B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

resekostnader student självdeklaration högskola resekostnader och plus; student 2013-02-16

Kan jag göra också resekostnader vid deklarationen och strävan som student;

Advertisement

Kan jag göra också resekostnader (t.ex. universitets) förklarats deklarationen som student?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Jo, men du måste också tjäna vad annars kan du dra av från din skatt logiskt ingenting ... Och jag har aldrig gjort det som en student att tjäna så mycket, att jag var verkligen kunna dra något igen ...

Ja. Antingen som utgifter i rörelsen eller som särskilda kostnader - allteftersom, som vad övergripande behandlade studiekostnader.

Related questions

Resekostnader i deklarationen konto quest;

Resekostnader kan ändå anses i deklarationen som ett företag bekostnad Jag tar bilen till jobbet och hemma (17 km långt, 17 km retur) hur mycket kan jag gå in som resekostnader nu? Detta kallas resekostnader! http: //www.bwr-media.de/themen/steuern/k

Kan jag göra skillnad är mina resekostnader i deklarationen & quest;

Hej alla, är min fråga så jag är van alltid för mitt företag går mestadels utomlands där jag alltid få beroende på land några spessensatz skattefria per dag till exempel ... var splittringen i Österrike alltid € 66 på försiktighet platt vid 36 och 30

Resekostnader i deklarationen och LPAR, Uppdrag & comma; första verksamhets webbplats & rpar;

Hej, jag är lite osäker grad, när jag skriver resekostnader korrekt. Situation 1: Jag bor i staden A och arbetar vanligtvis på plats B (avstånd 18 km) fredag hade jag hemifrån (Plats A) för att placera C-enheten (avstånd 16km) Båda är upp på de först

Uttalande av resekostnader i deklarationen och komma; Om en ändå inkomstskatten får tillbaka & quest;

Måste emellertid ange när kostnaderna självdeklaration resor mellan hemmet och arbetsplatsen när en styrprogram föreslår i förväg att du får tillbaka betald inkomstskatt och ändrade även efter att det belopp som inte? Som ordspråket säger? "Behöver i

Resekostnader för intervjun och strävan;

Hej, jag har en fråga om min intervju förra veckan: inställningen till den här konversationen var lätt, nästan 100 km. Jag har rätt till ersättning för resekostnader genom denna operation, även om intervjun har gått negativ för mig? Om så är fallet,

Kan du anger i deklarationen och strävan med det bidrag som betalats i privat KV;

Kan du berätta det egna bidraget (380 euro per år) också avdragsgilla i deklarationen. De moantlichen inlägg Jag har upptäckt, men i slutändan jag betalar så synonymt med det bidrag som betalats. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent

Kan man dra slutsatsen ett byggentreprenadkontrakt och kan ta över resekostnader för kunden och strävan;

Hej Alla, Jag vill avsluta ett byggentreprenadkontrakt. I min avgift men inga resekostnader bör ingå? Kan du installerar en passage som lyder: Resekostnader och kostnader som orsakas av order Avgifterna skall vara köparen. Jag tror tyvärr webben fung

Var anges i deklarationen och strävan Krankenkassenbunus;

Sjukförsäkrings Bonusen betalades ut i 2010 för år 2009 tas upp i deklarationen 2010. Den är baserad på "lagen Citizens Relief Sjukförsäkring" här. Dessa bidrag minska pensionskostnaderna. Min fråga: Är denna bonus dras i bilaga N på linje 25 av

Kan ingångar för resekostnader är avdragsgilla och strävan;

Som en frekvent resenär jag var tvungen att betala i förväg för de flesta av de kostnader för resor och logi. Arbetsgivarens har delvis ersätts bara 2-3 månader senare? Kan kostnaden (åtminstone delvis) avbrytas? Vilka dokument / information måste lä

Ström Gazprom också en aktie möte - du kan för att lösa resekostnader för kontroll och strävan;

Det skulle intressera mig om ryska oljeproducenten Gazprom har också en stamaktie Montering - och jag kunde resekostnader dortin bosätta sig i kontroll? Visst Gazprom gör en bolagsstämma, dvs. årsstämma. utfärda resekostnader för dig kan rädda dig fr