B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

mini jobb Social Security sociala avgifter Gleitzonenjob social & plus; Sociala avgifter ökar 2012-04-03

Kan jag fylla & quest i Gleitzonenjob andra sociala avgifter;

Advertisement

Kan jag fylla på min Gleitzonenjob andra sociala avgifter (sjukförsäkring, arbetslöshetsförsäkring, långtidsvård) frivilligt?

answers

Eftersom insättning resulterar i sjukförsäkringen inte är vettigt, eftersom alla får samma prestanda, oavsett nivån på bidrag som någonsin skulle ogynnsamma.

För de andra jag vet ingenting. Endast RV kontroll.

Related questions

Rätten till betalning pengar av personal & comma; som inte betalar sina sociala avgifter i D & quest;

I en konkursansökan, de anställda har möjlighet att konkurs pengar för att tillämpas på byrån. För max. Tre månader kommer att betalas insolvens pengar. Jag har dock ett fall där en utländsk arbetstagare anställd av två grenar är: han arbetar i D och

Ska vi som obligatoriskt försäkrade pensionärer betala hyresintäkter sociala avgifter & quest;

Fortfarande om perquisites för pensionärer när en obligatoriskt försäkrade pensionärer varje månad. Hyrorna i mängden 500 euro tar (hyra), sedan ska betalas på sociala avgifter? Obligatoriskt försäkrad betala avgifter på deras bruttopension och - när

Sociala avgifter dras olagligen & quest;

På min ersättning sammanfattning för denna månad, insåg jag att har dragits mina sociala avgifter från lönen, trots att anställningsförhållandet faktiskt arrangerade som mindre (jag kommer att arbeta totalt bara två månader, har slutat skolan förra å

Jämförelse av skatter och sociala avgifter i EU för anställda & quest;

upprepade gånger talat om de olika belastningar av skatter och social trygghet. Jag skulle vilja jämföra gånger med min lön, skulle jag var att betala skatt eller sociala avgifter - för de flesta EU-länder. Finns det en sådan jämförelse? Jag betalar

Undantag från sociala avgifter och strävan; Krav & quest; Position & quest; Företag Form & quest;

Egenföretagare är undantagna från sociala avgifter i officiell gruvan är också tydlig. Hur är det för de anställda? Från vilken position, i vilken konstellation, i vilken funktion är att vara befriad från sociala avgifter? Vad är beroende? Från posit

Minsta antal timmar för sociala avgifter betalas jobb & quest;

Om du får ett bidrag, till exempel, ett måste sjukförsäkring etc. betalat för. Dessutom, om du fortfarande har ett litet jobb som är sociala avgifter, försäkringsbolaget kan faktiskt gå på det rätt? Finns det ett minsta antal timmar? Ni talar om en s

När retroaktiv krav på sociala avgifter för retroaktiv pension som arbetsgivaren i syfte & quest;

Jag sedan 01:06:15 EM pensionär retroaktiv till 1:02:14. Sysselsättning upplöstes den 31/07/15. konsekvent sedan 01.02.14AU. Semesterlön i 14 och resterande ledighet 15 relaterade utan avdrag för sociala avgifter AG samtal idag på 20:11:15 dessa bidr

Måste sociala avgifter för lön av en teknisk studenter betalat & quest;

Son till en vän börjar efter gymnasiet under det kommande slutet av 2012 en studie av mekaniska och kan för övrigt arbeta med en mekanisk verkstadsföretag. Denna ockupation är en del av utbildningen. Måste av dessa intäkter sociala avgifter betalas?

Betalar en lagstadgad pensionärer quest sociala avgifter mer &;

Eller vice versa: Vilka sociala avgifter betalas av en pensionär? Vänligen detalj. En pensionär betalar endast sjukförsäkringsavgifter och avgifter för omvårdnad. De andra två försäkring han inte längre behövs, eftersom det inte längre fungerar. Det

Hej varför jag måste betala sociala avgifter och skatter och komma; när man hänvisar pension & quest;

Jag är 69 och med hänvisning pension, och eftersom jag inte audkomme med min pension jag arbetar sätt måste nu inse att jag sociala avgifter och skatter i samma mån som jag tidningen nu avbeställa 8,50 € en timme get där tills tiden min arbetsgivare