B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

SHI skatter småföretag sjukförsäkringsavgiften lagstadgad sjukförsäkring sjukförsäkringsavgifter skattskyldighet småföretag reglering GKV & plus; Små företag 2013-04-06

Kan jag från momsplikt för små företag Switch & quest; minska KV Post & quest;

Advertisement

Jag har varit 5 år på heltid selbstständig.Die försäljningen de senaste 4 åren över 17500 E, men under 50.000-E.2010 är min försäljning 17500-E inte jag vill übersteigen.Nun bli av skuld moms och välj småföretag förordningen. en fråga om min omsättning under 17500- euro under 2010, kan jag välja småföretag förordningen för 2011, bzw.in denna förändring och det datum som jag kan ansöka om det (nu eller efter leverans av infl-deklarationen 2010) och jag får detta godkänts? 2 fråga betr.die KV.Ich är frivilligt versichert.Mein månad i en rättslig KV. HI bidrag är 210- E, eftersom jag hade ett bidrag befrielse från KV godkänd och fick uaweil jag sedan war.Nun bor ensam sedan Jan.lebe I med min pojkvän och jag vill nästa år endast två gånger i veckan min öppen affär, så jag vill att min heltidsegenföretagare inte överstiger 15 timmar i veckan betreiben.Wenn min månatliga. Intäkterna nu under 1250 euro, jag kan klassificeras i KV som heltidsegenföretagare med Kleinunternehmerregelung i en lägre inkomsttröskel så att jag skulle behöva betala endast ca 140 euro monatl.an KV? Vad om vad Kvs post för 1 år jag betr.da i Jan.2011 sedan med min vän i ett samboförhållande leva?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om du abgibst inga förskott reservationer, är det tillräckligt att tala om skattekontoret med den årliga avkastningen 2011 som du har tagit för 2011 småföretag systemet. Hur wfwbinder redan sagt, till 17.500 i småföretag standard och standardbeskattning är ett undantag, och endast detta visas.

Jag rekommenderar dig dock skattemyndigheterna att göra redan i slutet av ett kort meddelande som du avstå från standardbeskattning som från 1.1.2011, och du ber om bekräftelse. Om några invändningar har, är det bättre att du vet lika mycket som ett år sen.

  • Om dina 2010 försäljningen i 17.500, - är du i 2011. Småföretagare, utom Ni föreslår regeln påstående. (Så precis tvärtom, när du accepterar).
  • KV bidrag har något att göra med din inkomst, så om låt mindre vinst, då du känt dig på KV runterstufen. Din väns inkomst är irrelevant.

Related questions

Spontan make & comma; Tillfälliga eller små företag Skapa & quest;

Hej alla, Jag igen förbryllad och hoppas att jag kan hitta här en revisor som kan ge mig en ledtråd :) Jag vill göra mig i december som Nageldesignerin oberoende. För närvarande har jag gjort en € 450,00 jobb jag sedan ge upp. Hade talat om det med g

Var kan jag hitta på nätet för att viktig och användbar information för små företag registrering & quest;

Det kommer att bli svårt eftersom det inte finns småföretag och därför ingen liten företagsregistrering. Det finns kommersiella som den viktigaste, eller som en bisyssla. Det finns i moms småföretag vars omsättning under det föregående året i 17.500,

Momsplikt för små företag och strävan;

Jag erkänner ibland lektioner för äldre människor som inte passar att arbeta med datorer. Här tjänar jag max. 5000 euro per år. Jag momspliktiga? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermo

Små företag över 50000 € Försäljning & quest;

Jag är för närvarande ett litet företag. (Omsättningen under föregående år enligt 17500). Detta år, försäljning, men kommer sannolikt att stiga över 50 tusen. (Oplanerade) Vad kommer sedan upp till mig? Måste jag betala för något belopp över 50000 mo

Student Assistant samtidigt egenföretagare med små företag och komma; är detta möjligt & quest;

Hej! Jag är registrerad student vid ett universitet. Jag måste snarast plötsligt tjäna pengar, nu har jag följande situation: Jag har ett jobb som elevassistent jag börjar måndag kommer att starta. Dit på timbasis min lön. den är då möjligt under ter

Finns det ett enkelt bolag pensionssystem för små företag med få anställda och strävan;

Vi har vårt huvud nu upp igen till företagets pensionssystem. Men vi är bara ett litet företag med några ange punkter, inte chefen inte verkar ens veta om egentligen. Är det så små företag kan vara en enkel företag pension, där arbetsgivaren har så l

IHK bidrag för små företag

Jag skrev en sekreterartjänster än små företag nyligen. Nu skicka mig CCI en beräkning marginal. Måste jag betala för detta? Ja, tyvärr, i Tyskland Medlemskap är obligatoriskt för alla företag (dvs inte för frilansare). Bidraget skall vara beroende a

skattefria belopp för små företag

det finns skatt skattebefrielse för småföretagare? Om så är fallet, för inkomstskatt och mervärdesskatt eller bara för moms? Små företag är det som förra året mindre än 17.500, - Euro (och den nuvarande förmodligen inte mer än 50.000, -) omsatte. Det

Vad försäkring behöver jag när jag är egenföretagare men små företag & quest;

Hej, som titeln antyder jag behöver följande information: Vilken typ av försäkring behöver jag när jag är egenföretagare men driva småföretag? Eller leds att av industrin? Du har rätt - det har på industrin. Du avslutar jar-filen i alla fall en allmä

Små företag plötsligt 130 period, € 000 Försäljning & quest;

Hej, Jag har registrerat 2013 som ett litet företag. Under 2013 hade jag 13.000 försäljning. I 2014 3500 € omsättning och oväntat under det tredje året 2015 130,000 försäljning. Var jag i 2015 nu ett litet företag? Intäkterna var inte förutses på gru