B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

sjukförsäkring privat sjukförsäkring privata sjukförsäkringar & plus; privat försäkring co-försäkra 2015-04-17

Kan jag försäkra mig också med min fru & quest;

Advertisement

Hej!
min zukünftigeFrau är en lärare (officiella) och därför privata sjukförsäkringar!
Kan jag ha mig efter äktenskapet också försäkra henne? Jag är en anställd och den allmänna sjukförsäkringen!

Tack på förhand.

answers

Om du är mindre än 400, - € per månad eller mer än 50.850, - € per år tjänar (brutto) du kan växla till privata sjukförsäkringar. Arbetsgivaren betalar hälften av bidraget.

Förändring är naturligtvis endast nödvändigt om du är hälsa försäkrade. Sjuka och handikappade få någon PHI.

Hej Loewe1860 i privata sjukförsäkringar finns ingen familj samförsäkring, eftersom man vet att det i den offentliga sjukförsäkringen. Om någon är privatägt försäkrad är då alltid att betala en avgift, tjänar för barn eller makar inte, eller inte mycket, det finns stöd som 50 - 80%, men en post ska betalas. Om du är anställd försäkring, sedan värma det också: obligatoriskt försäkrad enligt det lagstadgade sjukförsäkrings, men bara om du tjänar över gränsen för obligatorisk försäkring, så du kanske DU privat försäkrade men också med bidrag.

Den låga officiella kursen i PKV har du gjort din mun vatten? Det är naturligtvis ett sätt att densamma även i åtnjutande att komma: Bli tjänsteman. Annars är det inte. Samförsäkring existerar inte i PKV och mig själv i PKV Fullt pris du får bara om du har en motsvarande hög inkomst. Vad du redan ringt.

Ja, det kan du. Värdighet gånger kontakt med försäkringsbolaget rekord.

Nej. En familj försäkring i lag finns inte i den privata.

Nej.

Det finns mer än möjligheten att en icke-fungerande make (eller barn) gäller även för att underlätta (70%) och då skillnaden (30% privat försäkring.

En familj försäkring som för närvarande är möjligt i GKV inte existerar i den privata och i tjänstepension civila.

Det kunde dock ändras för medlemmarna i de lagstadgade medel efter nästa val .... det finns planer på lådan dras ut men först efter valet ... alltså sedan för varje medlem, för familjemedlemmar Extra inlägg samlas ,

nyfiken på hur många gånger de påstått ansvarskännande medborgare har behandlat ämnet sjukförsäkring, allmän sjukförsäkring och allt så zusammehängt och gå sedan välja ....

Gud med oss ​​....

vilket innebär samarbete försäkra? I PKV finns ingen co-försäkra. PHI samlas per capita, per försäkrad.

Bortsett från frågan om du kan få ut alls från GKV. Detta beror främst på dina inkomster.

Fördelar bara du kan ha om du inte arbetar. Då kan det finnas en möjlighet att dra nytta av fördelarna av tjänstemän-PHI.

Du är obligatoriskt ämne som en anställd uppenbarligen lagligt ... tror gånger om konceptet!

Bortsett från din tenured kvinnan är försäkrad privat endast till uppskattningsvis 30%; huvuddelen bär stödorganet!

Related questions

Hej & comma; är i familjen försäkring min fru & comma; var tidigare privata försäkringar och period; Kan jag stanna i familjen försäkring när jag går i pension & quest;

Hej, är i TK Family Insurance min fru i juni 2013 och var tidigare ca.38 år privata försäkringar. Gå mars 2018 pension med 65,5 år med en pension på cirka 250,00 € Kan jag sedan stanna ute längre i familjens försäkring? ja! När annars kommer i inga p

Min fru kunde 400-euro byta jobb till deltidsjobb med försäkring och komma; är den rekommenderade & quest;

Min fru har erbjudits av chefen för hennes 400-euro byta jobb till ett deltidsarbete med försäkring. skulle rekommenderas? En vanlig, deltidsjobb du menar tjänar cirka 400 Euro. Fördelarna skulle vara din fru själv försäkrade enligt sjukförsäkrings s

Kan samarbeta försäkra genom förlust av arbete i lag verischerter fru & quest privat försäkrade;

Är självrisk av make i GKV också möjligt om detta tidigare hade tjänat en hel del och privat försäkrade? Tja, om du kontaktar en arbetssökande och ALG jag hänvisa till försäkring i GKV. Kostnaden för den GKV övertar sedan den federala arbetsförmedlin

Är en student och nyligen gift och period; Kan jag få sjukförsäkring gratis på min fru & quest;

Hej! Jag är en student, gift nyligen och gå en 400, - euro jobb till. Hittills har jag säker på min far i privata sjukförsäkringar. För att spara dessa tjänster, ville jag också försäkra min fru i den lagstadgade hälsa mig nu. Kontraktet med PHI bör

Är det lämpligt samarbete försäkra sina barn i privata hälsa & quest;

Min fru är en officiell och privat försäkrade. Jag är berättigad till denna försäkring. Är bättre än barnen samar försäkra på grund av bättre prestanda i privata sjukförsäkringar? Eller finns det möjlighet nackdelarna? Men du har inga barn; Så är en

Distansutbildning och sjukförsäkring självrisken fru & quest;

Hej alla! Min fru studerade vid universitetet Hagen och vi har ett barn tillsammans. Hon har ett privat rum för detta i vår lägenhet som är avsedd enbart för dem och deras studier. Utom underhållsbidrag hon har någon inkomst. Nästa hon och barnet är

Direkt försäkring på AG med AN-aktie & quest;

Hej! min fru var en direkt försäkring erbjuds genom AG, som finansieras av både AG och AN. Promoter är företaget HamburgerPhoenix.de som samarbetar med alliansen. Hon är skatteklass 5. I Klass 3 och ett barn. Nu många frågor: - Å ena sidan sparar kon

Grad av oberoende: kan jag justera fru & quest;

Hej! Jag är anställd och min fru är en hemmafru och familj försäkrad genom mig. Jag arbetar del självständigt 6 timmar per vecka. Nu anser jag att anlita någon att 400 € grund för redovisning. Min fråga: jag kunde anpassa min fru. Vi Güteremeinschaft

Sjukförsäkring utomlands Försäkring Family & comma, kan krävas mängder & quest;

Min son arbetar i Nederländerna och bor i Tyskland, är också med tyska, är han försäkrad i Nederländerna och i Tyskland, är hans fru försäkrade i sin tyska sjukförsäkringen. Men de bör också betala retroaktiva bidrag till Dutch Krankenvericherung, äv

Även ersättning för självmord äktenskap Mans efter oavsiktlig döden av hans fru & quest;

Jag har länge grubblat över en fråga som har hänt i andra bekanta till mig. Och kanske för att jag kan hjälpa till med råd. Bara jag vill gärna höra dina svar eller yttranden. Det är mycket dramatisk. Men det var verkligen en man över en oavsiktlig d