B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-10-05

Kan jag finansiera tidskrifter från skatt Settle & quest;

Advertisement

Jag köper regelbundet finansiella tidskrifter till en översikt över systemet och Finanzanlgelegenheiten behålla. Kan jag sälja dessa tidningar?

answers

Wen det finns ingen ordersedlar som Capital, baljväxter, etc. Exchange Online.

Det skulle vara mycket speciell kontroll litteratur. Eftersom faktiskt Steuerberatungsgesellschaft öst bara gäller avdragsgilla eller hur de förhåller sig till fastställandet av inkomsten.

Vad är om det finns tidningar som krävs under drift. Det finns utgifter i rörelsen.

Sådana tidningar kan säljas under vissa omständigheter som skattekonsultarvoden. För detta, men de måste uttryckligen vara Fut beräkna inkomster som behövs och inte på allmänna finansiella och skattemässiga teman rapport.

Från och med 2009, är annonseringskostnader elimineras.

Related questions

Finansieras laptop från skatt Settle & quest;

Hej, jag är på 01/09 börja träna som en kontorist för office management. Här jobbar jag på ekonomiavdelningen av en elektronik specialitet butik för Apple. Eben för denna utbildning jag vill ha en MacBook Air 11 köpa mig ", I (30 månader föregående m

Kan rengöring av arbetskläder från skatt Settle & quest;

En kollega berättade förra veckan att han skulle ha gjort regelbunden rengöring av sin arbetskläder i sin självdeklaration. Är det verkliga eller han säger som nonsens? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer

Kan man arbeta material såsom brevpapper från skatt Settle & quest;

Eller så kan du bara om du verkligen en studie har hemma? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Brevpapper kan du som ett företag kostnad när settle skatteverket om du detta ver

Kan litteratur vid rätt sjukförsäkring från skatt Settle & quest;

Jag misstänker att svaret på min fråga är "nej". Ändå är min fråga om du kan sälja böcker på att välja rätt sjukförsäkring från skatt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de

Kan drickspengar från skatt Settle & quest;

Jag hörde en gång någonstans att du kan lösa gratifikationer från skatt. Är det rätt? Frågan är inte om du tappar dem, men om du måste betala den kontroll. Om mottagaren av tipsen har en laglig rätt till pengar eller på beviljande sedan untertliegen

Som arbetslös sjukförsäkring från skatt Settle & quest;

God dag, kära rådgivare. Jag vänligen behöver lite information om följande situation: Jag har en vän som har studerat. Efter examen han en gång sökt längre för ett jobb, men aldrig vara registrerade som arbetslösa, eftersom han inte har gjort en delt

Fastigheter lån för uthyrning från skatt Settle & quest;

För permanent hyrda fastigheter man kan reglera MWN från kontrollen (betrift faktiskt hela ränta eller bara ränta?) Fråga: Kan en inteckning även avdragsgill när en lägenhet hyrs inte permanent, men fungerar som en semester? Snabb och billig hjälp fö

Kan jag använda kostnaden för ett barn sponsring från skatt Settle & quest;

Hej, jag anser bara mig ett barn sponsring med ett barn i Afrika för att svara. Naturligtvis jag trodde den humanitära är i förgrunden, men jag skulle ändå vilja veta om jag kan eftersom lösa den månatliga kostnaden för 50 € från skatten. Tack! Nice,

Kan kreditkortsköp från skatt Settle & quest;

Jag har hört att du kan lösa kreditkort avgifter kan från skatt om du använder kreditkort framför allt för professionella ändamål. Är det rätt? Ja till mycket resande. Det kan också göra det så att operationen är att sedan användas för resekostnader.

Hur kan jag bidrag till privata sjukförsäkringar från skatt Settle & quest;

Hur kan jag förklara inlägg, så jag kan sälja det? Är det någon bekant med den? Tack. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de kan jag under 2010 för att reglera skattedeklaratione

0
Views
0
Ccomments