B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hartz IV lägenhet KDU nytta gemenskap inkomstavdraget harts 4 Bedarfsgemeinschaft & plus; lägenhet 2013-06-11

kan jag flytta in med min pojkvän när han får harts 4 & quest; & quest;

Advertisement

Hej, jag vill flytta in med min pojkvän. Vi fick en bra lägenhet erbjuds exklusivt. 100sqm för 350 Euro varm. Jag tjänar ca 1200 euro per månad, min vän hänvisar harts 4.Würde han får fortfarande fortsätter eller är min förtjänst som räknas? Och gör storleken på lägenheten en roll?
Jag ber om svar

answers

Älskar hexchen,
grattis på billig lägenhet. Men skulle jag starkt avråda dig "officiellt" att dra ihop. Byrån antog alltid först en gemenskap av behov. Du är i bevisbördan för att så inte är fallet. De kan sända inspektörer! Dvs att deras z. B. dina tandborstar måste. Har i separata koppar, bör din hygienprodukter etc. inte stå tillsammans eller förvirrad, måste råda i kylskåpet "mat kombinera" ... Jag var så naiv och jag flyttade till min vän att vi "färska" är tillsammans har inte tagit ifrån oss. Jag mars utan ett jobb och min vän har ett välbetalt jobb. Agenten har helt förnekat mig kraften, eftersom jag vägrade att skicka kopior av lön Män, sysselsättning, kontoutdrag min vän. Vi har sagt skriftligen att jag måste betala en Mietanzeil och att min vän är inte villig att komma upp (efter 3 månader!) För mitt stöd. Ändå var jag upprepade gånger bett att skicka in sina papper. Jag kämpade som ett lejon, men inte förrän jag skrev upp igen med mina föräldrar, har förbudet hävts. För två månader, jag har ingen makt. Nu har jag skrivit till Job Center att min vän har därför denna teater bortsett från mig, men ändå leva med honom. hyres andel till 60 euro är högre än jag hade med min vän att betala mina föräldrar! Detta är en logik som jag inte ens skulle veta hur många lägenheter i olika städer är tom eftersom folk "olaglig" måste leva tillsammans. Jag tror att så länge du inte gifta, bör du inte betala för idag också. Tiderna har förändrats nu en gång. Jag skulle råda dig att din vän hans lägenhet reserver och du kan få så lös med din inkomst på stora apt. Råd ensam. Han kan fortfarande leva med dig. Jag rekommenderar platsen www.gegen-hartz.de

För unga människor, bara färsk kontrakt där för 1 år, en särskild ordning eftersom de säger, har sedan viljan för den andra att stå stilla nciht bildas.

Diskutera detta med Job Center.

Den onde du kan anta att du är en så kallad. Bedarfsgemeinschaft, då din inkomst skulle krediteras. Men det finns också rättspraxis att man ska tala om ett samhälle endast efter ca 1 år, då du skulle ha mer tid. Lämplig storlek lägenhet skulle på 65 kvadratmeter. Om hyran på 350 euro skulle vara ok, skulle du ha med Arge diskutera.

Så ja, är något varm absolut till ett pris av 3,50 m inte

man man man är men nu verkliga sch .. egval är Wohung så billig
mycket mer är ännu att fråga
DU TILLSAMMANS DRA när en FN tjänat får andra Hartz ??? ... !!!!

För mig är det så:
Min flickvän verdint 1600 netto och jag får Hartz
min lägenhet är det onda med 395 för dyrt
men vi vill också att dra ihop och kunde få en lägenhet för 650 hot

som det ser ut nu ???
Jag får ytterligare Hartz om jag flyttar eller så måste det helt betala för mig att hennes ???
om jag officiellt fråga när arfge, dvs som endast han vill
och därmed skulle vara min fråga inte begära mer ....

Om att få information för att ge ut den onda NEN blinkning ???

Vänligen svara på varför inte sätta din fråga ...

tack

Related questions

vilja flytta vill med min pojkvän tillsammans

Hi folks, Och även om jag skulle gå med min pojkvän. Ha en trevlig lägenhet fann men nu uppstår frågan om vi har fortfarande något att livet. Jag är ALG1 mottagare och han är ute efter en ny utbildning är fortfarande anställd men tyvärr Krankgeschrib

Kan jag zihen 20 med min pojkvän när min mamma inte fungerar & quest;

Hej Jag har eiene fråga och även om jag är 20 leva med min mamma tillsammans från inte fungerar och beckimt harz4, jag avbröts bara min abi och ser på efter träning och skulle nu zihen med min pojkvän tillsammans som siht eftersom är mitt jobb centre

Flytta tillbaka till Tyskland i FAE & perioden; Tidpunkt för beskattning & quest;

Jag är för närvarande i UAE (Dubai) och har bara där en bostad. I Tyskland, jag bara besöka, jag har en bostad där i flera år (inte mer). Jag är obegränsat steuerpflchtig endast i Förenade Arabemiraten. Jag går för permanenta jobb här. Nu ska jag doc

Maj en period med 18J &; flytta in med sin vän men harz4 får & quest;

Jag är gammal sedan mitten av maj 18år och få Hartz4 sedan början av November2011. Me and my 3years äldre vän nu vill flytta ihop (Har Hartz4 först nu registrerad) och jag har nu frågan om man bör, eftersom vi är fortfarande 25 och fortfarande lever

Att flytta in lång unrenovated WG - hur kan jag skydda mig & quest;

Jag skulle vilja flytta till en WG, som dock nu har inte renoverats sedan 5 år. Hur kan jag komma hit m bäst försäkra att jag inte behöver tvista med alla kostnader för renovering med en sammanfattning på 1-2 år och de sitter kvar mig ensam? Snabbare

Aktuella lån och komma, vi kan flytta och finansiera ny lägenhet utan förtida återbetalning ränte straff & quest;

Vi är för närvarande bor i en villa som är bunden till lånet med sparbanken i 5 år. Skulle vi säljer dem nu skulle vara tidigt återbetalning ränte straff betalas för förlusten av de kommande 5 åren. Men vi får avkomma och vill verkligen flytta till e

Jag kan helt enkelt flytta till en annan delstat och fortsätta att få det & quest med alg 1;

hi ... Jag är från Hamburg och hänvisar sedan några dagar ALG en och min lägenhet meddelar nu (3 månaders uppsägningstid) skulle då flytta till 3 månader efter bayern till min vän. Kommer jag fortfarande kvar sedan få alg ett eller hur gör det ifrån?

Att flytta till en annan stat med Hartz 4 & sol; Hur & quest;

Jag vill från Bonn till Hessen (Fulda) ziehen.Übergangsweise kunde min man och jag kommer med min mamma under. Kan jag avbeställa helt enkelt här i Bonn, och ungefär två veckor senare, underteckna nytt till Fulda? Eller kommer problemet? Hej, om du v

Rita med pojkvän & comma; har studielån - rapporteringskrav och quest; Om han blir mindre & quest; Hyra det bör mitzahlen & quest;

Jag ska flytta in med min vän, får han studielån, måste han rapportera det? Han får då mindre studielån. Han borde men mitzahlen eller nämnda kontoret, jag betalar allt med hyran? Har ingen spets lön, tjänar september 2100 euro brutto. Som körs då? T

Hur får jag min fd pojkvän att han lånade pengar tillbaka & quest;

Jag var mycket god tro och gav min fd pojkvän en massa pengar. Han hade gjort mig detta mycket lockande men falska löften. Nu vill han veta något mer av allt. men jag vill inte att han lämnar pengar, eftersom jag har alltid lånat honom och sade till