B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-12

Kan jag få min grundtrygghet fortsätta även om min make har nu arbete och strävan; & quest; & quest;

Advertisement

Hej Jag är 44 år och hänvisar redan i 3 år grundtrygghet eftersom jag inte längre köpa Kan permanent.
Fram till nu var det verkligen allt bra, bara från och med nu min make på måndag igen arbetar på en bemanningsföretag skulle han få 7,00 euro i timmen.
Så och nu ??? på min fråga Kan jag få min grundtrygghet pension eller ytterligare jag nu får då inget mer ???
Och 2 frågan hur är det efter ett år när min make är sedan arbetslös Jag har återigen till alla läkare på grund av Grunsicherungsrente eller kan jag sedan använda enkel och om igen passerar på utan problem.
Dessa frågor bränna mig under naglarna jag redan fast och alla.
Jag hoppas att någon kan hjälpa mig.
Tack på förhand.

answers

Detta kan Upplysningar dig av din så ingen säga eller åtminstone endast mycket svårt att uppskatta. Han får 7, - euro per timme. Gross? Net? Hur många timmar förmodligen men pengarna räcker inte för er båda, för 7 euro (låt oss anta nätet är ungefär 1.120, - euro per månad.

323, - + 323, - = 646, - regeluppsättningar + Hyr? (Säg 500, -), är ständigt 1146, -.

Åtminstone du skulle fortfarande bostadsbidrag anspråk.

som får du ingenting så för det fall (vilket jag betvivlar) kan ni snabbt återkomma, om något händer.

Först bör du, men glad att din man har åter arbete och din sedan bara kan inte längre vara beroende av statliga förmåner. Grundskyddet är inte en pension, eftersom du inte har betalat några pensionsavgifter bara det, annars skulle få pension och socialbidrag. Din man måste ge löne i grundtrygghets kontoret, sedan kontrollera om hans inkomst är tillräcklig eller om du handskas med bostadsbidrag (vilket skulle vara en prioritet) kommer ut ur grundtrygghet. När han åter arbetslös senare skulle naturligtvis måste du skicka in en ny ansökan om myndigheterna krävde då nya bevis på ditt funktionshinder - Jag tror inte, eftersom du fick så bara den grundläggande säkerhet eftersom du erkändes som permanent kan tjäna. Efter en kort tid, kommer byrån fortfarande acceptera säker.

Related questions

fortsätta BAV eller inte och strävan; & quest; & quest;

Jag alternera 2014/01/12 mitt jobb. Den nya arbetsgivaren inte anta min befintliga direkt försäkring. Jag kan privat att fortsätta detta avtal nu, om jag vill. Bakgrundsinformation: Det finns en direkt försäkring, tidigare månadsbelopp: 146,00 € ingå

Grundtrygghet och jämlikar; alla krav och sol, ersättningar bort och exkl; & quest; & quest; Också ingen bil & quest; & quest;

Hej! Tyvärr var vi tvungna att leva i det förflutna tid från tid till annan av ALG2. Nu är det så att min partner i konsortiet som funktionshindrade (han är) ska klassificeras. Han skulle då få "bara" grundtrygghet. Det han inte skulle få det at

Erhålla kalibrerings fortsätter meinme änkepension & comma; om jag spelar en fördel gemenskap & quest;

Jag får änkepension av 340,00 €. Nu vill jag gå med min partner tillsammans; därigenom bilda en gemenskap av behov. Socialbyrån säger nu, ingen Hartz IV - Allokera mer; Jag tar på sig att en "BUFTI" site och tjäna € 250,00; Min fråga är: Jag får

Belönas fortsätta barnbidrag & comma; om ett barn med ett barn får & quest;

Dotter till en vän är 23 år och kommer att ta in ett par månader sitt eget barn till världen. Du får dem ännu barnbidrag. Vad händer om dottern har fört barnet till världen? Får mina bekanta sedan fortsätta barnbidrag tills hennes dotter är inte rätt

Kan jag fortsätta min Riester kontrakt & comma; om jag egenföretagare och strävan;

Jag är för närvarande anställda och har en Riester kontrakt. Men nu är att överväga om jag ska göra mitt eget företag. Om jag gör det, vad som händer med min Riester kontrakt (egenföretagare kan inte Riester, eller hur?)? När en arbetstagare flyttar

Kan jag ansöka om pension och ändå fortsätta att arbeta heltid och quest;

Jag har nått mitt pensionsålder, men skulle vilja fortsätta där jag arbeta vidare arbetet i företaget. Måste jag få pension tidigare avsluta min anställning eller kan jag tillämpas parallellt pension och få? Om du kommer att hänvisa standard pension

knutna till fortsatt anställning framsteg i doktorsavhandling - som är laglig och strävan;

En vän till mig arbetar vid universitetet som forskarassistent. Mitt kontrakt löper ut snart och de kommer nu ansöka om fortsatt anställning. Hon berättade att hon också måste bifoga en rapport för de handlingar, som dokumenterar utvecklingen av sin

Kan delvis fortsätta att arbeta och strävan under föräldraledigheten;

Kan jag fortsätta att arbeta med ett reducerat antal timmar under föräldraledigheten? Och vad om kontraktet? Vi ett nytt kontrakt kommer att vara för den eller de gamla förändrats. Efter föräldraledighet nämligen samma heltidsarbete är att göras om,

Fortsatt lön i händelse av sjukdom: måste också söndag betal & quest arbetsgivare;

Jag hade skrivit ett par dagar sjuk och kunde inte arbeta, därför. Innan jag blev sjuk jag hade eintaragen tomt för ett par Studenn på söndag, skulle jag därför få en söndag premie. Nu har jag läst hänt att en fortsatt lön i händelse av sjukdom inte

Grundtrygghet pension och sol, respekt inom EU och strävan; & quest;

Hej Alla, I (67) är i pension och leva för kostnadsbesparingar i Spanien eftersom jag hänvisar bara 380 € pension. När jag frågade ut om grundläggande säkerhet, fick jag veta av arbetsförmedlingen att detta endast gäller vistelse i D. Vad som verkar