B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-31

Kan jag få en inblick i investeringsrådgivare Bow & quest;

Advertisement

I min senaste värdepapper konsultbankdirektör har gett mig många frågor och registreras i ovan nämnda ark, sade han. Vad som händer med uppgifterna, och jag kan se när som helst, om jag vill?

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Bankerna är under tyska lagen om handel med värdepapper tvungen att fylla i en konsultation och att ställa vissa frågor som inte behöver besvaras. Om du snart kommer att köpa värdepapper, måste konsulten göra en prövning baserat på denna information. Detta är en rättslig skyldighet.

Du har arket måste unerzeichnen ja. Har du begärt en kopia?

Related questions

Om du har en enkel klubbmedlem att ta rätt inblick i fastighetsregistret och quest;

Om man måste ta som en enkel klubbmedlem rätt inblick i fastighetsregistret, eller så finns det inget legitimt intresse? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Som en de

Kostnader utomlands för utländska överföring med Z1 Bow & quest;

Om jag gör en banköverföring till Z1 bågen, säger ca 500 €, hur höga kostnaderna utomlands är på väg att bli? I Deutschalnd de enligt min bank på 12,50 euro. Inom Europeiska unionen (EU), har kostnaderna för överföring 1 juli, 2003 minskat betydligt.

Har du som ett arv att ta rätt inblick i fastighetsregistret och quest;

När du ärver, kan du sedan be om insikt i fastighetsregistret? Vad du måste presentera eller identifiera sig? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Rosenrot: Det säkraste sättet: Sätt L

Vem får inblick i filerna fliken BaFin & LPAR, info & sol; klagomål av sin investeringsrådgivare och rpar; & quest;

Hej, federala tillsynskontoret där nyligen så en population register över alla bank- och investeringsrådgivare. Vem får insikt? Bankerna? Privata investerare men inte säker. Vad händer om tornar upp klagomål om specifika individer. Konsekvenser? Här

Om en fri investeringsrådgivare endast under vissa omständigheter underrätta sin provision och strävan;

Måste underrätta en gratis investeringsrådgivare endast under vissa omständigheter på mängden sitt uppdrag? Om så är fallet, hur denna skillnad motiveras? Det finns ingen skillnad mellan helst investeringsrådgivare. Konsulten ska uttrycka sitt intres

Min investeringsrådgivare uppmanar mig att avsluta befintliga kontrakt, är pålitlig och strävan;

Min investeringsrådgivare uppmanar mig under de senaste veckorna mer och mer att säga min pågående kontrakt så att jag kan sluta nya avtal med honom. Är detta legitim? Det kan inte besvaras på allvar utan mer information. Vilka avtal är, är den nya b

Behöver investeringsrådgivare på hållaren en särskild verksamhetstillstånd och quest;

Om jag ger ett konto auktorisation en investeringsrådgivare och han köper sedan olika produkter, såsom aktier, aktiefonder ETF, etc., då dess enda inkomst är min avgift. Och eftersom det kommer att lösa allt direkt från mitt konto han ger i denna men

Som jag anförtror en investeringsrådgivare & quest; Finns det några tips & quest;

Hur man hittar en bra finansiell rådgivare besvarades här innan Definitivt det första mötet bör vara fri. Då måste det undersökas hur rådgivare gör pengar. Vare sig med avgift eller provision. Det är också viktigt hur länge han har arbetat inom sitt

Om mig en inblick i min bank & comma; trots bokning av samtycke och komma; till & quest;

Kära gemenskapen, Jag beskriver gånger bara fakta. Jag har en juridisk rådgivare som har inlett en reservation av samtycke, som är nu. När min juridisk rådgivare över mitt konto, har hon också låst min Internetbank, då fortfarande utan denna reservat

Hur vet jag att kvaliteten på en investeringsrådgivare & quest;

Vad ska jag leta efter i min investeringsrådgivare för att säkerställa att man är behörig att vi särskilt på avkastning väl av mig är verkligen intressant? Finns det ett särskilt certifikat eller liknande? Det finns olika certifieringssystem för fina