= 3.Absatz):

Makar kan i avsnitt F i stället för skatteklass kombinationen
III / V eller IV / IV, registrering av kontrollklasserna IV i samband med
tillämpa en faktor.
Detta har till följd att det förverkade inkomstskatt bestäms baserat på klyvningen.
Ersättningar är inkluderade i beräkningen av faktorn.

https://www.formulare-bfinv.de/ffw/action/invoke.do?id=034008\_16

Related questions

Netto till brutto kalkylator - fri ersättning per månad & quest;

Jag rak brutto-net miniräknare öppen och snubbla över rutan "ersättning per månad". Vad betyder det, och vad vi behöver som Enter? http: //www.focus.de/finanzen/steuern/gehaltsplaner/brutto-netto-rechner-was-2011 ... Du kan på en begäran om mins

Källskatt deal - fri ersättning för varje barn och komma; oavsett hur gammal den är och quest;

Visst kan du i princip undvika källskatt genom att utnyttja undantaget för sina barn. Är det spelar ingen roll hur gammal barnet är? Wasich menar är, om du kan utnyttja 801 € ersättning för en ett år gammalt barn, genom att överföra besparingar till

Rådet ville - ersättning kontor Enter eller hotar lärare skattebetalning och strävan i styrkortet;

Behöver ditt råd, jag kommer nu att registreras som lärare en ersättning för kontor på min skattekort till mig? Eller kanske hotar mig senare en rejäl skattebetalning? Vad skulle du råda mig? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av

Ersättning syften för sambeskattning & comma; vad som tillhör vem & quest;

Hej! Jag skulle vara intresserad vilken andel tillhör vem vid en gemensam bedömning. Det visade sig i år en skatteåterbäring med oss ​​gifta människor, vi har två barn och är i inkomstskattefästet 4 med faktor. Var och en hade vad avsätta, men hur my

Jag får en praktikplats ersättning plus 25 & percnt; & comma; hur många avgifter kan jag förvänta sig under praktik Compensation & quest;

God kväll, Jag är student och börjar i september min 100-dagars praktik (Praktik), för jag kommer att få ersättning av 604,93 €. För närvarande har jag under mina studier fortfarande en 25% professionellt arbete i samma företag, med detta jag tjänar

Kan Riester ersättning eller 2011 get & comma; om du underteckna ett kontrakt nu och quest;

Är det ens retroaktivt för föregående år, som ger de statliga bidrag. vid ingående? Naturligtvis inte! Den Riester ersättning för år X kan görs genom: åtminstone en dag riesterberechtig i X har en Riester kontrakt År X. Intäkter i X getätig har (4% j

Riester - Hab Begäran om Riester ersättning under 2006 fann & comma; kan jag fortfarande göra & quest;

Om Riester, har jag bara hittat ansökan om Riester ersättning för 2006 på plats, kan jag begära? Tack för ditt svar. För att ansöka om Riester bidrag har 2 år, hade honom tills 31/12/2008 att ge den senaste. Men om du fortfarande hitta programmet i 2

Ersättning som heders borgmästare & comma; bekostnad och skatt versicherungspf

Ersättning som heders borgmästare, på bekostnad är skatt och försäkring? Betalning genom landet klass kontoret. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de I princip utsläppsrätterna

Jag har en tränare aktivitet med ersättning på 2400 Euro & comma; Nu kunde jag på en 2 &; Club Job accepterar & comma; Kan jag göra det med heders paket & quest;

Hittills har jag en tränare aktivitet med en ersättning på 2400 euro (skatter och sociala avgifter). Nu tog mig en andra klubb frågade om jag det vill ta ett jobb (tränare), som skulle gå med detta hederskontorspaketet? Jag vet inte om det, jag bara

30 km från Work & comma; kan jag ersättning för skatter lägga & comma; så jag mer julbonus någonsin reda & quest;

Jag har 30 km från arbetet, kan jag nu lägga till en ersättning beträffande skatter (dvs. på styrkortet), så jag komma ut ur julbonus mer? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de