B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-03-02

Kan jag dra av kostnaden för licensen för kontroll när det behövs för jobbet och strävan;

Advertisement

Jag Mekanisk industri ingenjör vid en leverantör till bilindustrin. Jag tog examen förra året med mina studier och i min intervju fick jag höra att jag måste göra Fürherschein jag måste fungera som en del av min aktivitetstester. I min arbetsbeskrivning finns också.

Kan jag dra av kostnaden licensen för kontroll?

Tack!

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Kostnaden för en bil Führereschein redovisas inte för skatt eftersom du verkligen kommer att använda det förr eller senare inte bara för professionella skäl. Separationen av privata och yrkes anstiftan är inte möjligt, oavsett vad som kommer att citera donquijotiskt argument dig vid behov.

Med förvärvet av lastbils körkort, är frågan annorlunda.

Hej!

Jag menar, det finns undantag i motiverade fall!

Om inställningen är avhängig av innehav eller få en licens eller är möjligen ännu kräver arbetsgivare, dessa kostnader är avdragsgilla som kostnader i näringsverksamhet.

Detta villkor för inställningen måste bekräftas av AG och inkomstdeklarationen bifogas.

Jag skulle vara intresserad, vilka erfarenheter våra medlemmar har skatterådgivare från praxis att göra det.

Nej.

Du kommer aldrig att vara kostnaden för skatten kan dra, men på sin höjd, FS-kostnader från den beskattningsbara inkomsten.

Behovet av detta FS-kostnad som ett företag kostnad i din ... X-inkomster, jag kan inte heller hitta.

Endast för körkort (gamla namnet) Klass 2, eller Busschein. En bil körkort faller under § 12 inkomstskatte inkomst lagen Tax Act (förbud mot avdrag för utgifter som påverkar privatlivet.

Related questions

Kan en lärare dra av kostnaden för skolresor från kontroll & quest;

Kan en lärare dra av kostnaden för skolresor från skatt? Till exempel, om de bildas, etc. för att få bränslekostnader? Ja. Om det godkänns skolresor är för lärare till nästan uteslutande professionellt genomförs obligatoriska kurser, så att de faktis

Kan jag dra av kostnaden för pianostämmare från kontroll & quest;

Min dotter tar pianolektioner under en längre tid. Därför köpte vi ett piano, som måste ofta åter inställda baserat på vår golvvärme. Jag har hört från vänner som jag kan lösa pianostämmare från skatt. Är det rätt? Ja, det är verkligen ett hushåll tj

Kan jag dra av kostnaden för glasögon och tandproteser skatt

Kan jag dra av kostnaden för glasögon och tandproteser skatt Ja som extraordinära börda, § 33 ESStG, men det finns en rimlig börda familjen står och är inkomstprövade. Därför redan vad som komma tillsammans. förutsättningar Bördor är kostnader i live

Kan jag dra av kostnaden för min bil högtalartelefon från skatt

Jag har en tjänstebil (jag använder också privat, skatter 1%, etc ...), men utan fungerande högtalartelefon (endast förmontering). Företaget betalar inte högtalartelefonen och så jag fick min själv köpt och installerat. Kan jag dra av kostnaden för d

du faktiskt kan ange kostnaden för licensen vid deklarationen & quest;

är att göra kostnaden för licensen faktiskt avdragsgilla? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de NORMAL licens Kl. 3, eller som nu är därför det för bilar, inte. Lastbilen, eller

Kan jag dra av kostnaden för en bärbar dator som ett företag bekostnad som student

Kan jag som student dra av kostnaden för en bärbar dator som ett företag bekostnad och så högt uppsättning förtjänsten gränsen för barnbidrag? Ja, kan du göra, tillsammans med Andrén studiekostnaderna, men det måste vara andra utbildning klass, det s

Kan en hyresgäst dra av kostnaden för en städerska på Skatt & quest;

Det är jag igen. Jag har en fråga för fastighetsskötare: Är det sant att du kan dra av kostnaden för en städerska i kontrollen som hyresgäst? Kan jag dra av kostnaden för städerskan att jag måste betala med NK-bill? Snabbare och billigare att rådet a

Hur kan jag dra av kostnaden för ett andra hem för att få & quest;

Karriärer vi har ett andra hem i en annan stad, men bara sedan i somras. Jag har hört att du kan dra av kostnaden. Hur fungerar det? Vad ska jag göra? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.ex

Kan du dra av kostnaden för sitt barn för high school vistelse kontroll & quest;

Vår dotter vill studera utomlands år och besöka en high school i USA. Eftersom att köra något på på Koste. Kan du göra avdragsgilla? Så vitt jag vet, kan du dra av kostnaden som extraordinära kostnader. Men jag vet inte i vilken mängd. Fråga bara FA.

Hur högt kan du kostnaden för hantverkare från kontroll lösa & quest;

Upp till vilket belopp du kan dra av kostnaden för hantverk från skatten? Är det du kan innebära att dedikerade hantverkare eller sälja materialkostnaderna för eget arbete? Materialkostnaderna kan inte dras. Annars ett belopp på 1200 euro, som redan

0
Views
0
Ccomments