B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter skattedeklarationer inkomstskatt skattelagstiftning inkomstskattelagen annonseringskostnader hyra och period inkomstskatten & plus; självdeklaration 2017-09-06

Kan jag göra reklam kostnader i hyran redan rymma & comma; Om ingen hyran flödade & quest;

Advertisement

Är kostnader som är förknippade med en planerad hyra har redan rymma så affärskostnader i deklarationen?

answers

Ja. Dock måste hyra avsikt kännas igen. Annars kan det hända att WK preliminärt accepterade och senare återkallas.

Det ger information om du kan lära dig på eller över Google. "Reklamkostnader i hyran"

Related questions

Reklam kostnader för första privat används & comma; och sedan hyrde lägenhet

Hej! Jag har en lägenhet i 2010 förvärvade att jag lever sedan sig själv. I framtiden tänker jag dock att hyra lägenheten. Ska jag redan fyllt i bilaga V till självdeklaration för 2010? Hyresintäkter Jag har inte ens under 2010, men kan ibland lyssna

Har anspråk på en reklam kostnads ​​Paul scarf belopp, även om han bor i Kanada & quest;

Vad gör reklam kostnads ​​Paul scarf belopp. Jag bor i Kanada och måste fylla en Steuerklaerung för min erhålls tysk pension. Vill bli mycket glad om viss information. (?) Hej, tyska för skattepliktiga pensionärer utomlands Jag rekommenderar denna lä

Hur annonserar kostnader och hyran tillsammans & quest;

Min bror hade en erbjöd mig hans lägenheter att hyra och han skulle göra mig att göra ett bra pris. Men han sa att man måste titta på, eftersom det inte kan vara värt det om annonseringskostnader som kan anges, minskas med billig hyra. Finns det ett

Reklam kostnader: Är min tågbiljett under min 2-åriga utbildning förtjänst & quest;

Hej! och som den allra första: Med forumet sökning med Google Jag kunde inte hitta lämplig hjälp. Antagligen eftersom det är en något specialfall av ... Det är så här: Förra året fick jag min skola (första) genomgått utbildning i sommaren (längd: 2 å

Kostnader för gym och självdeklaration & comma; kan jag sälja det & quest;

Jag går till gymmet eftersom jag har en dålig rygg, men inte är föreskrivet eller så. Kan jag kanske på grund i sina deklarationer lösa någonting? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.experm

Kan också kostnader för dubbel hushållning hävda & comma; om en är ogift & quest;

Har denna förmån endast för gifta eller kan du också göra utgifter för dubbel hushållning hävdade om man är singel? Dubbel budget innebär att du måste, bland annat 2 lägenheter att prata, en av dem av yrkesmässiga skäl. Oavsett om du nu gift eller in

Bidragslicens från 2009 & comma; 2009 - Reklam kostnader

Hej, jag är den första tid här och hoppas att jag kan hjälpa en. Jag är 23 år gammal och började ett lärlings som Stadtinspektorin i september. Innan jag avslutades och udda jobb utbildning. Familjen Fund I höra detta och nu vill de hela barnbidrag i

Reklam kostnader i beräkningen av föräldrarna Gend för studerande

Är det tillåtet för beräkningen av föräldrapenning tillhörande kostnader kommer att dras, även om jag som student skatt inte kunde hävda detta eftersom jag betalat någon inkomstskatt. Dessutom min huvudsakliga jobb student, även under den tid som jag

Arbetare inom området och LPAR, självdeklaration & comma; Reklam kostnader & comma; Loggbok & rpar;

Jag är en anställd på fältet. Nu har jag en fråga om huruvida jag behövs som en anställd att föra loggbok. Jag får ca 1000 € från min AG månad att jag är för honom på vägen in. Jag vill börja ca 25.000 km drivs som ett företag bekostnad av skattebyrå

Själv - Reklam kostnader - specialutgåvor - Exceptionell last

För egenföretagare, jag tror att det finns ingen reklam kostnader, men du kan sitta på omkostnadsmomentet eller? Finns det några särskilda frågor och specialtransporter maximibelopp BWZ schablonbelopp eller är det obegränsat? Snabb och billig hjälp f