B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-17

Kan jag göra skattefria söndagsarbete i inkomstdeklarationen & quest;

Advertisement

Jag har fått i 2013 klippa en söndag per månad för ett samtal en klumpsumma på min AG. Emellertid har detta paket beskattats med min lön tillsammans regelbundet så att i slutändan var det bara omkring 50% av priset. Kan de cirka 12 söndagar 2013 I i min EKS förklaring här einbeh. Skatt komma tillbaka? Om så är fallet, enligt vilken tidpunkt detta är att skriva? Dokument jag kan (endast) med hjälp av en Excel-tabell eller ens vilja bevis vid tiden jeweis inlämnade, som går tillbaka till Excel.

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Samtalet är i den meningen ingen söndagsarbete, men det är en premie, får du vara redo för ett återkallande vara.

Skattebefrielsen inte heller tillämpas på löner som betalas för söndagar, men tilläggsavgifter som betalas utöver lönen (söndagar och semesterersättning).

Related questions

Måste lämnas in mervärdesskattedeklarationer tillsammans med inkomstdeklarationen & quest;

På min självdeklaration, förväntar jag mig en återbetalning. Till skillnad från de ser i mitt momsdeklaration. Är det möjligt att endast lämna inkomstdeklarationen och lite senare momsdeklarationen? Eller händer detta ihop? Snabb och billig hjälp för

Duplicera ekonomisk förvaltning av skattefria stipendium utomlands möjligt & quest;

Min make flyttade 2015 till följd av en skattefritt stipendium till Kanada. Vi hyr nu båda delar var i Kanada och fortsätter till lägenheten i Tyskland. Jag arbetar vidare skatt i Tyskland. Förra året var jag 5 gånger i Kanada och min make två gånger

Lohnsteuerjahresausgleich och & sol; eller inkomstdeklarationen & quest;

Jag har en förståelse problem med de två begreppen Lohnsteuerjahresausgleich och inkomstdeklaration. Vilka är de från variant? Vad är förtöjd? På vilken typ av inkomst? Mängden inkomst? Den typ av verksamhet? Kan någon berätta för mig? Några av mina

ange Gotta mini Dividenten i inkomstdeklarationen & quest;

Jag har mitt konto med Sparda-Bank, eftersom detta är en kredit union, har jag betalat 50 euro och få en utdelning varje år. 2008 gabs jättestor 3,12 euro, för 2009, det skulle snart komma. I inkomstdeklarationen, måste jag nu ange kapitalavkastning.

Skatte klasserna 5 och 6 kontroll - jag får pengarna tillbaka med inkomstdeklarationen & quest;

Hej alla, Jag har sett här i forumet vissa liknande tjänster, men inte med min Steuerklassenmix. Jag är gift och arbetar för närvarande i den offentliga sektorn (OED) på deltid. Nu skulle jag minska arbetstiden i OED, så jag har bara 1x en vecka, ta

Kan föräldrar undervisning och kostnaden för böcker etc & period; bosätta sig i inkomstdeklarationen & quest;

Våra 20 år gammal studerade sedan oktober 2012. Var i inkomstdeklarationen, kan vi lösa som förälder undervisning och kostnaden för böcker etc.? Var exakt (t.ex. formulär, linje), är dessa kostnader till? Eller ska våra barn kommunicera sina egna ska

Ange begravningskostnader i inkomstdeklarationen & quest;

När Frågeformulär för bestämning av arvsskatt, änkan av hans tid begravningskostnader anges, eftersom dessa minskar arvsskatt. Förvara den i inkomstdeklarationen för döden av en make, denna kostnad igen eller ange dubbelräkning? Om arvet var nog att

Vad är RV-required information i inkomstdeklarationen & quest;

Hej! vad som menas med RV-required information i inkomstdeklarationen - bruttolöner på elektronisk anställning skattebeskedet eller lönesumman till beslut av Skatteverket? Båda beloppen är olika! Tack! trummisar Snabb och billig hjälp för din skattef

Om resekostnaderna - dra nytta av skattefria ersätts av arbetsgivaren & quest;

Hej! Jag har en daglig pendla 89 km, som jag brukar sätta tillbaka med tåg. betalat min arbetsgivare mig undanta kostnaden för månadskort (309 Eur, ungefär 11x per år, eftersom då och då lämnar jag också och biljetten är giltig i 30 dagar i taget), s

Hur påverkar ett tillbakadragande av LST 400 € på inkomstdeklarationen & quest;

Jag har en 400 € jobb. Min chef drar mig från LST till LST kort (Cl V). Eftersom jag arkivering tillsammans med min make (familjeförsörjaren), nu ockuperade mig frågan om utträde LSTKarte påverkar positivt eller negativt i slutet av året till inkomst