B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

föräldraledighet Hartz IV utbildning pengar Föräldrar pengar föräldrapenning & plus; föräldraledighet 2012-08-08

Kan jag för min dotter Föräldrar ta tid & quest;

Advertisement

Min dotter 19 år vill fortsätta sin utbildning trots baby (5 veckor). Kan jag ta så farmor föräldraledighet och den accepterade när HartzIV utan bevis.
Vårdnadsbidrag fick höra att jag inte kan tillämpas.

answers

Arbeta farföräldrar kan ansöka om föräldraledighet. Detta förutsätter att en förälder är en mindre eller en ung myndig eller skolan eller är utbildning, och att de farföräldrar leva med barnbarn i ett hushåll.

Related questions

Föräldrar tar tid & quest; Är det upp för fadern möjligt & quest;

Hej! Jag skulle vilja veta om det är möjligt att min man kunde vara så delade sin två månader föräldraledighet? Född den 4 december Fram till 28.01.2011 mammaledighet ska räknas föräldraledigheten Från 29,01. 2011 till 2011/12/03 föräldra mor 2011/03

Om man har sina fördelar och komma; om fadern avstod föräldrars rätt tid & quest;

Kan det vara så att chefen för den anställde betalat premier? Är det dåligt för företaget, om fadern tar ut föräldraledighet u. Så länge håller sig borta från jobbet. Varför ska AG betala en premie? Det andra sättet är verkligen lovande! Många pappor

Är en ständig cast min plats eftersom föräldrar möjliga tid - eller i det här fallet skapar en nackdel & quest;

Hej, jag har ett fast jobb, jobbprofilen endast en gång i företaget finns (avsnitt Internet, etc.). På grund av min förestående mammaledig dessa var begränsad internt och marknadsförs externt utan att ge Utgångs / Open-Tung. Nu beslut av chefen falle

Hur man beräknar exakt mina påståenden om föräldraledighet & comma; Föräldrapenning eller & period; Föräldrar Money Plus & quest;

Hello finanzfrage.net laget, som föräldrar gynnas kontor kan endast ge allmän information, vi står inför problemet nu vår tid anspråk för min 2: a barn dag beräkna exakt. Mush-pengar dela semester på 2.child och är överens om att mina antaganden? Föl

Egenföretagare av föräldrar tid & quest;

Hej kära, Jag är sjukgymnast och ung mor. Min plats är för närvarande föräldraledig och fortfarande få föräldrapenning och ytterligare ALG2. När min arbetsgivare jag skrev upp för 2 år i föräldraledighet. Men min arbetsgivare också mitt ex och barn f

Min man skulle ta inte mindre än 2 månader har jag tillsammans föräldrar tid & quest; Är det & quest;

Hej! Jag snart få vårt barn :-). Nu är det bara öppna några frågor om föräldraförmåner: Min man vill ta 2 månader av föräldra tid med mig. Jag ville gå 24 månader i föräldraledighet. Frage1: Har den negativa effekten på mina föräldrar pengar och min

Riester & quest; Efter 20 års arbete med 33 barn och föräldrar förfluten tid och tid; Deltidsarbete och plus; ALGII i framtiden och exkl;

hello :-) till min situation: är 35 år, ensamstående sedan födseln av min dotter i november 2009. De första tre åren kommer du att styras ekonomiskt i den lagstadgade pensionen som om du hade tjänat cirka 2700 Euro. Vad som är bra, inte har tidigare

Kör en tillfällig deltidskontrakt också från & comma; om har börjat flöda föräldrar tid & quest;

några månader före starten av föräldraledighet min flickvän fick en tillfällig deltidskontrakt, har detta varit begränsade under ett år u. Nu skulle redan löpt ut. Men han är verkligen o. Det måste vara kontraktet ännu så respekterade efter föräldral

Vecka höger vid arv tyska föräldrar för dotter med holländska staatsangeherigkeit & quest;

I levande sedan 20 jaren i NL, har nederländskt medborgarskap, hade tyska afgeben tid. Vilken lag som gäller i fråga om arv, det tyska? Och vilken undantaget gäller? Var ärvs / ärftlig? Det är lagen i det land, som tillhörde den avlidne, eller om hem

Jag har mina föräldrar köpte en lägenhet och komma; har frågor om bilaga V: vilket värde ska jag använda för avskrivning i andelsvärdet och sol, inköpspriset för tid & quest;

wfwbinder har redan skickat dig i rätt riktning :-) Här en mycket officiell länk som kommer att hjälpa dig i uppdelningen mellan mark och byggnader delar: http: //www.bundesfinanzministerium.de/Content/DE/Standardartikel/Themen/Steuern / ... Du har d

0
Views
0
Ccomments